- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
ailesi ilk bu evlenecek diyor şimdi de, artık gözlerini nasıl korkutmuşsa nişanlım, inşaallah bi yol bulunur canımmmm
şimdi nişanlımın hayatında ben yoktum, yani evlendirmek için ailesinin umudu yoktu, kardeşini bekletmek istemediler, belki de kardeşi ısrar etti, söyletmedi, abim taş koyar diye, yada ailesi söylemedi bilmiyorum,
istemişler gizlice, bunada sonra demişler, ama nişanlım çok kızmış, belki de bu kadar tepki alacaklarını bilmiyorlardı, ondan kızı istediler, baktılarki büyük oğlan kız istendi diye yaygara kopardı, düğünü ondan önce yaparsak neler yapar diye çekindiklerinden önce nişanlımı evlendirmek istiyorlar, ama bilmediğim şeylerde olabilir
zaten kötü olan ilişkileri daha da kötüleştirmekten başka hiçbir işe yaramaz bence bu çifte düğün.
kır düğünü olacak diyelim sen giydirmeleri pembe isteyeceksin eltin mor ya da yemekli olcaksa sen a menüsünü isteyeceksin eltin b menüsünü. bunlar küçük detaylar ama düğün zamanının verdiği stresle daha da büyük sorunlara dönüşür bir de işin ucunda inatlaşmak var gibi duruyor, yani nişanlın öyle istemiyorum böyle istiyorum benim de düğünüm gibi bi tutuma girebilir diye düşünüyorum. Bence nişanlının ailesiyle bu gibi durumların olabileceğini boş yere kırgınlık çıkmaması için en iyisinin ayrı olması gerektiğini konuşunun.
bu ne ya sanki belediyenin ihtiyaç sahipleri için yaptığı düğün gibi.
benim kesinlikle olamayacak bir şey.
gerekirse düğünümü ertelerim ya da düğün yapmam ama iki gelin iki damatlı bir düğün istemem.
29 yaşında canım, görmedim eltimi kaynımı, kimseyi aslında pekte takmayan bi yapısı var. Rabbim sonumu hayır etsin ne diyeyim başka.
Ah insallah tez zamanda bu olay çözülür ve sen gönlün rahat bir sekilde hazirlamalara basliyabilirsin.
Dügün gerçekten çok önemli canim. Ben halen kendi dügünüm için rüya gibi geçti diyorum.
Istedigim gelinligimi giyebilidim, istedigim gibi organize edildi. Insan bunu bir ömür boyu yanina tasiyor.
Dilerimki senin dügününde istedigin rüya gibi olsun
Yani aslında nişanlınız düğünün sırası konusunda hiç bir derdi olmadığını sadece haber vermedikleri için çok bozulduğunu ve bütün yaygaranın sebebinin bu olduğunu anlatsa ailesine ortada sıkıntı falan kalmayacak? Yani daha birbirlerinin neye üzüldüğünü ve ne düşündüğünü bilmiyorlar. Bir tarafta kendini dışlanmış hisseden bir evlat var. Öbür tarafta önce kardeşi evlenecek diye üzüldüğünü sanan bir aile. Siz daha çok arada kalırsınız bence. Sizin kayınvalide ile aranız nasıl? Yani anne bana bir anlat bu kırgınlık niye var? Neden haber vermediniz? Bak benim nişanlım aslında sıra falan önemsemez deseniz olur mu acaba?
Yani aslında nişanlınız düğünün sırası konusunda hiç bir derdi olmadığını sadece haber vermedikleri için çok bozulduğunu ve bütün yaygaranın sebebinin bu olduğunu anlatsa ailesine ortada sıkıntı falan kalmayacak? Yani daha birbirlerinin neye üzüldüğünü ve ne düşündüğünü bilmiyorlar. Bir tarafta kendini dışlanmış hisseden bir evlat var. Öbür tarafta önce kardeşi evlenecek diye üzüldüğünü sanan bir aile. Siz daha çok arada kalırsınız bence. Sizin kayınvalide ile aranız nasıl? Yani anne bana bir anlat bu kırgınlık niye var? Neden haber vermediniz? Bak benim nişanlım aslında sıra falan önemsemez deseniz olur mu acaba?
bize soran olmayacak gibi duruyor, kaynanam ve kayınpederim bizim yerimize karar verirler nasılsa, çooooooooooooooooooook haklısınız, benim düğünüm diyemem ki ben o düğüne.
