- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi colorful2000
-
yalan söyleme hemen sildin. ben konuyu takipteydim 15-20 dk arasında oldu bu. o arkadaş merak etti seni bakınca haber ver silicem dedin ve o bakınca sildinhemen silmedim günlerce burda durdu aratıp bulsaydınız orjinali o halde
ukala ukala konuşma biliyorum. saygısız ergenhe aratmak nasıl oluyor bilmiyorsanız arama moturuna resmi atıyorsunuz orjinali size cıkıyor
Sayin kendini cok bilmis zanneden üyeyalan söyleme hemen sildin. ben konuyu takipteydim 15-20 dk arasında oldu bu. o arkadaş merak etti seni bakınca haber ver silicem dedin ve o bakınca sildin
18 yaşınızı hatırlayın o halde diyecegim tek sey buSana fakesin değilsin de ziyade şuna kızılır. Buraya konu açıyosun fikir danışıyosun ama kimsenin dediğini takmıyosun ciddiye almıyosun. Bu da insanda bu bizle kafa buluyo izlenimi yaratıyor. O zaman git hesabını kapat hayatını yaşa. Aldığın tavsiyeleri uygulamayacaksan hayatını an be an niye buraya döküyosun. Kendi bi dediğin bi dediğini tutmuyor. İşte dr böyleysen adam kesin anlamıştır senin küçük olduğunu. Umarım adam beni kullandı attı diye bi başlık atarak konu açmazsın burda. Ya da beş sene sonra deli gibi aşık olduğunda bu anılar yakana yapışmaz.
Hatırladığım için bu önerileri yapıyorum zaten ya. Görüp geçirdiğim için. Boşa atmıyoruz yani.18 yaşınızı hatırlayın o halde diyecegim tek sey bu
bak hala yalanSayin kendini cok bilmis zanneden üye
Ben o fotoyu daha sonra profil yaptım ve onun üstüne o foto 1 gün kaldı daha sonra ban yedim hala foto duruyordu atayım sana al arat bakalım ne bulcan hey allahım ya
Siyah beyaz foto vardibak hala yalansen ban yiyene kadar takipteydim bildirim de geliyodu okuyodum da hiç fotoğrafın yoktu ban yedikten sonra bakmadım zaten.
Ama o dönem de sizler de kimseyi dinlememişsinizdir eminimHatırladığım için bu önerileri yapıyorum zaten ya. Görüp geçirdiğim için. Boşa atmıyoruz yani.
ya banlanmadan önce hiç fotoğrafın yoktu sayfa sayfa takipteydim pembe dizini.Siyah beyaz foto vardi
Sus be amma bisiysin de demicem
O nüfus yaşınkesinlikle katılıyorum. Kücügüm zaten 18, 19' a daha aylarım var :)
Ama o dönem de sizler de kimseyi dinlememişsinizdir eminim
Olsa burda böyle gezer mi?O nüfus yaşın
Ben başka bişeyden bahsettim.
Senden 2 yaş küçük kızım var.
Tek derdi Onkolog olmak.
Senin yok mu böyle dertlerin ??
Benim kastım bu tür cevaplar degil. Sizde farkında olmalısınızİşine gelince 18 yaşındayım, küçüğüm , canım ablalarım modundasın.
Ama 33 yaşındaki adamla flört ediyorsun, yalanlar boyundan büyük.
Olay şu ki dediklerin gerçek olsa da olmasa da iki türlü de gidişatın pek iyi gözükmüyor.
Rahatsız oluyosan okuma demek nasıl bir mantıktır? Sizin hayattaki duruşunuz rahatsız edici olaylara başınızı çevirip geçip gitmek olabilir.Ama ben rahatsız olduğum şeyin üzerine giderim.
Bu konuya yeterince yorum yapıldı, ben de yaptım.Akıl da verdik. Senin daha bir beklentin var mı? Ben 18 yaşımda diş hekimliği fakültesi kaznmıştım ne yaparım ederim onları düşünüyodum.Senin de geleceğine odaklanmanı tavsiye ederim
Durumunuzla begenenle kanka olsanız gerek o mu saldı sizi?bu kız çok ukala bu dik kafalılıklarda sen kendi başını daha çok ağrıtırsın. sana cevap vermeye tenezzül dahi etmeyeceğim hadsiz. aramızda 2 yaş var ancak ben 2 yıl önce böyle değildim.
Konuyu kapattırana kadar ugrasanlar oldugu için sayfa bu kadar ilerledi.Ne olmuş burda 58 sayfalık hiçbir şey anlamadım .
Altı üstü ergenlik hevesi . Karşısındaki adam da belli ki karşı cins doyumunu fazlasıyla karşılamış bir yetişkin size pas vermemiş . İhtiyaç duymamış size .
Ara sayfalarda bir şey kaçırmış mıyım kızlar adam yüz vermiş mi yoksa
Belki 2 sene sonra kızının farklı heveslrri olur abla ne malum? O yaşta bende polis olucaktım:)O nüfus yaşın
Ben başka birşeyden bahsettim.
Senden 2 yaş küçük kızım var.
Tek derdi Onkolog olmak.
Senin yok mu böyle dertlerin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?