ben msjları 11 de attım ona.o 4 gibi aldı msjları uyuyormış.keşke olmasaydı zmanaı değildi dedim msjlarda.o geç aldı msjları.seni anlıyorum dedi ister iğtal ediyim dedi..bende dedimki hersey hazır bozmayalım iptal etmeyelim dedim sabahtan ulaşabilseydim olurdu ama artık olmaz dediö ama o iptal etti.annesine bağırdı kafanıza göre iş yapıyorsunuz diye.insan bi sorar danışır diye. hangi dünürünle iyi anlaşıyosun hangi dünürünle yemek yedinki şimdi bu işe kalkışıyosun diye.kadında herşey hazır bi yemek yicez o kadar dedi.bende öyle dedim artık iptal etmeyelim dedim ama karıştırdı ortalığı herkesi aradı bende eve geldim.
resmen evcilik oynuyorum.kendim için bişey yok sanki anne baba eğlemek için evlendim.hep onları hoşnut etmek amaç.karşılığında koca bir boşluk.kendi aileme gösterilen bir saygı yok.benim tek çekindiğim konu ortamın gergin olması ve benim bu çemberin içinde kalmamdı.eşim tamam canım hallolur iyi olur diyemedi.yanımda olamadı geçer kaç saatlik yemek diyemedi.aksine tamam artık iptal etmeyelim dediğimde kendisi bozan taraf oldu
iyide az cok esinizin ne tepki verecegini biliyorsunuzdur yaptiginiz gercekten cok sacma
ailen ailemi durupdururken yemege cagirdi banada hizmet ettirecek diye doldurmussunuz iste sikayet etmissiniz
hem ailenizi hem esinin ailesini hemde esinizi huzursuz etmissiniz
ben burada sizin niyetinizi gercekten anlamadim hizmet etmek mi zor geldi
ben hizmetten falan bahsetmedim.mesjım aynen şu şekildeydi.annemler plan yapmış bu akşam yemek yicekmişiz ama bana biraz erken geldi bu yemek dedim.daha biz aramızdaki problemi aşamamışken bu kadar olaydan sonra aylar sonra karşılaşmaları nasıl olur dedim.keşke yanımda sende olsaydın arayı bulurduk.ben napcam gibilerinden msj attım.
esiniz kac yasinda merak ettim baska bir erkek olsa bu durumda eeee ne var iste ailem iyilik olsun diye cagirmis sen fesatsin diye ailesini savunmaya gecerdi
bu iste gercekten bir gariplik var
canım madem problemleriniz bu kadar derin zorlamayın o zaman, ayrısınız sanırım iş sebebiyle, birbiriniz için yanıp tutuşmanız gerekirken tam tersi bir durumdasınız, ayrılık belkide güzel bir başlangıç olacak senin için
ne olursa olsun ortalığı karıştıran sen olmuşsun
madem istemiyordun,kaynanan söylediğinde annemlerin bugün başka yere sözleri var,inşallah daha sonra olsun bu davet diyebilirdin.
ya da eşine mesaj çekeceğine telefon açsaydın.madem aileni aradın,onlarda iyi kötü kabul etti eşine mesaj çekmeseydin.bir şekilde bu yemek iyi olacaktı belkide.şimdi daha mı iyi oldu
canım her evlilikte ilkin anne baba eğliyosun malesef, ilk yıllar böyle oluyor, eğer eşini seviyor ve değer veriyorsan aynı şeyide eşinden hissediyorsan, az idareci olcaksın ayrı evinize çıkıp beraber yaşayana kadar daha çok iade etçeksin, biraz görmicen duymıcan, umursamıcan, valla ilk yıllar her kadın yapamam ben öyle derken zamanla herkes alışıyor, diplomatik olmak bunu gerektiriyor çünkü, zamanda küsenler olsada artık sizin bir aile olduğunuzu herkes kabullenecektir elbet, önemli olan karı-koca birmisiniz, yan yanamısınız, eğer yan yana değilde karşıkarşıyaysanız ağzınla kuş tutsan tek başına hiç birşeyi düzeltemzsin
çok kötü olmuş, herkez saçmalamış, bazen yapılan ufacık düşüncesiz bir hareket beraberinde felaket getirebiliyor, şu andan itibaren sessiz kal gidişata göre yeni bir yol izlersin, ilk önce sakinleşip mantıklı düşünmek gerek, şimdi panikle yaptığın herşey başını daha çok ağrıtır, ben kayınpederinin söylediği lafı iğrenç buldum ,one öyle tak sepeti koluna falan.
eş olmadan gelin oldum.eşimi seviyorum ama sevgide bi yere kadar.uzaktayken aramızda saygı kalmıyor.birbirimize etmediğimiz hakaret kötü söz kalmadı.ne sülalemiz kaldı ne akrabalarımız.saygı uzaktayken 0.yakınken beraberken tartışmalar olmuyor.kötü günleri hatrlamayalım unutalım.artık olmıcak birbirimizi üzmicez gibi sözlerden sonra 1 hafta anca sabredebilip sözümüzün arkasında durabiliyoruz.yıpranmışlıkmı imkansızlıkmı benim hala bişeyleri görmememmi bilmiyorum.
bugün ben artık kayınvalidemin evinden ayrıldım iftar iptal oldu eşim herkesi arayıp zehirini saldı.bende annemin evine gelmek için yola çıktım.yol boyunca aradım mesgul teli.kimle konuşuyor die evlerini aradım ev telide mesguldü.anneleriyle konuşuyordu.ben aradım eşimi açmadı telimi bende annelerinin evini aradım babası denen adam çıktı.noldu neden böyle oldu falan dedi başladı saldırmaya..ben kayınvalidemle yaşamıyorum ziyarete gittim.1 gece kaldım.ertesi sabah döncem eşyam yok bişeyim yok yanımda dur gitme yemek olcak dediler.yoksa onlarla yaşamıyorumya anlamadım, eşin mi seni şikayet etmiş babasına dert yanmış
birde orayı kaçırmışım sanırım sen kaynanlarlamı yaşıyosun
yediremiyorum kendime.özellikle ailesinen gelen haksızlıklara laflara sözlere tahammülüm daha az oluyor.adamı gidip boğasım var yatağında uyurken bu gece.sanki oğlu bulunmaz hint kumaşıda onu övüyor.üste çıkıyor.tak sepeti koluna diyor bana deyim kullnıyor cahil aklınla.bende oğlunuz için yanıp tutuşmuyorum olmuyorsa olmuyor barışmak için aramadım aramızı yapın diye aramadım zaten deim.bu kararı siz vermediniz siz yorum yapıp bozasınız dedim suratına kapattım.sonra ölür mölür die tekrar aradım.ama sinirlerimi alt üst etti.sadece olaylara benim açımdan bakamadıklarını söyledim.eşim akıllısıda aramış dert yanıyor şikayet ediyor.kimi kime şikayet ediyor.nefret ediyorum hepsinden herbirinden.böyle evlilik nasıl gider...nasıl katlanırım ben bunların yüzlerini görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?