İçimi dökmek istiyorum çok doldum

Annem iş konusunda baskı yaptığı için iş arıyorum fakat bakmak da istemiyor, o yüzden onunla beraber çalışabileceğim yerler aradım ama maalesef

Kurulu bir düzenimiz yoktu eşyalı evde kalıyorduk o yüzden gitmek zorunda kaldım eğer kurulu düzenimiz olsaydı dediğiniz çok daha doğru tabiiki
Kızınız 2 yaşı doldurunca bence nafaka güncellemesi yapın kreşi eski eşiniz ödesin ya da en azından 2/3 sini ödesin,siz de çalışın hayatınızı ayırmaya çalışın.

Kızınız 2 yaşı doldurunca bence nafaka güncellemesi yapın kreşi eski eşiniz ödesin ya da en azından 2/3 sini ödesin,siz de çalışın hayatınızı ayırmaya çalışın.
Geçici nafaka olduğu için artmaz dedi avukat , o da kumar oynuyor aç karnını zor doyuran biri verir mi bilemiyorum

Allah belasını versin annenizin
Vala bazen tahammül sınırlarını zorluyor bu konular rezil kadın
S.. temizliğinin içine
Bazen öyle sinirim bozuluyor ki benimde s.ciyim senin temizliğine diyesim geliyor sırf annem diye susuyorum..

Annem iş konusunda baskı yaptığı için iş arıyorum fakat bakmak da istemiyor, o yüzden onunla beraber çalışabileceğim yerler aradım ama maalesef
1.5 yaşında çocuğa anneniz de bakmıyorsa beraber iş yapmanız bir de hareketli çocukla, nasıl olacak ki?

semtinize yakın daha üst ekonomik düzeyde semyler varsa ütü ve yemek gibi şeyler yapabilirsiniz belki, tüm ev temizliği değil de sadece ütü yapmak ve sadece yeme yapıp günlük bırakmak gibi işler olabiliyor. ya da evde içli köfte sarma yapmak olabilir. böyle şeyler denemeyi düşünür müsünüz?

tabi çok küçük ve fakir yerde değilseniz.

Aslında kesinlikle kimse çilemi derdimi çeksin istemiyorum kimseye yük olmak istemiyorum ama iş durumları şuan için dediğim gibi ayrı ev konusu da şuan dedemin evi boş orda kalmak istedim ona bile izin vermedi babam tek başına olmaz kadın başına diye. Yani anlayacağınız ailem de çok tuhaf

Bazen öyle sinirim bozuluyor ki benimde s.ciyim senin temizliğine diyesim geliyor sırf annem diye susuyorum..
Ya nasıl yanlız yemek yiyorsunuz
Nasıl kahve içecek kimseniz yok
Nasıl odalar kilitlenir
Ya bu torundur candır baldır o şimdi
Anneniz annelik duygularından muaf
Kendinize ve bebeğinize dikkat edin
Fırsatını buluncaya kadar sonra arkanıza bile bakmayın

Kafasını kaldırmamasını, arada huysuzlanmasını anlayabilirim de sonuçta olan olmuş, kızının bu kadar travmatik bir dönemden geçtiği de göz önünde bulundurulursa, el kadar da bebe, vicdanı olanda biraz şefkat olurdu, anne olmasından bile bağımsız

ben üniversite mezunu işi gücü olan kadınım
babam da güya üniversite mezunu bir adam

ama ben de aynı şehirde başka eve çıkacam dediğimde (15 sene önce) vuhuuu babam karardı, köpürdü...
ki ben zaten 14 yaşındna beir ailemden ayrı yaşıyor okuyor/çalışıyordum sadece tedavi süreci için kıa bir süre birlikte kalmıştım.

diyorum ya 20lerden sonra birlikte kalınmasını saçma buluyorum, geçici dönemler hariç
ama bunu yaparken illa engeller oluyor

her aile de o kadar güllük güslüstanlık şeyler yaşamıyor. siz de yani kusura bakmayın ama işiniz gücünüz yok mesleğiniz yok ki çocukla çalışamıycak durumdasınız meslek olsa bakıcı tutar maaşınızdan verirdiniz. e şu şartlarda çocuk yapmışınız....

babanız izin vermiyorsa siz ya ikna edeceksiniz ya oldu bittiye getireceksiniz, mesela

ancak hadi izin verse ikna olsa bile şu anda 8 bin nafakayla o ev dönmez ki. eve çıkınca boş duvara mı bakacaksınız?

Teşekkür ederim inşallah bir fırsat bulduğumda gideceğim.. annem gitmemi istiyor babamda istemiyor kadın başına tek kalamazsin diyor bir yandan da onunla mücadele ediyorum

Teşekkür ederim inşallah bir fırsat bulduğumda gideceğim.. annem gitmemi istiyor babamda istemiyor kadın başına tek kalamazsin diyor bir yandan da onunla mücadele ediyorum
Haklısınız.. her şey için biraz zaman lazım

Allah yardımcınız olsu, anneniz ne kötüymüş ya insan torununa böyle yaparmı ya. Çocuğunada bakmazki çalışasın. Baban birşey demiyormu bu duruma sonuçta babanında evi orası

Hepsine başvurdum ilan açılırsa yine başvuruyorum öz bakımını yapabilen yaşlı refakatçiliği için bile başvurdum ama hiç dönüş olmuyor

Allah yardımcınız olsu, anneniz ne kötüymüş ya insan torununa böyle yaparmı ya. Çocuğunada bakmazki çalışasın. Baban birşey demiyormu bu duruma sonuçta babanında evi orası
Amin teşekkür ederim..Babam farkında her şeyin ama anneme gücü yetmiyor

Ablam boşanmak üzere ve 4 aydır annemin evinde. Psikolojik rahatsızlığı olan 20 yaşında bir kızı var. Yeğenim sürekli çeşme açar, suları hep açar, tedavi görüyor ama böyle takıntısı var, anneme çok fazla su faturası gelmeye başladı ama annem bi şey demez, siz iyi olun da yavrum der. Yemeklerini temizliklerini de annem yapar. Ablamın torunu var o da anneme gelir her haftasonu, annem çok sever içine katar. Bakar öper. Boşan kızım yanındayım her zaman der ki ablamın kızları cidden sorun çıkarıyorlar ama annem bir gün of demez. Biz o kadar gideriz onun yanına asla of demez. Çünkü böyle olmalı. Doğurduysan 70inde de bakacaksın arkadaş bitti!
Başkası gelip salonu temiz bulsun diye böyle yapıyor. Çünkü sizin anneniz “el iyisi” size kötü ve cidden çok kötü. Ben de s….. böyle salona da eve de.. O yavrucak için de çok üzüldüm. Keşke şartlar çok daha başka olsaydı. Allah annenize babanıza merhamet versin yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…