- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet çok haklısınız.Sizin aşağı yukarı bütün konularınızı, yaşadıklarınızı biliyorum bence bir ilişki için acele etmeyin. Daha yaşınız 28 ve harika bir işiniz var. Yalnızım vs. diye illa ki birisini hayatınıza sokmayın lütfen. Yurt içi yurt dışı gezin, yiyin, için,dolaşın, güzel çevreler edinin, etkinliklere katılın, sinemaya tiyatroya vs.ye gidin... bunlar çok güzel ve insana kendini iyi hissettirecek şeyler. bu güzellikleri yaşarken karşınıza denginiz olabilecek birisi çıkacaktır. Karşınıza çıkan kişi kim olursa olsun her yönüyle en ince ayrıntısına kadar kendisini, ailesini, çevresini tanıyın bir süre flört edin. İyi bir eş, iyi bir aile babası olacağına emin olunca resmi adımlar atın. Çünkü ikinci bir travmayı kaldırmanız zor.
Evet akademisyenim ayda en az 5.500 elime geçiyor. Bunu beyefendiye teslim edecekmişim. Ya tabiki paramı eşime veririm mesele o değil ama ben Nasıl harçlık alayım ondan. Ben harcamaya gezmeye alışmış biriyim. Çok üzüldüm.
Maaş kartıma el koyma meselesinde ciddi misin dedim. Evet ciddiyim dedim. Ben de ben vermem sana para veririm tabiki ama kartımı vermem diyince bitirdi. Bitti dedi
Evet akademisyenim ayda en az 5.500 elime geçiyor. Bunu beyefendiye teslim edecekmişim. Ya tabiki paramı eşime veririm mesele o değil ama ben Nasıl harçlık alayım ondan. Ben harcamaya gezmeye alışmış biriyim. Çok üzüldüm.
500 kisi cvp vermis de;konu sahibi kararsiz da olsa sevmis ama kk kati suretle olmaz demis ve beter bir sekilde adami mezuniyet yonuyle gommusler farkinda misiniz??Ezbere konusmayin soyle.haydee başa döndük gene, 500 kişi cevap vermiş okudun umarım.
Evet özgüven tavan500 kisi cvp vermis de;konu sahibi kararsiz da olsa sevmis ama kk kati suretle olmaz demis ve beter bir sekilde adami mezuniyet yonuyle gommusler farkinda misiniz??Ezbere konusmayin soyle.
Kiz cocugu da kucuktu alisir giderdi munevvurgule belki..Belki de kadin vermezdi...Baska sorun olmasa ayrilmaktan kavusmak iyidir sevdiginle..Hele hassas biri icin ..
Buyuk cogunluk adami mezuniyet yonuyle gommus ben oyle dusunmuyorum..Anlasmak sevmek idare etmek onemli..Cok onemli ucurumlar olmadikca ;goze cok kotu gorunmedikce...Tanimak sans vermek lazim..
Sonra bu adam cok dedigim dedik
.Hep kendi dedigi olsun istiyor.Munevverin istekleeini onemsemiyor..
Haftada iki arkadaslarimla cikarim diyor mesala..
Munevverle konustuk da..
Asil buyuk sorun maas arkatini alip harclik verecek olmasi oldu..Bunun icin de oha diyorum..Sasip kaliyorum bu erkeklerin her haldeki ozguvenlerine..
Evet beni hep hiçe sayıyor. Kurallar kurallar... Ben ona bir şey dedim hemen bitti dedi. Böyle şeylerle muhattap olduğum için çok üzgünümYeni okudum maas kartı kısmını.. Simdiden mi belli eder insan kendini? Ara bi tesekkur et.. Tabi bol bol da sukret..
Elbette esler arasinda ayri gayri olmamali, ama kadini hiçe saymak cok cirkin..
Bosver münevver, Allah'tan dile iste, sabir azıcık daha..
Evet ben de buna çok üzüldüm Erkekler çok menfaatçiResmen paran icin seninle birlikteymis. Yuzunu erken gordugune sevindim.
Evet amaç hüküm kurmak. Yoksa kartı da verir insan ama daha yeni tanıyorsun ne cüretle böyle bir şey istiyorsun.Hatanın nesınden donersen kardır cnm
Şükretmelisin. I ıh bu tarz adamlarla yürümüyor
Rabbim en iyisini nasip edecektir, sen sabret, dua et.. Bi de sukret adamin yuzunh en basindan gordugun icin..Evet beni hep hiçe sayıyor. Kurallar kurallar... Ben ona bir şey dedim hemen bitti dedi. Böyle şeylerle muhattap olduğum için çok üzgünüm
Ahlaksız bütün derdi paraymış.Maaş kartıma el koyma meselesinde ciddi misin dedim. Evet ciddiyim dedim. Ben de ben vermem sana para veririm tabiki ama kartımı vermem diyince bitirdi. Bitti dedi
Ailem var maddi gücüm yerinde ama insan hep yalnız kalınca üzülüyorKadınları 2.evliliğe iten ilk faktör bence çevre ama benm düşüncem kaderin değişmiyor 1.de ne olursa 2.de aynı.. Tabi buna rağmen yeniden bir evlilik yapmak istiosan kesinlikle sartlariniz ayni olmali egitim yonunden demiyorum senin cocugun yoksa karsidakininde olmamali cunku ne olursa olsun onun cocuk bagi var ve eski esiyle bu yuzden gorusmek zorunda bunu her kadin kaldiramaz çabuk yipranirsin..Durumun iyiyse ailen her zmn yanindaysa ben olsam hic evlenmezdim..
Insallah doğru insan cikar karsina mutlu olursun..Ailem var maddi gücüm yerinde ama insan hep yalnız kalınca üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?