iki kardeşin aynı anda düğünün olması ihtimali, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı:(

Arkadaşım allah sana sabırlar versin bence nişanlısının ailesi çocuklarının arası belki düzelir diye böyle bir şeye kalkışıyor olabilir çok daha kötü olur farkında değiller ayrıca nişanlımı bu seferde bak bana değer vermediler benim düğünü araya sıkıştıdılar diyebilir insan yüzünü görmediği hoşlanmadığı kişilerle niye birlikte düğün yapısını abi kardeşin arasından su sızmaz anlarım da bu durumda saçma yani neyse nişanlınla ortak karar verin kabul etmeyin düğün tarihinizi de kendinize uygun bir tarih seçin öteki lerde istediği tarihte yapsın soranlara da bu ikimizin kararı dersiniz

Nişanlınızı biraz ailesine özellikle kardeşine yaklaştırabilirsiniz aslında
Tabi ondan habersiz böyle birşey yapmalarına çok üzülmüştür çok haklı ama nihayetinde kardeş :) Kardeş candır.
Aslında anne babalar normal şartlarda evlat ayrımı yapmazlar ama dediğiniz gibi biri daha mesafelidir biri daha sıcak kanlıdır tatlı dil ile yılanı değliğinden çıkartır.
Annesi mavi gözlü olduğu için onu daha çok seviyor değildir böyle birşeyi bir annenin yapacağına ben ihtimal vermiyorum.
Zaten ayrıca kendi memleketinizde bir düğününüz olacakmış iki gelin ve iki damat olan bir düğünde bulunmuştum çok da eğlenceli olmuştu aslında ama tabi siz bilirsiniz yinede.
saç makyaj kıyaslanır filan diye endişe etmeyin bir kez evleniyorsunuz bu sizin en mutlu gününüz tadını çıkartın bence

Biz kisin evlenelim.ya da sizin memlekette sadece nikah olsun derdim ben olsam. Kesinlikle olmaz. Uzuldum zor durumda kalmissin ama kabul etme..

Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim heralde. Gelecek misafirler düşünülmüş diyorsunuz da düşünsenize gelen kişinin 2 takı birden taktığını insanlar zora girecektir. Ya birine takacak yada yarısını ona yarısını ona takacaktır. Sonra da ona o kadar takıldı, yok o tarafla daha çok ilgilenildi falan filan.. Zor işler bunlar ama bana kalırsa geç olsun benim olsun derdim :26: Gelin damat dediğin o günün odak noktasıdır. 2 gelin ve 2 damat kıyaslama yapılması çok yüksek ihtimal doğrusu. Kaldı ki nişanlınız kardeşine olan ilgiyi kıskanan birisi öyle gergin bir ortamda sorun çıkartması olası bi durum gibi görünüyor :44:

evet belki daha iyi olabilirler diye ama, bu kadar stresli olabilecek bi düğün gününde olmaz ki bu, uygun tarih bulmamız gerek

yaklaştırma cabam ters teper diye korkuyorum, bakalım hayırlısı

evet belki daha iyi olabilirler diye ama, bu kadar stresli olabilecek bi düğün gününde olmaz ki bu, uygun tarih bulmamız gerek

yaklaştırma cabam ters teper diye korkuyorum, bakalım hayırlısı

Tabi nişanlınızı tanıyorsunuz vereceği tepkileri biliyorsunuz sonuçta.
belki kardeşinden bir adım bekliyordur.
neden nişanlınıza söylemeden kız istemeye gitmişler gerekçesi neymiş. daha önceden bir tartışmalarımı olmuş.

Biz kisin evlenelim.ya da sizin memlekette sadece nikah olsun derdim ben olsam. Kesinlikle olmaz. Uzuldum zor durumda kalmissin ama kabul etme..

beklemekte istemiyor, ramazan öncesi çoook önemli sınavları var, ailesi sizden önce olmaz diyor, eltimin ailesi gelininizi alın diyorlarmış, karışık ne yapacağım bilmiyorum.

yani, en basiti takı takılacak kime takılacak, gelenler kimi beğenirse ona mı takılacak. zaten en büyük korkum kavga çıkması

onu bilmiyorum, belki bi tartışmaları olmuştur ama ailesi nişanlım kendinden önce istemez diye gizlemiş olabilirler. istedikten sonrada zaten olan oldu biz bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştik diye bi savunmada yapmış olabilir ailesi

Hiç sormadınız mı nişanlınıza gerekçe olarak ne gösterdiler diye?
Sizde biraz çekiniyorsunuz sanıorım sormaya. ama bence sorabilirsiniz.
ne olduğunu bilirseniz daha doğru düşünebilirsiniz.

