cimcimik merhaba çok yaramaz bi kızın olduğundan bahsetmişsin Allah bağışlasın canım.....sanırım ikinciyi kazayla hamilemiyim diye okumuştum bi forumda seni istemiyosun ya ondan merak ettim varmı bi cadı daha.......
YOK CANIM EN SON 30 agustosta adet oldum hala tik yok hapi biraktigimdan beri olmadim zaten normaldede duzensiz test yaptirdim yok rabbim hic olmayanlara versin benim bi kuzum var zten rabbim ona uzun guzel omur versin yeter bana
bir yasinda kizim var seneye bu vakitler ikinciyi dusunuyorum 2013 de krese basliyor zaten :) rahata alismadan yapsam iyi olacak:)
valla sendeki azim maşallah meryemmeryem benim kız 1,5 yaşında çalışıyorum bu yüzden gözüm korkuyo
kızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?
maşallah canım benim sen her şeyi en ince ayrıntılarla düşümnüşsün
valla sendeki azim maşallah meryemmeryem benim kız 1,5 yaşında çalışıyorum bu yüzden gözüm korkuyo
bir yasinda kizim var seneye bu vakitler ikinciyi dusunuyorum 2013 de krese basliyor zaten :) rahata alismadan yapsam iyi olacak:)
selam kızlar
vallahi hamileyim diyemi herşeye pozitif pembe bakıyorum ne bu duygusallık bilmem ama
oğlum 2 yaşında ya şimdi bazen zor günler de olsa küçüklük bebeklik hallerini özlüyoruz
şimdi erkek olduğu içnmi bilmem bazen öptürmüyo kendini kaçıyor zorla yatırıp öpüyom
diyorum işte ay ne büzel bebekken kucağımda koklar öperdim diye
şimdi yeni doğacak bebeklerimi özlüyom istiyom ne bileyim oğlumun bebekliği gibi olacaklar
ay ne güzel tatlı tatlı öpecem koklayacam diyorum
bilemiyorum ama bebek halleri bir başka tatlıydı sanki
yada ben kendimi şartlandırıyorum ne bileyim yaa
ben mutluyum vallahi şimdi zor olsada istiyorum ikinci çocuğu
bizimki iki tane olacak gerçi ama olsun bir an önce istiyom
eğlenceli de olacak bize
ve gerçekten dah cesaretli oluyor insan bir bebek büyütünce herşeyi biliyorsunuz
nerde hangi durumda ne yapacağımızı
bunları düşününce sadece çocuklarımı öpüp koklayacağım günleri düşünüyorum
böyle işte hepinizi öpüyorum
kızlar benim eşimde 2 nci bebeği istiyor :18:
oğlum 19 aylık ve çalışıyorum
2 aydır kreşe gidiyro cok zor ve streslı oluyor calısan ıcın bı yarım onda kalıyor
esım 40 yasından sonra bebekle ugrasamam dıyo 37 yasında su an ben de30
aslında haklı ama calsıtıgım ıcın cok zor gelıyo
korunursan hakkım helal etmem dedı ve 3 aydır korunmuyroum ama dıkkate dıyorum
yanı her an olabılırde allahım hayrılısını versın tabı
aslında bende ıstıyorum yas araları az olsun bıdaha da göz elamam ıkıs büyüsün isityorum ama sartalr korkutuyo benı
oglum 3 aylıkken ıse basladım busefer olursa ucretsı zızın alıcam ama oyle bıel ols acok zor er gec baslıycam ıse en fazal 1 yasında sız ne dersınız benım durumum ıcın:44:
canım san akatılıyorum her hallerı ayrı bı güzel olsada bebeklıkelrı bambaska bence benım oglumda z büyüsün öptürmez heraldesen calısıyor musun calsımasam ınan 1 dk düşünemzdim bende ikiz isterdim hemde eşim de cok ıstıyor
bende çalışıyorum canım,mayısta doğum yapacam kısmetse
mecburen bir dönem işi bırakacam sanırım ikiz oldukları için biraz daha zor olacak çünkü
bende çalışıyorum canım,mayısta doğum yapacam kısmetse
mecburen bir dönem işi bırakacam sanırım ikiz oldukları için biraz daha zor olacak çünkü
kızlar benim eşimde 2 nci bebeği istiyor :18:
oğlum 19 aylık ve çalışıyorum
2 aydır kreşe gidiyro cok zor ve streslı oluyor calısan ıcın bı yarım onda kalıyor
esım 40 yasından sonra bebekle ugrasamam dıyo 37 yasında su an ben de30
aslında haklı ama calsıtıgım ıcın cok zor gelıyo
korunursan hakkım helal etmem dedı ve 3 aydır korunmuyroum ama dıkkate dıyorum
yanı her an olabılırde allahım hayrılısını versın tabı
aslında bende ıstıyorum yas araları az olsun bıdaha da göz elamam ıkıs büyüsün isityorum ama sartalr korkutuyo benı
oglum 3 aylıkken ıse basladım busefer olursa ucretsı zızın alıcam ama oyle bıel ols acok zor er gec baslıycam ıse en fazal 1 yasında sız ne dersınız benım durumum ıcın:44:
onlar her zaman ister canım yardım edito mu sana eşin benim çocuğum da 19 aylık öğretmenim ikinci çocuk konusunda kararsızım yıpranıyo insan güzel bi duygu ama çalışan için zor oluyo iyi düşün derim önce senin isteğin önemli unutma
canım 29 yaşındayım ben de ileri de çocuk olursa bakamam fikrine katılıyorum ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir de gezmeyi seviyorum eve kapanmak fikri bana uzak etrafımda herkesin tek çocuğu var gayet mutlular o yüzden bu pozitifliğine hayranım maşallah sen çok iyi annesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?