İçimde sürekli bir sıkıntı var

Benim de benzer bir durumum oldu. Stresli olduğum bir dönemde patlak verdi. Anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi gördüm inanın öyle iyi oldu rastladım ki yolundaki pus gitti. İyi şeyler düşünmeye vakit ayırabilidim.
Bu arada kilo sorununuzdan bahsetmişsiniz. Bende aşırı kilo vermiştim. Çok şükür bir süre sonra iştah durumumda düzeldi.

bi uğrayayım hastaneye tesekkürler

gece oldu yine bende bir her şeyden tiksinti ağlama isteği başladı. allahım sabır ver. kafayı mı yiyorum?

2 yıllık ilişkim bittiğindeki ilk 2 ay yaşadım bu durumu.Özellikle akşama doğru (genelde o saatlerde buluşurduk o yüzden o saatlerde ortaya çıkmasına bağlıyorum) içime öyle bir sıkıntı gelirdi ki boğuluyorum nefes alamıyorum sanardım.Hep dua ettim (Haşr ve İnşirah surelerini vs. okudum) o sıkıntı çöktüğünde nefes egzersizleri yaptım öyle düzeldi..Ama imkanım olsa kesinlikle o sıralar doktora giderdim bunun için.

sadece ağlamak istiyorum saatlerce öyle istediğimde de ağlayamıyorum onun da sıkıntısı çöküyor her şeyden soğuyup tiksiniyorum doktora gidicem en kısa zamanda cunku benim çarelerim tükendi artık

Evet psikolojide bunlar yasaklı kavramlar

sadece ağlamak istiyorum saatlerce öyle istediğimde de ağlayamıyorum onun da sıkıntısı çöküyor her şeyden soğuyup tiksiniyorum doktora gidicem en kısa zamanda cunku benim çarelerim tükendi artık
Ben artık istesemde ağlayamıyorum zaten..Geçmiş olsun..Tez zamanda atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…