canımm sen beni anlarsın, ama iki kardeşin arası iyi değil ki
çok haklısınız inanın söylüyorum, bak senin aldığın eğitim okuduğun okullar hep daha iyi, ama kıskanıyor, evlerinde bile bunun resmi yokmuş, kardeşinin varmış, kıskanıyor atamıyor, onun aile yanında olmasını sevilmiş olmasını kabullenemiyor ki ailesinin ayrım yaptığını pekte tahmin etmiyorum,
kardeşi aradı o gün açmadı, aç dedim, belki özlemiştir, belki zordadır, paylaşacak bişeyi vardır dedim, gizli kapaklı kız isterken paylaşma ihityacı nerdeydi dedi.
inanın gelmiyor, bizim ailedede erkekler çok sevilir hep söylenir gösterilir, ben abimede erkek olan kardeşime aşırı bağlıyımdır, hiç kıskanmam, sevinirim hatta seviliyor diye, biraz bu konuda psikolojisi bozuk, dra gitmeyi önereceğim, belkide bana anlatmadığı şeyler var bilmiyorum ama çooook haklısınız,
kopuş olmuş toprlanacağı yerde kardeşe gizli kız istemeyle daha da büyümüş, aslında söylememe nedenleri asla olmaz benden önce der diye korkmuşlardır diye tahmin ediyorum.
ah canımcım ...açmamasının tek nedeni var yüz yüze gelmek bile istemiyor..kaldı ki gerçekten darda olsa açmayacak..
yazık ama ya..kardeş kardeşe bu kadar kin tutar mı..
yaradılış da var tabi..böyle yaratılmış..değiştirmek mümkün değil gibi görünüyor..
değişmiş gibi görünse de ileride ..yine içindeki başka olacak..
nişanlınız hep bir suçlu arıyor..hep bahaneleri var..
kendi kıskançlığını bu gibi sebeplere bağlayarak aklanıyor...öyle görünüyor..
hayat kısa malesef..hele ki aileden birilerini suçlamak çok yanlış...yüzüne söyleyememesinin nedeni zaten tüm bu duyguları kendi kendine yaşamış olması..
belki gerçekler böyle değil...o da farkında..o yüzden ne kardeşiyle ne anne babasıyla yüzleşebilir...herkes şok olabilir onun düşüncelerine çünkü...
umarım sizi hiç üzmez..
umarım mutlu olursunuz..
inşallah düğününüz ayrı olur..
kardeşi nasıl kabul etmiş ki tamam demiş..onlar itiraz etmiyor mu..o gelin ben ayrı gelin olmak isitoyurm demiyor mu:26::26::26:
[
aay tatlımm benimmm, titrerler zaten nişanlım demişti ki en baştan ikinci planda kalabiliriz çünkü, kardeşimi çok seviyorlar dolayısla eşinide çok severler,
kaynanam ayrım yapmasa bile gözüme batar, art niyet olmasa bile değil mi
böyle bir insanla yaşamak zordur..zor da olacak senin için.tespitleriniz o kadar doğru ki, ailesi bile eminim bu kadar üzüldüğünün farkında bile değil, ama tüm psikolojisi alt üst, o gün arabanın bişeyi bozuldu, bi adam geldi yardım için arabadan anlarım dedi hemen yaptı, oysa ki nişanlım uğraşmıştı, bende aa adama bak nasıl hemen yaptı dedim,
tabi benden başka herkes becerikli zaten dedi, şaşırdım, dedim ki adam arabadan anlıyormuş, eminim ki senin alanın olan bi çok şeyi o adam yapamaz, kendini onunla karşılaştırma dedim, sürekli bi değersiz hissi var atamıyor, ama ailesi farkında bile değildir bu kadar kırgın olduğunun.
inanin isterim ki kardeşiyle arası iyi olsun, ailesini çok sevsin, yoksa ruhu hep azap çekecek, kin duygusu, kalbini karartacak
bi de aslında çirkin biri aslaaaaa değil, ama kendini çirkin görüyor, çok ilginç hiç mi aynaya bakmıyor, ya da biri bilincine işlemiş,
tam psikolojik vaka,
diğer gelinde istemez galiba, nişanlıma soruyorum onlar istiyorlarmış mı diye, bilmiyorum diyor, onlar umurumda değil ben istemiyorum diyor.
Allah razı olsun dualarınız için aminnnnnn, inşaallah sizde eşinizle evlatlarınızla bi ömür mutlu olursunuz.
