İçimi döktüm

Sana daha oncede yazdim herkeste aynı seyi soylemis inatla aksini soyluyor ve burada sana yardimci olmaya çalışanlara hakaretler ediyorsun.
Ne halin varsa gör o zaman tatlim..zaten olacagi bu.
ne hakareti ettim? bitane bulup gösteriirmisin

burdan ben duyurmak isterim; Sevgili mune ablaya msj attım. konularımın silinmesi ve üyeligimin iptali icin.
Gercekten anaokulunda hissetim cünkü kendimi daha fazla ugrasmak istemiyorum
Konuların silinmiyor maalesef yavrucum dünya döndükçe duracaklar ama üyeligini hemen silerler merak etme kocam senin sevgilinle aynı yaşta bense senden 20 yaş büyüğüm 18 yaşında baban yasındaki adamla ne işin var 10 sene sonra biyerinin kılları ağırmış olacak

Şu zamana kadar fake ya da değil umursamadan sana akıl vermeye yardımcı olmaya çalıştım ama nankörmüşsün. Hadi sen işine gelene!

bunlar ne yazmıssın bide onlraı okusaydınız ama tek taraflı hep isinize geliyor heralde
Niye işime gelsin ki yavrucum?Kendinden buyuk laflar etme istersen..senin yasinda kizim var benim..senin gibi derslerine degilde kendiden bu kadar buyuk bir adama ilgili olsaydı engel olmak icin herşeyi yapardım.Aklini basina topla herkes senin iyiligin icin yazmis

İyi canım biz fesatız sen akıllı uslu terbiyelisin.
yok yok sizler meleksiniz zaten
her birinişz masallah geri kalan her sey benim.
Ne haddime yaşınız var ya herbiriniz kusursuzsunuz
hemen niyetimi anladınız, ne demek istedigimi hemen kendinize göre yorumlayıp yargıladınız
olur mu ya ablacım ayıp ettin simdi fesatlıkda var bende cünkü 56 sayfadır bana heves heves sende ki heves
ne askı heves heves heves heves heves diye direttiniz ben ablaya seninde kızın 2 yıla heves ederse diyince
terbiyesiz oldum

Bu arkadaş bize akıl danışmak için açmamış konuyu

Tamam tamam canım hı hı.

ben bana engel olun diye konu acmadım, akıl istedim evet. Ama yaptıgım harektleri de size sordum.
biri sunu bunu yap demis bana da mantıklı geldiyse yaptım biri sunu bunu yapma farklı algılanır dedi düşündüm haklı gördüysem yapmadım... Beni durdurun demedim.

Kimin hangi sözünü dinledin acaba????

Tamam canim durma koş adama..uc gun sonra seni sepet havasıyla geldigin yere postalayinca keske dursaymisim dersin..insallah yanılırız

Tamam canim durma koş adama..uc gun sonra seni sepet havasıyla geldigin yere postalayinca keske dursaymisim dersin..insallah yanılırız
Adamlar böylelerini sever çocuk olduğundan istedigi gibi şekillendirir hatta aralarında kücük alacaksın ki istedigin gibi büyütürsün muhabbetleri yapıyorlar
Höd diyecek duracak sus diyecek susacak babası yaşında ne olacak ki başka fazla aşk filmi izlemiş yavrucak

Kardeş hala Mune hanıma seslenip konunu neden kapattırmıyorsun ? 600 küsür mesaj olmuş görende içeride hayat memat meselesi var sanar .

Dalga geçilmek hoşuna mı gidiyor ?

Burada herkes sana kibar davranmaya çalıştıkça sen sinirleri tahrik ediyorsun . Onlarda haklı olarak böyle mesajlar yazıyor .

E muradına da ermişsin kapmışsın yakışıklı adamı daha ne ? Milleti banlatmaya mı niyetin var ? Yoksa mazoşist misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…