İçimde sürekli bir sıkıntı var

badebuyukbaran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
36
32
3
25
Merhabalar herkese, şimdi şöyle ki içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Sürekli içime bir daralma geliyor. Her şeyden o kadar çabuk sıkılıyorum ki. Bazen nefesimi kesiyor.
Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.

Dışarı çıkıp hayatı zor insanları kimsesiz çocukları ve kanser hastalarını izle. Sıkıntın hemen geçecek. Çünkü çok şanslısın...

Kendini , derdini anlatamadiğından olabilir

yani mesajindan hicbisey anlasilmiyor

biraz dusunerek yeteri kadar ayrinti verirsen hem kendini ifade yetenegin de gelisir

Tıp dili depresyon... YouTube'dan İzzet güllü izleyin bol bol dua okuyun

Dışarı çıkıp hayatı zor insanları kimsesiz çocukları ve kanser hastalarını izle. Sıkıntın hemen geçecek. Çünkü çok şanslısın...
Belki yardımcı olmak istiyorsunuz ama bir anksiyete hastasına söylenmemesi gereken şeylerin başında geliyor sizin söyledikleriniz. Yani tahminimce konu sahibinin sorunu o.

O kadar basit değil aslında. Depresyonda olan birine çık iki hava al demek, ne bileyim sürekli endişeli olan birine senden daha kötü durumda olanlar var demek bence çok yanlış.

Kendini , derdini anlatamadiğından olabilir

yani mesajindan hicbisey anlasilmiyor

biraz dusunerek yeteri kadar ayrinti verirsen hem kendini ifade yetenegin de gelisir
mesajımın nesi anlaşılmıyor bence gayet açık bir mesajdı. İçimdeki sıkıntı bitmiyor sürekli kötü bir hisle dolaşıyorum o kadar ki bu his bazen nefesimi kesiyor? eleştirmek için eleştirmemenizi rica ederim. teşekkürler fikriniz için de

Ne kadar negatif ve agresif bir insansınız. Size yapılan olumlu bir yoruma bile bu kadar ters cevap veriyorsanız kimseye akıl danışmayın. Kendi başınıza çözün sorunlarınızı

Ne kadar negatif ve agresif bir insansınız. Size yapılan olumlu bir yoruma bile bu kadar ters cevap veriyorsanız kimseye akıl danışmayın. Kendi başınıza çözün sorunlarınızı
ters bir şey söylemedim düzgünce derdimi anlatıp bir sey rica ettim. ayrıca sonunda teşekkürümü de ettim. negatif ve agresif oldugumu tek mesajdan anlayabilmenizin pek mümkün oldugunu düsünmüyorum.

Hem yanlis hem de bir ise yaramiyor

Hobi bulun kendinize gununuzu doldurun mesela
Gunluk 1 saat kuran okuyun
Dikis dikmeyi ogrenin
Amigurumi
Yazma
Lif islemeye baslayin
Kitap okuyorsaniz müzik dinliyorsaniz tarzinizi degistirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…