Yani nişanlınız kardeşim benden önce evlenemez fıtratında bir insan mı? O kadar mı gelenekçi? Yani valla kolay gelsin de nişanlınız bana çok kinci göründü ki bu hiç sağlıklı değil. Yarın öbür gün siz bir hata yaparsınız ki insanız hepimiz ufak tefek hata yaparız, sittin sene söyler gibi geliyor. Ailesi bu kadar umrunda değilse ayarlasın bir düğün onları da misafir olarak çağırsın. Ama aynı anda düğün nişanlınızdak ibu öfke ile bana hiç mantıklı gelmedi. Kardeşinin de en mutlu gününü zehir etme potansiyeli var çünkü.
böyle bir insanla yaşamak zordur..zor da olacak senin için.
bazı konularda seni üzebilir..küçük problemleri büyütebilir...çok çok aynı şeyleri konuşup başını ağrıtabilir..takılıp kalabilir..
aslında şöyyle kardeşini sevse, anneye babaya düşkün olsa, istediklerini söyleyebilse ne kadar mutlu olacak farkında değil..
çehresi değişecektir eminim..
kardeşinin düğünü ayrı olursa gidecek mi peki düğününe..:26:
Hayir, kaynanan ayrim yaptigini bile bilmez. Sen fark edersin, o fark etmez. Haliyle isyan edersen bile kadin anlamaz ve dügünde hayal kirikligini yasarsin.
Madem eltinin ailesi baski ediyormus evlenmesi için, ilk onlar evlensin o zaman. Zamaninda nisanlin büyük olarak deger görmedi, kiz istemede yanlarinda bile degildi. Simdimi nisanlin büyük oglan olarak biliniyor?
Ne yap, ne et, kesinlikle dügünleri ayir. Dedigim gibi, gerekirse eltin ile konus. Eminim o'da dügününü paylasmak istemez.
o evlensinler diyor, ama içten diyor bilmiyorum, ama ailesi önce büyük olan evlenecek diyor, evet var öyle bir mahvetme riski Allah korusun.
Ben konudan koptum sanırım çünkü bir ailesinin haber vermemesinin sebebi abinin tepkisinden korkmaları diyorsunuz, sonra aslında aile abinin önce evlenmesi gerektiğini düşünüyor ama ne hikmetse küçük oğullarını önden nişanlıyorlar. Bakın ben size söyliyim siz de bu aralarındaki husumetle ilgili her şeyi bilmiyorsunuz. Karıştı çünkü kim ne düşünüyor.
hımm..önce sizin düğün olacak yani..kaç yaşında nişanlın.ailesi ilk bu evlenecek diyor şimdi de, artık gözlerini nasıl korkutmuşsa nişanlım, inşaallah bi yol bulunur canımmmm
canım bak..bunlar normal şeyler değil..[
evet aslnda ailesiyle yüzleşse güzelce, kardeşiyle konuşsa ara tatlıya bağlansa üzerinden yük kalkacak,
iki düğün konusu olmadan önce misafir gibi gider geliriz gibisinden diyordu.
Iki gekin iki damat cok sacma sakin boyle bisey yapmayin.bence sizz tek dugun yapın o da sizin memlekette olsun.diger turlu cok komik olur
şimdi nişanlımın hayatında ben yoktum, yani evlendirmek için ailesinin umudu yoktu, kardeşini bekletmek istemediler, belki de kardeşi ısrar etti, söyletmedi, abim taş koyar diye, yada ailesi söylemedi bilmiyorum,
istemişler gizlice, bunada sonra demişler, ama nişanlım çok kızmış, belki de bu kadar tepki alacaklarını bilmiyorlardı, ondan kızı istediler, baktılarki büyük oğlan kız istendi diye yaygara kopardı, düğünü ondan önce yaparsak neler yapar diye çekindiklerinden önce nişanlımı evlendirmek istiyorlar, ama bilmediğim şeylerde olabilir
aslında tek düğünde olabilir ama, erkek evide işte gelin aldık diye düğün yapmak istiyor ordaki eşine dostuna
hımm..önce sizin düğün olacak yani..kaç yaşında nişanlın.
canım bak..bunlar normal şeyler değil..
neden bu kadar kin tutmuş..eminim ergenliğinde daha büyük problemler yaşadı..kim bilir..bu yaşta bu kadar söyleyebiliyorsa bravo..senden de çekinmiyor mu ...ayıplarsın diye düşünmüyor mu??
eğer sen her dediğine he dersen seni de kendine uydurup yaşayıp gideceksiniz..çocuğun oldu diyelim..amcasını bile tanımasını istemez kim bilir..
sen daha eltini görmemişsin mesela...
eltinin ailesi ne der ..abisi misafir gibi geldi gitti demez mi...ama eminim nişanlınızın umurunda değil kimin ne dediği , ne düşündüğü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?