Gerekirse siz onlardan 3 ay sonra evlenin ama dugunu birlikte yapmaya razı olmayın. Belediyenin toplu nikahı gibi ne gerek var böyle birşeye ?
Yada siz kendinizden odun verin dugunu bir buçuk aya erken alın onlarda kendinden odun verdi bir buçuk ay geç yapsinlar arada 3 ay olsun.[/
derslerinden sınavlarından dolayı erken almaya pek sıcak bakmıyor ama, ikna edebilirimde ileride acele ettirdim diye pişman olmaktan korkuyorum, ne düşüneceğimi şaşırdım
eğer bu soruları kayınvalidesine bu kız soracak olursa nişanlısı çok sinirlenir..mahveder onu söyleyimm...
evet kimseyi takmaz..umurunda olmaz..
peki öyle her önüne gelene değer vermez mi?..genelde değer vermez mi?
kızdıklarının arkasından uzun uzun anlatır.bak şöyle demek istedi..böyle bi amacı var zaten..sinirlerimi bozdu gibi laflarla senin de kızmanı sağlar mı.fikrinin değişmesine neden olur mu
Ben normalde hiç karışılmaması taraftarıyım ama bu kadar saçmasapan ilişkiler yumağında kimin neye kızdığı belli olmayan ve cidden anlamsız şeyler konusunda küsülen bir durumda konu sahibinin en mutlu günü güme gidecekse ne yapılır bilmiyorum.
Ayrıca konu sahibi yapacağı bir hareketi yanlışsa yapmamalı ama nişanlım beni mahveder korkusu ile yaşanmaz. Böyle saçmalık da olmaz. Kimse kimseyi o kadar kolay mahvedememeli. Öyle bir adamla zaten baştan sıkıntı var.
zaten başlı başına stres olan bu zamanları kendinize haram etmeyin. baştan önleminizi alın. boş yere daha da karışmasın ortalık. ayrıca sıkmayın canınızı herşey olcağına varacak bu gibi durumlarda kaderci olmak en güzeli. şimdiden mutluluklar dliyorum. hakkınızda hayırlısı.
[
Aminnn dua almak bile çok güzel tatlımmm, beynim durmuş gibi şu an, bu kadar takıntılı olması aslında korkutuyor beni, düğün bi şekilde hallolurda, ben bi ömür ne yaparım bilmiyorum
Ben normalde hiç karışılmaması taraftarıyım ama bu kadar saçmasapan ilişkiler yumağında kimin neye kızdığı belli olmayan ve cidden anlamsız şeyler konusunda küsülen bir durumda konu sahibinin en mutlu günü güme gidecekse ne yapılır bilmiyorum.
Ayrıca konu sahibi yapacağı bir hareketi yanlışsa yapmamalı ama nişanlım beni mahveder korkusu ile yaşanmaz. Böyle saçmalık da olmaz. Kimse kimseyi o kadar kolay mahvedememeli. Öyle bir adamla zaten baştan sıkıntı var.
Zaten bu tür olaylarda insanda o kadar stress yaratiyor ki. Ha nisan hal olacak, ha dügün olacak diye bende çok stress yasadim. Yani herkez bir sekilde takintilar, problemler yasiyor. Hiç kimse nisanda, dügünde sorunsuz planlamadi.
Biraz tatli dille konustugunda eminim bu sorun hal olacak. Ayrica ne demek istiyorsun, bir ömür ne yapacam diye? Evlenmekten korkuyormusun?
evet haklısın..ama evlenince eşine sıkıntı yaşatmayabilir..o ailesinden biri değil çünkü..onu seviyor..ama hifaaa nın da çok dengeli davranması gerekiyor bu insana karşı..
Hangi devirde yaşıyoruz canım olurmu 2 düğün birden..
Sizin yerinizde olsam sadece kendi memleketimde düğünü yapardım..
Bu fikir nişanlının da hoşuna gidecektir çünkü tavır koymak istiyo sanırım..
Benim düğünüm ilk kendi memleketimde oldu sonra eşimin ailesinin orda yemekli yapıldı ama bize ilk düğün yeterli gelmişti.. ikinci düğün hiç hoşumuza gitmedi.. Şimdiki aklım olsa asla o kadar masraf yapıpta milleti eğlendiricem derdine girmezdim.. Yanlış anlaşılmasın kendi ailemin yanındada düğün istemezdim.. saçma geliyo düğünler.. nikah en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?