- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
ne hakareti ettim? bitane bulup gösteriirmisinSana daha oncede yazdim herkeste aynı seyi soylemis inatla aksini soyluyor ve burada sana yardimci olmaya çalışanlara hakaretler ediyorsun.
Ne halin varsa gör o zaman tatlim..zaten olacagi bu.
Oku iste beni ne yoruyorsun?ne hakareti ettim? bitane bulup gösteriirmisin
Konuların silinmiyor maalesef yavrucum dünya döndükçe duracaklar ama üyeligini hemen silerler merak etmeburdan ben duyurmak isterim; Sevgili mune ablaya msj attım. konularımın silinmesi ve üyeligimin iptali icin.
Gercekten anaokulunda hissetim cünkü kendimi daha fazla ugrasmak istemiyorum
bunlar ne yazmıssın bide onlraı okusaydınız ama tek taraflı hep isinize geliyor heraldeOku iste beni ne yoruyorsun?
Kinciler demissin,kiskanclar demissin vs..bunlar ne iltifatmi?))
İyi canım biz fesatız sen akıllı uslu terbiyelisin.o sizin fesatliginiz diyorum ya burdaki herkes verdigim cevabın altında baambaska birsi arıyor tam olarak
da onu kasetttim .
Niye işime gelsin ki yavrucum?Kendinden buyuk laflar etme istersen..senin yasinda kizim var benim..senin gibi derslerine degilde kendiden bu kadar buyuk bir adama ilgili olsaydı engel olmak icin herşeyi yapardım.Aklini basina topla herkes senin iyiligin icin yazmisbunlar ne yazmıssın bide onlraı okusaydınız ama tek taraflı hep isinize geliyor heralde
yok yok sizler meleksiniz zatenİyi canım biz fesatız sen akıllı uslu terbiyelisin.
Bu arkadaş bize akıl danışmak için açmamış konuyuNiye işime gelsin ki yavrucum?Kendinden buyuk laflar etme istersen..senin yasinda kizim var benim..senin gibi derslerine degilde kendiden bu kadar buyuk bir adama ilgili olsaydı engel olmak icin herşeyi yapardım.Aklini basina topla herkes senin iyiligin icin yazmis
Bu arkadaş bize akıl danışmak için açmamış konuyu
Cocuk iste..ama oyuncagini dogru secememis..Bu arkadaş bize akıl danışmak için açmamış konuyu
Tamam tamam canım hı hı.yok yok sizler meleksiniz zaten
her birinişz masallah geri kalan her sey benim.
Ne haddime yaşınız var ya herbiriniz kusursuzsunuz
hemen niyetimi anladınız, ne demek istedigimi hemen kendinize göre yorumlayıp yargıladınız
olur mu ya ablacım ayıp ettin simdi fesatlıkda var bende cünkü 56 sayfadır bana heves heves sende ki heves
ne askı heves heves heves heves heves diye direttiniz ben ablaya seninde kızın 2 yıla heves ederse diyince
terbiyesiz oldum
ben bana engel olun diye konu acmadım, akıl istedim evet. Ama yaptıgım harektleri de size sordum.Niye işime gelsin ki yavrucum?Kendinden buyuk laflar etme istersen..senin yasinda kizim var benim..senin gibi derslerine degilde kendiden bu kadar buyuk bir adama ilgili olsaydı engel olmak icin herşeyi yapardım.Aklini basina topla herkes senin iyiligin icin yazmis
ben bana engel olun diye konu acmadım, akıl istedim evet. Ama yaptıgım harektleri de size sordum.
biri sunu bunu yap demis bana da mantıklı geldiyse yaptım biri sunu bunu yapma farklı algılanır dedi düşündüm haklı gördüysem yapmadım... Beni durdurun demedim.
Tamam canim durma koş adama..uc gun sonra seni sepet havasıyla geldigin yere postalayinca keske dursaymisim dersin..insallah yanılırızben bana engel olun diye konu acmadım, akıl istedim evet. Ama yaptıgım harektleri de size sordum.
biri sunu bunu yap demis bana da mantıklı geldiyse yaptım biri sunu bunu yapma farklı algılanır dedi düşündüm haklı gördüysem yapmadım... Beni durdurun demedim.
Adamlar böylelerini sever çocuk olduğundan istedigi gibi şekillendirir hatta aralarında kücük alacaksın ki istedigin gibi büyütürsün muhabbetleri yapıyorlarTamam canim durma koş adama..uc gun sonra seni sepet havasıyla geldigin yere postalayinca keske dursaymisim dersin..insallah yanılırız
Kilit vurulur az kaldiBu konu ne hale gelmiş seviye yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?