İçimi dökmek istiyorum çok doldum

Az önce misafir vardı onların yanında bile götür artık şu çocuğu diye bağırdı bana, ben de ona bağırdım tabii bu zamana kadar annemdir diye susuyordum ama artık dayanamıyorum

Annem misafir de sevmiyor az önce misafirler vardı çok sinirliydi sonra da şu çocuğu götür diye bana bağırdı ben de bağırdım öyle herkesin içinde rezillik yaşadık maalesef

Yazık yaa annenize babanız kafayı yemiş galiba..çocukla siz baya hapissiniz odada. İnsan yedi kat yabancıya yapmaz. Sabredin inş çocuk kreş yasına gelsin bir iş bulursunuz . Sonra düzeniniz olur. Çok üzücü cidden. Sosyal devlet olsaydık da devlet keşke kadınlara boşanınca maaş, iş, meslek yoksa meslek edindirme , kreş desteği olsa. Aah ah o kadar yapılabilir birşey ki bunlar..nerelere nerelere ne paralar harcanıyor. Üstelik bu dediğimde iki üç yıla kadın zaten kendini gećindirmeye başlıyor. Sosyal hayata giriyor. Tabiri caizse devlet vatandasını ele güne muhtaç etmiyor. Üç kuruş dalga geçer gibi bir nafakaya böyle ana babaya vs

Evet hapisiz bugün misafir vardı millet şüphe etmesin diye çocuğu salona aldılar bir saat sonra başladı götür uyut diye bağırdı.. bazen hiç dayanamiyorum öyle yalnızım ki Allah herkesin yardımcısı olsun.. inşallah zamanla hepsi olur

Şu an o eve ve annenize muhtaçsınız. Onların size sağladığı imkanı kabul etmek zorundasınız.
O yüzden öncelikle bakışınızı değiştirin. 1+1 evde yaşıyormuş gibi düşünün, hatta 1+0. Çocuğunuzla tek yemek yemeyi dert etmeyin. Evli kadınlar da günboyu çocuklarıyla yalnız yemek yiyor zaten.
Çocuğunuza her ay 8 bin gider nasıl oluyor? Her ay o kadar bez kıyafet oyuncak alınmaz. Harcamalarınızı gözden geçirin. Ben internetten 3 aylık bez alıyorum, bin lira tutuyor. Oyuncak zaten sürekli alınmaz. Kıyafeti de kolay büyüdüklerinden bir beden büyük alıyorum, seneye de giyiyor, sık sık almıyorum.
Kenara olabildiğince para ayırıp altona çevirin. Şu an çalışırsanız bebeğe anneniz bakmaz. Kreşe kadar bu fikri unutun. Evet sıkıntı çekiyorsunuz ama sonu güzel olacak öyle düşünün.
Çocuğunuz hiperaktivite açısından değerlendirildi mi?

Tabii ki her ay oyuncak almıyorum ama mutlaka bir eksik oluyor evde vs kendi yediğimiz içtiğimiz çocuğun canı çeken bir şey veya en basitinden faturam ve KYK borcum bin lirası ona gidiyor zaten

Hayır hiperaktivite testi yapılmadi

Yaşadığı şehir ve şartlar nedir bilmiyorum tabi. Ben kamu da çalışıyorum. Sürekli olmasa da işkur üzerinden temizlik görevlisi alımı var hep. Bu kişiler en az 6 ay çalışıyor. Saatleri kreşe uygun. Benim yaşadığım şehirde var 11-12 bine kreş. Detayları okumadım belki konusahibi daha büyük bir ildedir yoktur. Ama inş bir yol bulur. Bebeğiyle mutlu bir hayatı olur

Dediğiniz gibi de olabilir tabii ama marketler mağazalar çok uzun çalışma saatlerine sahip fabrika vardiyalı oluyor genelde.. ne yapsam.bilemiyorum
İşkura bir git. Orda memura bu özel durumunu anlat. Kadın memur olursa daha iyi olur. Belki kamuda typ alımı yapan ildesindir. Ona göre yerleştirirler seni. 6 ay bile çalışsan sana ve bebeğine iyi gelir. Sonrası Allah büyük. Anladığım kadarıyla üniversite mezunusun. Ben günde 2 saat ders çalışarak atanmıştım. Sabah işe giderdim akşam gelir ders çalışırdım. Çalış mutlaka asla pes etme. Atanmak için elinden geleni yap. Bebeğinle mutlu bir hayat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…