- 20 Ekim 2020
- 36
- 32
- 3
- 25
- Konu Sahibi badebuyukbaran
-
ben kpss calismaya calisiyorum test cözüyorum sürekli. hobi olarak kitap falan da okuyorum aslında, dizi de izlerim ama izlerken aklım kayıyor yine sıkıntılı bir sürü şeyeHobi bulun kendinize gununuzu doldurun mesela
Gunluk 1 saat kuran okuyun
Dikis dikmeyi ogrenin
Amigurumi
Yazma
Lif islemeye baslayin
Kitap okuyorsaniz müzik dinliyorsaniz tarzinizi degistirin
Yasam tarzinizi degistirin yoga yapin bilemedim ki artik benim ki bunlari yapinca geciyor seninki bir ust level heralben kpss calismaya calisiyorum test cözüyorum sürekli. hobi olarak kitap falan da okuyorum aslında, dizi de izlerim ama izlerken aklım kayıyor yine sıkıntılı bir sürü şeye
yoga ve meditasyon deneyeyim birde iyi gelir belki Allah bilirYasam tarzinizi degistirin yoga yapin bilemedim ki artik benim ki bunlari yapinca geciyor seninki bir ust level heral
bunu da denerim bir ara aşırı zayıfladigim icin bırakmak zorunda kaldim ama tekrar baslayabilirim, tesekkürler:)Spor mutluluk hormonu salgılatır. Tavsiye ederim.
Kalorini fazla alip kasada cevirebilirsin boylece zayiflamazsin vucudun sekillenirbunu da denerim bir ara aşırı zayıfladigim icin bırakmak zorunda kaldim ama tekrar baslayabilirim, tesekkürler:)
yeme problemim var biraz. Yani yeme problemi denir mi bilmem de iştahsızlığım varKalorini fazla alip kasada cevirebilirsin boylece zayiflamazsin vucudun sekillenir
Anksiyete.Merhabalar herkese, şimdi şöyle ki içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Sürekli içime bir daralma geliyor. Her şeyden o kadar çabuk sıkılıyorum ki. Bazen nefesimi kesiyor.
Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
bir doktora görünmem lazım sanırımAnksiyete.
Aynen ilacını al huzura kavuş inşallah.bir doktora görünmem lazım sanırım
Bir an öncede git güzel kardeşim ataklar başlamadan. O zaman çok daha zor oluyorbir doktora görünmem lazım sanırım
Belki istahinda acilir sonucta enerji harciyorsunyeme problemim var biraz. Yani yeme problemi denir mi bilmem de iştahsızlığım var
Bende oyleyım.Tedavı görün.En ıyı yapılacak seyler.Hekımlere emanet edın kendınızı.Merhabalar herkese, şimdi şöyle ki içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Sürekli içime bir daralma geliyor. Her şeyden o kadar çabuk sıkılıyorum ki. Bazen nefesimi kesiyor.
Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
bi doktora görüneyim o zamanBende oyleyım.Tedavı görün.En ıyı yapılacak seyler.Hekımlere emanet edın kendınızı.
deneyeyimBelki istahinda acilir sonucta enerji harciyorsun
aslında pişman oldugum bir davranisim yok ama gecmiste yasadigim travma etkisi yaratan bir kac olay maalesef surekli tekrar ediyo kendini. ruyalarımda o olayı yasayip aglama krizlerine giriyorum nefes almakta zorlanıyorum gibi gibi. ve ruyalarım genelde şiddet içerikli oluyor. aslında asiri buyuk bi olay değil ama yansıyor hayatıma bu sekildeGeçmişte yada halihazırda yaptığınız şeylerden sizi sıkıntıya sokan, pişman eden davranışlarınız var mıydı? Bunlar hayatınıza yön vermekte kaygı duymanızı, kararsızlığa düşmenizi ve dolayısıyla iç sıkıntısına sebep olabilir. Özellikle sosyal hayatımızı kısıtladığımız günlerde kendimizle daha başbaşa ve kendimizle sorular içerisindeyiz.
Eğer ki bu süreç bir kaç aydır devam ediyorsa, duygu durumunuzu kontrol edemiyorsanız güvendiğiniz bir psikiyatri doktoru ile görüşmenizi önerebilirim.
En güzelı bu emın olun.Ve yuruyus yapın .bi doktora görüneyim o zaman
Bunu yapmak istiyorum ama cok etkilenirim diye yapamıyorum o güç yok panikden dolayı haberleri bile izleyemiyoru mDışarı çıkıp hayatı zor insanları kimsesiz çocukları ve kanser hastalarını izle. Sıkıntın hemen geçecek. Çünkü çok şanslısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?