İçimi döktüm

Sana fakesin değilsin de ziyade şuna kızılır. Buraya konu açıyosun fikir danışıyosun ama kimsenin dediğini takmıyosun ciddiye almıyosun. Bu da insanda bu bizle kafa buluyo izlenimi yaratıyor. O zaman git hesabını kapat hayatını yaşa. Aldığın tavsiyeleri uygulamayacaksan hayatını an be an niye buraya döküyosun. Kendi bi dediğin bi dediğini tutmuyor. İşte dr böyleysen adam kesin anlamıştır senin küçük olduğunu. Umarım adam beni kullandı attı diye bi başlık atarak konu açmazsın burda. Ya da beş sene sonra deli gibi aşık olduğunda bu anılar yakana yapışmaz.

yalan söyleme hemen sildin. ben konuyu takipteydim 15-20 dk arasında oldu bu. o arkadaş merak etti seni bakınca haber ver silicem dedin ve o bakınca sildin
Sayin kendini cok bilmis zanneden üye
Ben o fotoyu daha sonra profil yaptım ve onun üstüne o foto 1 gün kaldı daha sonra ban yedim hala foto duruyordu atayım sana al arat bakalım ne bulcan hey allahım ya

18 yaşınızı hatırlayın o halde diyecegim tek sey bu

Sayin kendini cok bilmis zanneden üye
Ben o fotoyu daha sonra profil yaptım ve onun üstüne o foto 1 gün kaldı daha sonra ban yedim hala foto duruyordu atayım sana al arat bakalım ne bulcan hey allahım ya
bak hala yalan sen ban yiyene kadar takipteydim bildirim de geliyodu okuyodum da hiç fotoğrafın yoktu ban yedikten sonra bakmadım zaten.

İşine gelince 18 yaşındayım, küçüğüm , canım ablalarım modundasın.
Ama 33 yaşındaki adamla flört ediyorsun, yalanlar boyundan büyük.
Olay şu ki dediklerin gerçek olsa da olmasa da iki türlü de gidişatın pek iyi gözükmüyor.

Rahatsız oluyosan okuma demek nasıl bir mantıktır? Sizin hayattaki duruşunuz rahatsız edici olaylara başınızı çevirip geçip gitmek olabilir.Ama ben rahatsız olduğum şeyin üzerine giderim.

Bu konuya yeterince yorum yapıldı, ben de yaptım.Akıl da verdik. Senin daha bir beklentin var mı? Ben 18 yaşımda diş hekimliği fakültesi kaznmıştım ne yaparım ederim onları düşünüyodum.Senin de geleceğine odaklanmanı tavsiye ederim

bu kız çok ukala bu dik kafalılıklarda sen kendi başını daha çok ağrıtırsın. sana cevap vermeye tenezzül dahi etmeyeceğim hadsiz. aramızda 2 yaş var ancak ben 2 yıl önce böyle değildim.

Ne olmuş burda 58 sayfalık hiçbir şey anlamadım .

Altı üstü ergenlik hevesi . Karşısındaki adam da belli ki karşı cins doyumunu fazlasıyla karşılamış bir yetişkin size pas vermemiş . İhtiyaç duymamış size .

Ara sayfalarda bir şey kaçırmış mıyım kızlar adam yüz vermiş mi yoksa

Benim kastım bu tür cevaplar degil. Sizde farkında olmalısınız
Fake geliyorsa konu kimse girip okımasin

bu kız çok ukala bu dik kafalılıklarda sen kendi başını daha çok ağrıtırsın. sana cevap vermeye tenezzül dahi etmeyeceğim hadsiz. aramızda 2 yaş var ancak ben 2 yıl önce böyle değildim.
Durumunuzla begenenle kanka olsanız gerek o mu saldı sizi?

Konuyu kapattırana kadar ugrasanlar oldugu için sayfa bu kadar ilerledi.
Biz görüşüyoruz

O nüfus yaşın
Ben başka birşeyden bahsettim.
Senden 2 yaş küçük kızım var.
Tek derdi Onkolog olmak.
Senin yok mu böyle dertlerin ??
Belki 2 sene sonra kızının farklı heveslrri olur abla ne malum? O yaşta bende polis olucaktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…