- 9 Haziran 2025
- 32
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Merve233435
-
Allah belasını versin annenizin
Vala bazen tahammül sınırlarını zorluyor bu konular rezil kadın
S.. temizliğinin içine
Alıyoruz 8 bin lira aslında az bir para değil ama oyuncağı kıyafeti bezi falan derken anca yetiyor az birsey ya artırıyorum ya da artıramıyorum bile1,5 yasinda bebegin biblo gibi oturup kalmasi mumkun degil zaten. Tedbir nafakasi aliyir musunuz babanin hic bir katkisi olmuyor mu?
Teşekkür ederimSizi bir odaya kapatmışlar, kendilerinden soyutlamışlar resmen. Ben misafir geldiğinde kedimi bile odaya kapatmıyorum bunalır sıkılır diye, onun yerine korkan olursa bizim olduğumuz odayı kapatıyorum. 1.5 yaşındaki çocuk şımarıklıktan değil yaşından dolayı hareketlidir. Üzüldüm durumunuza
Alıyoruz 8 bin lira aslında az bir para değil ama oyuncağı kıyafeti bezi falan derken anca yetiyor az birsey ya artırıyorum ya da artıramıyorum bile
Temizlik konusunda yardımcı olmayı çok istiyorum ama ya izin vermiyor yeter ki çocuğu da al ayağımın altından git diyor ya da bazen benimle inatlasıp benim temizledigim yerleri tekrar temizliyor, yoksa ben istemez miyim yükünü almakAlışık olmadığım bir anne kiz ilişkisi, hep tuhaf gelir bu konular bana, her anneyi kendi annem gibi düşünmemden ötürü sanırım...
Sadece çocuğun kirlettiği yerleri değil de genel olarak temizlik konusunda daha yardımcı olursanız, en azından kendi düzeninizi kurana kadar daha rahat olursunuz sanırım, fazla üstünüze gelmez belkiAllah yardımcınız olsun.
Durum gerçekten zor , ama şimdi çocuğunuz heryeri karıştırıp dağıtıyordur. Eşyaları kırıp , çekmeceleri dağıtabilir. Anneniz de kendince haklı, evi değilsin istemiyor, kafası kaldırmıyor insanın belirli bir yaştan sonra , ayrıca sizi eve almışlar maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyorlar , ellerinden geleni yapıyorlar.Merhaba arkadaşlar. Ben eşimden iki yıl önce ayrıldım hala devam eden bir mahkememiz var. Bebeğim bir buçuk yaşında ben annem ve babamın evinde yaşıyorum. Canımı sıkan bir konu var acaba alınganlık mi yapıyorum ama gerçekten çok moralim bozuluyor. Kızım yaramaz ve hareketli bir çocuk. Annem bu yüzden salonunu odalarını vs kilitliyor genelde kendi odamızdayız. Çocuğum sıkılıyor bunalıyor sık sık parka götürüyorum ama şuan havalar da çok sıcak pek fazla çıkamıyoruz. Bayram geçti mesela arkadaşlar yalnızdımyemeğimi yalnız yiyorum kızım simariyor rahatsız oluyorlar diye. Bir çay kahve içecek kimsem yok. İş meselesine gelince çağrı merkezi gibi yerlere başvurdum ama kızımdan dolayı yapabilir miyim bilmiyorum cevap da gelmedi henüz. Temizlik işlerine başvurdum çocuk var diye kimse dönüş yapmadı.Devlet kreşi üç yaşında alıyor özeller pahalı. Part time işe girsem yine dediğim gibi kiralar pahalı. Ne yapsam bilmiyorum. Anneme dile getirdim sen bizi salonuna almıyorsun diye tabi almam ben temizliyorum orayı dedi. Ama ben çocuğumun kirlettigi heryeri temizliyorum pis bırakmıyoruz ki. Biliyorum konu çok dağınık oldu ama kafam karışık içim çok dolu kimsem yok
Kurulu bir düzenimiz yoktu eşyalı evde kalıyorduk o yüzden gitmek zorunda kaldım eğer kurulu düzenimiz olsaydı dediğiniz çok daha doğru tabiikiİşte kadınlarımız bu sebeple boşanmaktan korkuyor. Minnet altında kalmak, ne demek odada kalıyoruz yemeği bile tek yiyorum. Çok üzüldüm o kucucuk yavrunuz istenmedigini hissettiginden belki de sizin şımartmak dediğiniz şeyleri yapıyorKeşke anne baba evi yerine siz cocugunuzla evinizde kalsaydiniz eski eşiniz gitseydi.
Anneniz apaçık sorunlu demek ki... Bunları yaşamanızı hiç istemezdim, bi an once kurtulmanizi diliyorum.Temizlik konusunda yardımcı olmayı çok istiyorum ama ya izin vermiyor yeter ki çocuğu da al ayağımın altından git diyor ya da bazen benimle inatlasıp benim temizledigim yerleri tekrar temizliyor, yoksa ben istemez miyim yükünü almak
Çoğunlukla evetÜzüldüm durumunuza. Genel olarak istenmiyor musunuz evde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?