- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi colorful2000
-
Evden yazıyordur belkiEee hani 1de buluşacaktınız, yoldan mı yazıyorsun?
Ne renk katacaksın kendinden 15 yaş büyük adama.
Hayır bekarbu adam evlımı ben onu merak ettım
Nasıl saygısız konuşmadır bu bu kız sizin kızınız mı kardeşiniz mi ben kendi çocuğuma bile bu şekilde konuşmam haddinizi bilinBaşına bela arıyorsun da inşallah adamın aklı başındadır.
Senden ümidim yok çünkü..
Nasıl saygısız konuşmadır bu bu kız sizin kızınız mı kardeşiniz mi ben kendi çocuğuma bile bu şekilde konuşmam haddinizi bilin
Bizimde aramizda 10 yas var.beni cok seven bi esim var ama bazi konularda beni anlamiyor.onun yasi buyuk diye cocuk yaptim hatta oglum iki yasindayken ikinci cocugu dusunuyorum erkegin yasi buyudukce bebekte anomali riski daha yuksek oluyor.bence kadinla erkek arasinda en fazla 4 yas olmaliEşimle aramızda 8 yaş fark var ben hayattan yaşayacağımız şeyleri yaşadım da evlendim o halde bile çatıştığımız noktalar var sırf bebek için bile yaşı çok geçmeden baba olsun diye daha erken hamile kaldım
aklından nasıl kötü şeyler geçiyor ya, bir zahmet tut kendini ben 18 yaşında daha lisedeydim şimdikilere bak, hey maaşallah.Umarim olur ns davranayım npiyim bilmiyorum direk elini tutsam aklımdan kötü seyler geçiyor da tutcam kendimi :)
Hemen cinsellge yormayalım :)aklından nasıl kötü şeyler geçiyor ya, bir zahmet tut kendini ben 18 yaşında daha lisedeydim şimdikilere bak, hey maaşallah.
Hepinize hak veriyorum vermiyor değilim ama söz geçiremiyorum kendimeErgen benmerkezciligi diye bir dönem vardır gelişim psikolojisinde. Bu dönemde genç yaşadığı durumu sadece kendisinin bildiğini kimsenin onu anlamadığını düşünür. Her şeyi bilirim bana bir şey olmaz kafasındadir. Olumsuz bir şey yaşasa dünya başına yıkılır. Çünkü kendi acısından daha büyük acı yoktur. Aşk gibi duygular için de geçerli. Bunu buraya bırakıp kaçıyorum.
Bi yaş farkı var Zaten tip olarak o kdr zıt durmuyoruZ18 yaşında acelen ne elalemin koca adamıyla .Onun derdi baska seninki baska olur .
Zaten cocuk yerine koyacak .
Git yaşıtlarınla gez toz ,ders okul sinema konuş .Ne konuşacaksın bununla .
valla neye yoracağımı bilemedim. herkes aynı şeyi söylüyor hepsine bir bahane buluyorsun, ne diyeyim yaşa ve gör o zaman.Hemen cinsellge yormayalım :)
Yorumları ciddiye alıyorum kendime de dikkat Ediceem öyle kaptırıp gitmicem. Yaşından ötürü farklı istekleri de olur farkındayım ama bi yolu bulunur belki bilmiyorum şuanvalla neye yoracağımı bilemedim. herkes aynı şeyi söylüyor hepsine bir bahane buluyorsun, ne diyeyim yaşa ve gör o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?