- Konu Sahibi colorful2000
-
Konuyu kapattırana kadar ugrasanlar oldugu için sayfa bu kadar ilerledi.
Biz görüşüyoruz
Olmaz olmamalıBelki 2 sene sonra kızının farklı heveslrri olur abla ne malum? O yaşta bende polis olucaktım:)
Abimiz istemem yan cebime köy modundaymışVaay nasıl oldu ki ? Hani adam istemiyodu . Çok merak ettim beyefendi baya kararlıydı .
O nüfus yaşın
Ben başka birşeyden bahsettim.
Senden 2 yaş küçük kızım var.
Tek derdi Onkolog olmak.
Senin yok mu böyle dertlerin ??
Abimiz istemem yan cebime köy modundaymış
Yok 2 sene sonra değişirmiş dertleri emir büyük yerden geldisenin kızının derdi tuhaf diye bir cevap gelirse şaşırma
Bu nasıl bir cevaptır ya!Belki 2 sene sonra kızının farklı heveslrri olur abla ne malum? O yaşta bende polis olucaktım:)
Sanki şuan 30 yaşında gibi bir yorum yapmışsınız, cıksss olmamışBelki 2 sene sonra kızının farklı heveslrri olur abla ne malum? O yaşta bende polis olucaktım:)
ne var cevapta , aşık olur birini sever bunlar size göre hevesse neden kzıdınız suan anlamadım?Bu nasıl bir cevaptır ya!
30 ve dulumSanki şuan 30 yaşında gibi bir yorum yapmışsınız, cıksss olmamış
Dul diye bir medeni hal yok.30 ve dulum
aaa :)Dul diye bir medeni hal yok.
Ya evlisindir ya bekar
Bil istedim.
Başka yerde böyle konuşursan ayıplarlar
Verdiğin cevap tarzı hiç de bunu kastetmiyordu cicim. Srninki kusura bakma da aptallık yolunda ilerliyor. Haklıymışsınız dersin ilerde. Gerçi sen anneni ayakta uyutuyosun şu anne var cevapta , aşık olur birini sever bunlar size göre hevesse neden kzıdınız suan anlamadım?
Seni akıllı bıdık seniiii, sen büyüdün de ablalara espri mi yapıyorsun bakiiim30 ve dulum
o sizin fesatliginiz diyorum ya burdaki herkes verdigim cevabın altında baambaska birsi arıyor tam olarakVerdiğin cevap tarzı hiç de bunu kastetmiyordu cicim. Srninki kusura bakma da aptallık yolunda ilerliyor. Haklıymışsınız dersin ilerde. Gerçi sen anneni ayakta uyutuyosun şu an
yok sadece yıldımSeni akıllı bıdık seniiii, sen büyüdün de ablalara espri mi yapıyorsun bakiiim
burdan ben duyurmak isterim; Sevgili mune ablaya msj attım. konularımın silinmesi ve üyeligimin iptali icin.
Gercekten anaokulunda hissetim cünkü kendimi daha fazla ugrasmak istemiyorum
gidiyorum diyince nasıl sustu bütün kinlenenleraaa gidiyormusun?
emre ye selam söyle.. meşhur oldu haberi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?