İkinci Çocuk İsteyenler

1 trilyon para verseler yatlar katlar verseler yapmam ikiyi yapanın ya aklı yoktur ya aklı peynir ekmekle yemiştir yada gercekten zor bir bbek büyütmemiştir. 20aylık kızım gecede elli defa kalkıyor akşam 10dan sabah 6ya kadar ayagımda sallamassam orrtalıgı yıkıyor tuvalete bile beraber gidiyoruz kimseye gitmiyor insanları şeytan görmüş gibi kaçıyor aglıyor . sürekli aglayan aglayınca kusan artıkisyan eşiğine getiren dogurmaz olaydım dedirten bir çocugu büyütseydiniz asla iki fikrini bile dile getirmezdiniz. demekki fikri aklınıza geliyorsa belliki ilk çocugunuz akıllıymış yapın ozman. ama ben asla rabbim yaazdı ise bozsun. biri yetti aman kardeşsiz kalsın gerek yok bir tane daha ömür törpüsüne..

hhahahaha..ne yazmışın sen ölee..Allah yardımcın olsun canım.Allah çocuklarımıza uzun ömür versin.beninde 1 tane oğlum var.tek çocuk düşünüyorum.çünkü zor bir bebekti.uslu olsa belki ikinciye cesaret ederdim.

vallahi kızlar eskiden bende öyle diyordum
eşimde bende asla ikinci çocuk olmaz diyorduk
sebepler ise sizin yazdıklarınız zorluklar sıkıntılar vs liste uzar da uzar...
ama büyük konuşmuşuz
ve biz hayatımızı evimizi işlerimizi herşeyimizi tek çocuklu olarak ayarladık geleceğe öyle baktık
am ahep içimizde bir suçluluk duygusu vardı acaba oğlumuza haksızlık mı ediyorduk
bir insanın kardeşi olmasımı yoksa olmamasını iyiydi
eşiminde benimde kardeşlerimiz var iyikide var
insanın kardeşinin olması gerçekten çoook güzel bişey
insan herşeyi annesi babasıyla paylaşamaz ama kardeşle öyle değil

e birgün bir baktımki korunmama rağmen hamileyim doktora koştum kalp atışları duyuluyordu
şok olmuştuk eşimde bende içimizde istek heycan bişey yoktu o anda
sanki bütün hayatımız mahvolacak gibiydi sanki bir dah sokağa çıkamayacağım bir dah eşimle birlkte yemek yiyemeyeceğiz vs vs
gerçekten içmde bişey yoktu hazırlık bile yapmak istemiyordum
oğlumun odasına bir beşik alırız olur diyoruduk
2 ay sonra bir baktıkki bebekler ikizmiş bir şok daha yaşadık
ama inanmazsınız belki eşiminde benimde istemediğimiz bir durum 360 derece değişti
sanki ilk defa hamiile kalıyor ilk defa anne baba olacaktık
içimizde garip bir heyecan sevinç belirdi anlatamam
dört gözle doğmalarını bekliyoruz
büyük bir hevesle odalarını hazırlıyorum
vs vs vs

büyük konuşmamak lazım ikinciye hamile kalsakta öyle gözümüzün korktuğu gibi olmuyor inanki
insan daha tecrübeli oluyor herşeye daha iyi yaklaşbiliyor
vee inanki içince bir can taşımaya başlayınca bu kötü senaryolar yaşanan onca sıkıntılar hiçç aklına gelmiyor insanın

tabiki yinede allah her isteyene nasip etsin
herkesin kendi tercihidir.

meryem merhaba ...ben üye olmadan önce sen miydin başka bir meryem miydi bilmiyorum....ilk bebğin tüp bebek miydi senin yanlışım varsa kusura bakma..........

meryem merhaba ...ben üye olmadan önce sen miydin başka bir meryem miydi bilmiyorum....ilk bebğin tüp bebek miydi senin yanlışım varsa kusura bakma..........

bilemiyorum acaba benmiydim
benimki tüp bebek değil canım ama kan pıhtılaşması yüzünden çok sıkıntılar yaşadım
gebelik öncesi gebelik süresince bebeğimi kaybettim vs vs belki bunlarıda hatırlıyor olabilirsin
yani tip bebek yapanlar kadar sıkıntılı süreçlerim oldu
ama doğal yolla hamile kaldım hep

meryem çok güzel ifade etmişsin ben çalıştığım için yetişemem korkusuyla ikinci de kararsızım her şeyin hayırlısı

bencede meryem arkadas cok guzel bı yorum katmıs..bende calısıyorum suan 28 aylık kızım var ve bende 3 yasını doldursun sonra hamıle kalmayı dusunuyorum...ALLAH nasıp ederse aralarında 4 yas gıbı olcak...bencede calıssanda calısmasanda aralarında fazla yas farkı ıyı degıl ...tabı bakıcısı maddı yonu ayrı..bu benım naçizane fikrim..

arkadaşlar duyduklarım karsısında şoktayım sprialle hamile kalmakmı en büyük korkum oo.peki sprialle hamile kaldıgınızı ilşk ne zaman farkettiniz..doktor açıklama yaptımı peki size sprialiniz kaymış düşmüş gibisinden ...:26::26::26::26::26:

benim 1 erkek kardeşim var mesela hiç geçinemeyiz..isterdim bi abim yada ablam kız kardeşim olmasını yani 3. bile isterdimm...ilerde anne baba öldüğü zaman araları bozulsa bıle aralarını yapacak bir 3.kişiye ihtiyaç olur...tabi bu devirde artık kardeş kardeşe hançer vurma durumunda...ALLAH hepimize saplıklı ve hayırlı evlatlar versın ...herkesin gönlüne göre versin RABBİM...2de bir bence 4 te...sevgileri yeter ...maddi durum varsa anne baba kendınce hazırsa olmalı bence...başbakanımız ne diyorr...en az 3 çocuk...

MERYEM canım heralde ondan hatırlıyorum seni neyse çok şükür atlatmısın galiba ....bebişlerinide sağlıkla doğur işallah....ben de ikiz istiyorum işallah olur....ailede varmı ikiz senin...

MERYEM canım heralde ondan hatırlıyorum seni neyse çok şükür atlatmısın galiba ....bebişlerinide sağlıkla doğur işallah....ben de ikiz istiyorum işallah olur....ailede varmı ikiz senin...

selam canım evet şükür çok sorunlar atlattık kavuştum oğluma
şimdide ikizler yolda
canım aslında bendede eşimdede yani aile akraba ikiz yok çoğul gebelik yok
ama belkide bir önceki kuşakta varmıdır bilemiyoruz onuda
kısmet böyleymiş
ama ikizin de yari tadı başkaymış yaa rabbim her isteyen nasip etsin
ultrason görüntülerine bitiyorum ben ikisini hareketlerini görünce etkilenmemek mümkün değil
allahım her isteyen nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…