iki kardeşin aynı anda düğünün olması ihtimali, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı:(

ailesi ilk bu evlenecek diyor şimdi de, artık gözlerini nasıl korkutmuşsa nişanlım, inşaallah bi yol bulunur canımmmm

Ah insallah tez zamanda bu olay çözülür ve sen gönlün rahat bir sekilde hazirlamalara basliyabilirsin.
Dügün gerçekten çok önemli canim. Ben halen kendi dügünüm için rüya gibi geçti diyorum.
Istedigim gelinligimi giyebilidim, istedigim gibi organize edildi. Insan bunu bir ömür boyu yanina tasiyor.
Dilerimki senin dügününde istedigin rüya gibi olsun

Yani aslında nişanlınız düğünün sırası konusunda hiç bir derdi olmadığını sadece haber vermedikleri için çok bozulduğunu ve bütün yaygaranın sebebinin bu olduğunu anlatsa ailesine ortada sıkıntı falan kalmayacak? Yani daha birbirlerinin neye üzüldüğünü ve ne düşündüğünü bilmiyorlar. Bir tarafta kendini dışlanmış hisseden bir evlat var. Öbür tarafta önce kardeşi evlenecek diye üzüldüğünü sanan bir aile. Siz daha çok arada kalırsınız bence. Sizin kayınvalide ile aranız nasıl? Yani anne bana bir anlat bu kırgınlık niye var? Neden haber vermediniz? Bak benim nişanlım aslında sıra falan önemsemez deseniz olur mu acaba?

bize soran olmayacak gibi duruyor, kaynanam ve kayınpederim bizim yerimize karar verirler nasılsa, çooooooooooooooooooook haklısınız, benim düğünüm diyemem ki ben o düğüne.

sanki toplu nikah :) sinirden gülüyorum

Gerekirse siz onlardan 3 ay sonra evlenin ama dugunu birlikte yapmaya razı olmayın. Belediyenin toplu nikahı gibi ne gerek var böyle birşeye ?
Yada siz kendinizden odun verin dugunu bir buçuk aya erken alın onlarda kendinden odun verdi bir buçuk ay geç yapsinlar arada 3 ay olsun.

29 yaşında canım, görmedim eltimi kaynımı, kimseyi aslında pekte takmayan bi yapısı var. Rabbim sonumu hayır etsin ne diyeyim başka.

evet kimseyi takmaz..umurunda olmaz..
peki öyle her önüne gelene değer vermez mi?..genelde değer vermez mi?

kızdıklarının arkasından uzun uzun anlatır.bak şöyle demek istedi..böyle bi amacı var zaten..sinirlerimi bozdu gibi laflarla senin de kızmanı sağlar mı.fikrinin değişmesine neden olur mu

[

Aminnn dua almak bile çok güzel tatlımmm, beynim durmuş gibi şu an, bu kadar takıntılı olması aslında korkutuyor beni, düğün bi şekilde hallolurda, ben bi ömür ne yaparım bilmiyorum

Hangi devirde yaşıyoruz canım olurmu 2 düğün birden..
Sizin yerinizde olsam sadece kendi memleketimde düğünü yapardım..
Bu fikir nişanlının da hoşuna gidecektir çünkü tavır koymak istiyo sanırım..
Benim düğünüm ilk kendi memleketimde oldu sonra eşimin ailesinin orda yemekli yapıldı ama bize ilk düğün yeterli gelmişti.. ikinci düğün hiç hoşumuza gitmedi.. Şimdiki aklım olsa asla o kadar masraf yapıpta milleti eğlendiricem derdine girmezdim.. Yanlış anlaşılmasın kendi ailemin yanındada düğün istemezdim.. saçma geliyo düğünler.. nikah en güzeli

eğer bu soruları kayınvalidesine bu kız soracak olursa nişanlısı çok sinirlenir..mahveder onu söyleyimm...

aynen öyle iletişim kopukluğu var, aram iyi benim gerekirse konuşurum ama....

bize soran olmayacak gibi duruyor, kaynanam ve kayınpederim bizim yerimize karar verirler nasılsa, çooooooooooooooooooook haklısınız, benim düğünüm diyemem ki ben o düğüne.

zaten başlı başına stres olan bu zamanları kendinize haram etmeyin. baştan önleminizi alın. boş yere daha da karışmasın ortalık. ayrıca sıkmayın canınızı herşey olcağına varacak bu gibi durumlarda kaderci olmak en güzeli. şimdiden mutluluklar dliyorum. hakkınızda hayırlısı.

eğer bu soruları kayınvalidesine bu kız soracak olursa nişanlısı çok sinirlenir..mahveder onu söyleyimm...

Ben normalde hiç karışılmaması taraftarıyım ama bu kadar saçmasapan ilişkiler yumağında kimin neye kızdığı belli olmayan ve cidden anlamsız şeyler konusunda küsülen bir durumda konu sahibinin en mutlu günü güme gidecekse ne yapılır bilmiyorum.

Ayrıca konu sahibi yapacağı bir hareketi yanlışsa yapmamalı ama nişanlım beni mahveder korkusu ile yaşanmaz. Böyle saçmalık da olmaz. Kimse kimseyi o kadar kolay mahvedememeli. Öyle bir adamla zaten baştan sıkıntı var.

kaybetme korkusu var, işini bile kaybetmekten korkuyor ki öyle bi şey için neden yok şimdilik, çünkü çook özel sınav ve çok yüksek puan şartları taşıyan bi yerde çalışıyor, sen olmasam beni kimse sevmezdi diyor, kim aşılamış böyle bi düşünceyi bilmiyorum, etrafın ne dediğini pek umursamaz mantıklı olanları duyar, beni dinler haklsın der, çabuk dolduruşa gelir ama benim tarafımdan. paranoya hallerini hiç görmedim

evet haklısın..ama evlenince eşine sıkıntı yaşatmayabilir..o ailesinden biri değil çünkü..onu seviyor..ama hifaaa nın da çok dengeli davranması gerekiyor bu insana karşı..

[

aminnnn teşekkürler.

[

Aminnn dua almak bile çok güzel tatlımmm, beynim durmuş gibi şu an, bu kadar takıntılı olması aslında korkutuyor beni, düğün bi şekilde hallolurda, ben bi ömür ne yaparım bilmiyorum

Zaten bu tür olaylarda insanda o kadar stress yaratiyor ki. Ha nisan hal olacak, ha dügün olacak diye bende çok stress yasadim. Yani herkez bir sekilde takintilar, problemler yasiyor. Hiç kimse nisanda, dügünde sorunsuz planlamadi.

Biraz tatli dille konustugunda eminim bu sorun hal olacak. Ayrica ne demek istiyorsun, bir ömür ne yapacam diye? Evlenmekten korkuyormusun?

kim kime kızmış bende bilmiyorum, aslaaa öyle bi korkum yok, çok yumuşak yüzlüyüm ama benimde tersimin çok ters olduğunu bilir.

[

böyle bi ilişki yumağında bi ömür olmaktan korkuyorum, arada kalmaktan

evet haklısın..ama evlenince eşine sıkıntı yaşatmayabilir..o ailesinden biri değil çünkü..onu seviyor..ama hifaaa nın da çok dengeli davranması gerekiyor bu insana karşı..

onun bu halleri beni tedirgin etse de sevgi açlığıdan dolayı bana bağlı olacağını tahmin ediyorum.

teşekkürler, aileler olmasa bende düğün istemem inanın onlar istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…