İçimi döktüm

18 yaşında hayatının baharındasın napcaksın 33 yaşındaki adamı. Ben beş srne önceki bana bile ayyy ne yapmışım ne demişim ne hissrtmişim buna da ağlamışım deyip şaşırıyorum. Gençliğini yaşasana gül eğlen yani. Şu an sana beni anlamıyorlar seviyorum işte anlatamıyorım gibi geliyor ama beş sene sonra gir bu sayfayı oku o zaman anlarsın ne demek istediğimi

Sırf bana kalsa keşke o cok taraftar değil gibi küçük görüyor beni. Diğer bahanes de iş tbi. Ama benden etkilenir mi asıl onu görmek istiyorum bugun

Her ergende bir olgun erkek hayranlığı olur ama bi iki sene sonra aptallığına yanarsın başına iş alırsın beklentisi çok olur kullanır seni uzak dur. Yazdığına baktım ne kadar saf insansın. Adam sana yeni ilişkiden çıktım istemiyorum diyo daha sen iyi gelirim belki yeni heyecan katarım diyorsun. Resmen seni istediği gibi kullanabileceğinin garantisini veriyosun bu sözle. Kimsenin yara bandı olma.

Bazılarına hareketlerm inandırıcı gelmeyebilir ama yaşım 18 siZ gibi olgunda düşünmeyebilir aşık oldum fikir istiyorum ona da yalan diyorsunu z sanki Loto tutturdum yalıda yaşıyorum dedm :) imkansız konular anlatmıyorum ki

Ben olayları yasla değil yaşanmışlıkların değerlendirme taraftarıyım

18 ve 33 yas. 33 yasinda olup da 18 yasinda bir kizla gorusen adam icin ben hic iyi seyler dusunmezdim..kimsenin de dusunecegini sanmiyorum. Adam guya istememis ama istemem yan cebime koy yapmis. Cok tehlikeli sulara girmissin canim benim. Umarim aklini basina alip o gorusmeye gitmezsin bugun.

Aaa eski konuna bakinca hatirladim seni. Su gamzeli yakışıklı beyaz yaka mi bu bahsettigin kisi? Yan bolumden bir kizla cikiyor 2 yildir demistin. Eger oyleyse bir de seninle mi gorusecek?? Vay karaktersiz!

Olmaz sana göre karta kaçmış adam .
Niyeti başka olur üzülürsün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…