Hiç sormadınız mı nişanlınıza gerekçe olarak ne gösterdiler diye?
Sizde biraz çekiniyorsunuz sanıorım sormaya. ama bence sorabilirsiniz.
ne olduğunu bilirseniz daha doğru düşünebilirsiniz.

bu konuları açmak istemiyorum, zaten kendiside pek açma taraftarı olmadı hiç özelliklede bu günlerde içinde kin alev alabilir diye, uygun bi zaman da sorarım inşaallah

[

böyle bi ilişki yumağında bi ömür olmaktan korkuyorum, arada kalmaktan

Korkma canim. Sonuçta nisanlin yaninda. Kv'de anlatiklarindan o kadar kötüde degil (burdaki baze kv üzerinde konulari okumani tavsiye ederim).
Rahat ol fakat gerektiginde dislerini göster. Herkez evlenmeden önce tedirgin oluyor zaten. Bende kinadan önce bir panik ataga yasamistim Hep dügünümü hayal ederken, dügünden bir hafta önce acaip bir korku sarmisti beni. Acaba yapilirmiyim diye? Simdide bosuna korkmusum diyorum :)) Sende öyle dersin :))

Şu kırmızaıya boyadığım yer var ya,bu nişanlının çok cocuksu olduğunu,saçma düşüncelere kapılıp kardeşini kıskandığının göstergesi.Öyle saçam şey mi olur ya.Evlat evlattır.Biri daha yakın durur,biri daha mesafeli.Mavi gözlü diye evlat mı ayrılır.
Gelelim konuna,tatlım sen iyi misin.Hangi zamandayız.Sen kuklamısın.senin fikrin yok mu.Tepki veremiyor musun.İKİ DÜĞÜN NE DEMEK.Böyle bir saçmalık böyle bir rezalet olur mu.Bahaneye bak kimseyi yormamak için.Yorulsunlar canım bi zahmet.Mllet bir hafta arayla iki kardeşe düğün yapıyor.Köylerde bile yok iki düğün .Ne demek o öyle.Kimse sana fikrini sormuyor mu?Ya da sen fikir beyan edemiyor musun.İstemiyorum diyemiyor musun.

evet nişanlım yanımda çok şükür, teşekkürler öpüyorum seni inşaallah öyle derim.

kıskanıyor biliyorum, babasıda iyi bir branş öğretmeni annesi ev hanımı bi ilçede yaşıyorlar, çok saçma değil mi ((

Bak canım saçma olan,karşı tarafın iki düğünü aynı anda yapması ve senin buna gıkını dahi çıkarmaman.Senin ailen yok mu.Ailene sana sorulmuyor mu.Bu nasıl bir saçmalık.Sen niye boyun eğiyorsun.Niye ödün kopuyor bi tatsızlık çıkacak diye.

sorun çıkacaksa da benim yüzümden çıkmasın istiyorum ama ben mutsuz oluyorum, dua edin güzelce hallolsun

sorun çıkacaksa da benim yüzümden çıkmasın istiyorum ama ben mutsuz oluyorum, dua edin güzelce hallolsun

Sen bu kafayla hep üzülürsün söyliyeyim sana.Sence sana fikrini sormadan,senin ne hissettiğin önemsenmeden iki düğünü yapan mı sorun çıkarıyor,yoksa buna haklı olarak tepki vereceğin için sen mi.Tamam canım tamam sen iyi cici gelin ol,yap iki düğün.Nasılsa hayatın boyunca bunun ceremesini çekeceksin.

toplu düğün nedir ya
toplu sünnet gibi bu ne böyle
düğün bu ya bir genç kızın hayalini kurduğu mükemmel bir gece. ne öyle 2 gelin 2 damat vs.
kesinlikle herşey yarıştılıcak, bu gelin daha güzel bu gelin şöyle falan diye. hem düğüne eltinizin taraftanda gelen olcak tanımadığınız insanların sizin düğünde işi ne?
sakın ama sakın birlikte düğün yapmayın bu sizin en özel geceniz böyle hatırlansın kimse istemez.
bi şekilde halledin mümkünse birazcık daha erteleyin düğününüzü. bırakın ilk onlar evlensin. 2-3 ay sonrada siz evlenirsiniz...

bende sen erkek tarafında salon nikahı yap kendi memleketinde de güzel bi düğün yap kuzumm sıkma canını

öyle de dedim, abi evlenmeden biz küçüğü evlendirmeyiz diyorlar.

Ya ne sacma hala boyle dusuncelermi var.benden oncede ablam var bekar komsular bizede diyodu ablan var sirada iyide ben 9 senedir evliyim ablamsa hala bekar :)
Valla gerekirse 1 sene beklerim ayni anda yapmam ne sacmalik ya.Allah yardimcin olsun ozel gun adi ustunde seninmi onunmu ozel gunu olcak ayni anda 2 ev kurcaklar bu daha zor madfi acidan.birinin borcu biter yada azalir digerine ev kurulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…