İçimi döktüm

Ben 23 yaşındayım, 18 yaşındaki davranışım ve hayattan beklentimle bugünkü çok farklı. Kim bilir 27 - 28 yaşında nasıl olacak? Senin için de durum böyle. Şu an deliler gibi aşık olduğun adama bir beş sene sonra ıyyy bu ne diyebilirsin.

İleriki yaşlarda olsa hadi neyse derdim ama sen daha çok küçüksün ilerde fikirlerin değişecek.sen gezmek isteyeceksin o yorgunum diyecek sen heyecan isteyeceksin o Halim yok ne gerek var diyecek çocuk yapmak istesen bile onun yaşı geçiyor diye daha erken isteyeceksin.hayatta sevgi herşey demek değil be kardeşim gel dön yol yakınken ve pişman olacağın hatalar yapma

Eşimle aramızda 8 yaş fark var ben hayattan yaşayacağımız şeyleri yaşadım da evlendim o halde bile çatıştığımız noktalar var sırf bebek için bile yaşı çok geçmeden baba olsun diye daha erken hamile kaldım

Nasıl saygısız konuşmadır bu bu kız sizin kızınız mı kardeşiniz mi ben kendi çocuğuma bile bu şekilde konuşmam haddinizi bilin

Yorum yaparken sizden izin alacak değilim.
Hakaret etmedim, küfür etmedim.
İnternetten neredeyse kendisinin iki katı yaşında bir adamı bulup, güvenip, direk aşık olduğunu söyleyen,
onunla buluşmayı göze alan biri için aklı başında diye düşünemem.
Düşünmek zorunda da değilim.

Ötede gezinin. İyi forumlar.

Bizimde aramizda 10 yas var.beni cok seven bi esim var ama bazi konularda beni anlamiyor.onun yasi buyuk diye cocuk yaptim hatta oglum iki yasindayken ikinci cocugu dusunuyorum erkegin yasi buyudukce bebekte anomali riski daha yuksek oluyor.bence kadinla erkek arasinda en fazla 4 yas olmali

Aklını başına al tatlım. Adamın yaşı senin iki katın kadar. Sen 25+ olsan yas farkına olur neden olmasın derdim ama cocuksun sen daha. O da duzgun bi adam olsa seninle görüşmeyi bile kabul etmezdi zaten.
Bi de yanls anlama ama senin yaşlarında bi kardeşim var böyle bi sey yaptığını duysam elime ıslak odun alıp doverdim heralde. Kendi yaslarındakilerin kökü mü kurudu da 30 küsür yaşındaki adama aşık oluyosun

18 yaşında acelen ne elalemin koca adamıyla .Onun derdi baska seninki baska olur .
Zaten cocuk yerine koyacak .
Git yaşıtlarınla gez toz ,ders okul sinema konuş .Ne konuşacaksın bununla .

Ergen benmerkezciligi diye bir dönem vardır gelişim psikolojisinde. Bu dönemde genç yaşadığı durumu sadece kendisinin bildiğini kimsenin onu anlamadığını düşünür. Her şeyi bilirim bana bir şey olmaz kafasındadir. Olumsuz bir şey yaşasa dünya başına yıkılır. Çünkü kendi acısından daha büyük acı yoktur. Aşk gibi duygular için de geçerli. Bunu buraya bırakıp kaçıyorum.

Hepinize hak veriyorum vermiyor değilim ama söz geçiremiyorum kendime

18 yaşında acelen ne elalemin koca adamıyla .Onun derdi baska seninki baska olur .
Zaten cocuk yerine koyacak .
Git yaşıtlarınla gez toz ,ders okul sinema konuş .Ne konuşacaksın bununla .
Bi yaş farkı var Zaten tip olarak o kdr zıt durmuyoruZ

valla neye yoracağımı bilemedim. herkes aynı şeyi söylüyor hepsine bir bahane buluyorsun, ne diyeyim yaşa ve gör o zaman.
Yorumları ciddiye alıyorum kendime de dikkat Ediceem öyle kaptırıp gitmicem. Yaşından ötürü farklı istekleri de olur farkındayım ama bi yolu bulunur belki bilmiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…