İçimi döktüm

Belki 2 sene sonra kızının farklı heveslrri olur abla ne malum? O yaşta bende polis olucaktım:)
Olmaz olmamalı
Hele ki kendinden yaşça büyük bir adamı nasıl kafalarım diye kafa yormamalı
Ona öğütler verilirken boş gözlerle bakıp dalga geçmemeli
Bilmem anlatabildim mi

burdan ben duyurmak isterim; Sevgili mune ablaya msj attım. konularımın silinmesi ve üyeligimin iptali icin.
Gercekten anaokulunda hissetim cünkü kendimi daha fazla ugrasmak istemiyorum

ne var cevapta , aşık olur birini sever bunlar size göre hevesse neden kzıdınız suan anlamadım?
Verdiğin cevap tarzı hiç de bunu kastetmiyordu cicim. Srninki kusura bakma da aptallık yolunda ilerliyor. Haklıymışsınız dersin ilerde. Gerçi sen anneni ayakta uyutuyosun şu an

Verdiğin cevap tarzı hiç de bunu kastetmiyordu cicim. Srninki kusura bakma da aptallık yolunda ilerliyor. Haklıymışsınız dersin ilerde. Gerçi sen anneni ayakta uyutuyosun şu an
o sizin fesatliginiz diyorum ya burdaki herkes verdigim cevabın altında baambaska birsi arıyor tam olarak
da onu kasetttim .

Sana daha oncede yazdim herkeste aynı seyi soylemis inatla aksini soyluyor ve burada sana yardimci olmaya çalışanlara hakaretler ediyorsun.
Ne halin varsa gör o zaman tatlim..zaten olacagi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…