- 20 Ekim 2020
- 36
- 32
- 3
- 25
- Konu Sahibi badebuyukbaran
-
Dışarı çıkıp hayatı zor insanları kimsesiz çocukları ve kanser hastalarını izle. Sıkıntın hemen geçecek. Çünkü çok şanslısın...Merhabalar herkese, şimdi şöyle ki içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Sürekli içime bir daralma geliyor. Her şeyden o kadar çabuk sıkılıyorum ki. Bazen nefesimi kesiyor.
Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
Tıp dili depresyon... YouTube'dan İzzet güllü izleyin bol bol dua okuyunMerhabalar herkese, şimdi şöyle ki içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Sürekli içime bir daralma geliyor. Her şeyden o kadar çabuk sıkılıyorum ki. Bazen nefesimi kesiyor.
Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
Belki yardımcı olmak istiyorsunuz ama bir anksiyete hastasına söylenmemesi gereken şeylerin başında geliyor sizin söyledikleriniz. Yani tahminimce konu sahibinin sorunu o.Dışarı çıkıp hayatı zor insanları kimsesiz çocukları ve kanser hastalarını izle. Sıkıntın hemen geçecek. Çünkü çok şanslısın...
hiç bilmiyorum ki bir doktora görünsem diyorum ama koronadan dolayı randevu almak da çok zorAnksiyete veya panik atağın olabilir mi?
bir ara sürekli inşirah suresini okuyordum ama bir yerden sonra o da bitiyor Allahtan ümit kesilmez tabiki ama benim sıkıntım tekrar basıyordu banaTıp dili depresyon... YouTube'dan İzzet güllü izleyin bol bol dua okuyun
canım bir ara çok okuyordum sürekli okuyordum ama bir yerden sonra sıkıntım arttı tekrarİnsirah suresini oku oku bol bol canim
biliyorum ve çalısıyorum izliyorum ama geçmiyor uğraşıyorum ama olmadi maalesefDışarı çıkıp hayatı zor insanları kimsesiz çocukları ve kanser hastalarını izle. Sıkıntın hemen geçecek. Çünkü çok şanslısın...
mesajımın nesi anlaşılmıyor bence gayet açık bir mesajdı. İçimdeki sıkıntı bitmiyor sürekli kötü bir hisle dolaşıyorum o kadar ki bu his bazen nefesimi kesiyor? eleştirmek için eleştirmemenizi rica ederim. teşekkürler fikriniz için deKendini , derdini anlatamadiğından olabilir
yani mesajindan hicbisey anlasilmiyor
biraz dusunerek yeteri kadar ayrinti verirsen hem kendini ifade yetenegin de gelisir
Ne kadar negatif ve agresif bir insansınız. Size yapılan olumlu bir yoruma bile bu kadar ters cevap veriyorsanız kimseye akıl danışmayın. Kendi başınıza çözün sorunlarınızımesajımın nesi anlaşılmıyor bence gayet açık bir mesajdı. İçimdeki sıkıntı bitmiyor sürekli kötü bir hisle dolaşıyorum o kadar ki bu his bazen nefesimi kesiyor? eleştirmek için eleştirmemenizi rica ederim. teşekkürler fikriniz için de
ters bir şey söylemedim düzgünce derdimi anlatıp bir sey rica ettim. ayrıca sonunda teşekkürümü de ettim. negatif ve agresif oldugumu tek mesajdan anlayabilmenizin pek mümkün oldugunu düsünmüyorum.Ne kadar negatif ve agresif bir insansınız. Size yapılan olumlu bir yoruma bile bu kadar ters cevap veriyorsanız kimseye akıl danışmayın. Kendi başınıza çözün sorunlarınızı
Simdide devam et gunde 70 kere okumak cok faydali bndede biara vardi skinti her gun okumaya devam ettm Rabbimin izniyle gecticanım bir ara çok okuyordum sürekli okuyordum ama bir yerden sonra sıkıntım arttı tekrar
Hem yanlis hem de bir ise yaramiyorBelki yardımcı olmak istiyorsunuz ama bir anksiyete hastasına söylenmemesi gereken şeylerin başında geliyor sizin söyledikleriniz. Yani tahminimce konu sahibinin sorunu o.
O kadar basit değil aslında. Depresyonda olan birine çık iki hava al demek, ne bileyim sürekli endişeli olan birine senden daha kötü durumda olanlar var demek bence çok yanlış.
70 defa mi? tamam kuzum deneyeyim bakalım ben o kadar çok okumuyordum cunku, 30 defa falan ancadir. tesekkürlerSimdide devam et gunde 70 kere okumak cok faydali bndede biara vardi skinti her gun okumaya devam ettm Rabbimin izniyle gecti
ise yaramıyor evet ugrastim ama olmadiHem yanlis hem de bir ise yaramiyor
Rica ederim Allahin izniyle faydasi olur ins70 defa mi? tamam kuzum deneyeyim bakalım ben o kadar çok okumuyordum cunku, 30 defa falan ancadir. tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?