Icine edilmis evlilik.

İyi ki birileri travma bahanesini ortaya atmış ne kadar bencil, saygısız, egoist,ben merkezci ,kendini düşünen ,zihniyeti kötü varsa hepsi Melek aslında ,çocukluk travması olmasa kanatlanıp uçacaklar.....
kesinlikle. “Ben kök ailemde şunları bunları yaşadım. Kötüydü. Böyle yapmayacağım” demek de var karşıdaki insana bu bahaneye sığınarak psikolojik şiddet uygulamak da var. Tamamen tercih meselesi.

Ya bir şey diyim mi roman okuyor gibiydim bitince ne olduğunu anlamadım şimdi gidip diğer yorumlarınızı okuycam

Ben şeyi anlamadım siz tüm bunları yaparken sonucun bu olacağını tahmin mi etmemiştiniz ? Hep sizi alttan alır sever mi zannetmiştiniz ? Yoksa başından beri ayrılmak istiyorsanız blöf yapmıyorsanız ayrılın işte ne güzel, bence adam geri dönmez sizi üzmek istemem ama eğer çoook erdemli bir adam değilse başkası da vardır zaten ah ah

Erdemli mi erdemsiz mi bilmiyorum ama hayatinda biri oldugunu biliyorum. Zaten iki haftaya da dava var.

adam hiç kötü bir şey de dememiş bu arada tam da hakkettiğiniz gibi cevap vermiş size kusura bakmayın da gidin tedavi olun ya yazık gerçekten, hiç normal düşünce de değilsiniz. İyi biriyken istediğiniz gibi kötü davranın boşanmayı dilinizden düşürmeyin. Adam artık kendini ezdirmeyince kendine özen göstermeye başlayınca eskisi gibi olmayı düşünün. Vallahi kusura bakmayın karşınızda enayi istiyorsunuz. Adam iyi yapıyor, insanı kendinizden soğutup ittikten sonra o insanı tekrar aramayın bulamazsınız. Boşanın gitsin

E daha boşanmamışsınız zina değil mi bu ?
Evet, aldigim cevapta asagidaki gibiydi.
Pislesmek istiyorsan hodri meydan, al otel kayitlarini geri kalan her seyi de ben vereyim, ugrasma. vazgectigimiz bosanma davasindan once hic bir sey bulamayacaksin. Cunku yok.
Fakaat ben telefonumdan hic ama hic bir sey silmem, bana yillar yillar ettigin tum hakaretler, kucuk gormeler, erkekligime sebebsiz saldirmalarin hepsi ama hepsi duruyor. Hodri meydan, cesaretin varsa dene.
Direk senin kadinligina, anneligine saldiririm. Bu noktadan sonra ben zarar gormem, cocugumuz ve sen zarar gorursun.

Valla tebrikler adamdan bir canavar yaratmışsınız ellerinizle

Eyvah eyvah eyvah daha da denilecek bir şey bulamadım

Valla ıyı bıle dayanmış ce hala dayanıyor. Şöyle adamlar sızın gıbı kadınladın elıne düşüyor. Gerçekten rabbım herkesı dengıne kavuştursun. EşiniZ çok ıyı bırıymıs çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…