İkinci evlilik- Eğitim farkı ve çocuk

Ailem var maddi gücüm yerinde ama insan hep yalnız kalınca üzülüyor
Sırf yanlız kalmamak için ikinci bir mutsuzluğu kaldırabilirmisin . Elinde kıymetini bilmem gereken Şeyler var . Gerisi için de dua et . Sabırla . Ben öyle yapıyorum . Olmayacaksada vardır bir hayır diyorum . Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer . Bende sizinle aynı durumdayım ancak tamamen Allah'a teslim oldum . Biliyorumki zamanı geldiğinde en güzelini verecek . Vermezsede o da kabulüm . Herseyimiz tam olacak hali yok . Bişeyler geç gelecek . Yeterki inanmayı ve dilemeyi bırakmayın .

Valla benim bile arayayım geldi seni.bir arkadas ayaklı cüzdan demıs ya çok haklı .Kendi sınıfından biri çıkar elbet karşına. Kenine bu kötülüğü yapma.para için seni istemeyen ve gene para için isteyen birine bakma.senin aldığın maaşi bazı zaman olur esnaf 3 ayda kazanamaz.

Teşekkür ederim. Ben özgüvenine şaşırdım. Hem kızına bakıcam hem maaş kartımı vericem diğer bir tartışmada aramızda eve geç gelme konusunda geçti. Eve de 12 gibi gelirim diyor. Ben erken gelemem diyor.

12 demi gelecekmiş.bunun tel. Na engel koy kardeş. BU Adamla evleneceğin öl daha iyi.Konuşma bu kişiyle. Bu adam çocuk için seni de dover.Annen biyor mu bunları merak ettim.Sen ona göre iyi bir cüzdan sin.Esnaf senin parayı 2 3 ayda kazabir ancak.

Sirf bosandi diye munevver'i kendine mecbur ve muhtac saniyo galiba.. Ve kendisi de kurtarici prens(!)
Ozguvene ve hadsizlige baksana, cok sinirlendim..

Anneme sadece böyle biriyle tanıştığımı söyledim. Bu olanları söylemedim. O da kızım hadi işi de iyi değil neyse diyelim ama çocuğunun olması sana sıkıntı çıkarır. Ayrıca sen sadece 3 ay evli kaldın karşına çok daha iyileri çıkar diyor. Ama bu olanları anlatmadım.

Anneler gercekten doğruyu yerınde tespit edebiliyorlar. Denklik her zaman iyidir. Senin fedakarlıkların onun gözüne bile görünmeyecek. Çocuğu zaten çok ayrı bir sorumluluk. Bütün düzen değişiyor. Anneler candır...

Olmaz bu is.Adamin da kafasi baya guzelmis...cocugu alirmis uvey babaya birakamazmis ama annesi uvey anneye birakabilir o evlenirse.Hey Allah'im cocugu 9 ay karninda tasiyip dogurana soz hakki yok.Erkek evlenebilir kadin evlenirse cocugu alcak

Bu iş olmaz bence, o lise mezunu siz doktora arada çok fark var.2. evliliğinizmiş zaten, sorun odaklı bir eclilik yapmanıza gerek yok.
Daha da önemlisi onun bir çocuğu olması ve beraber yaşayacak olmanız.
Çok büyük bir sorumluluk. Çocuk sorumluluğu+eski eşi ile olan bir bağ, ömür boyu görüşmek durumunda olacaklar.
Eğer eşi vefat etmiş bir bey olsaydı o zaman çocuğu pek problem olmazdı

Olmaz bu is.Adamin da kafasi baya guzelmis...cocugu alirmis uvey babaya birakamazmis ama annesi uvey anneye birakabilir o evlenirse.Hey Allah'im cocugu 9 ay karninda tasiyip dogurana soz hakki yok.Erkek evlenebilir kadin evlenirse cocugu alcak

Kız çocuğu olduğu için adamın ağırına gidiyor olabilir, benim de kızım olsa aynı şeyi düşünür kolay kolay evlenmezdim.

Evet haklısınız. Bir sürü sorun var. Ben biraz etkilendim gönlüm kaydı. Yoksa mantığım her zaman yanlış olduğunu söyledi. Şimdi de unutmaya çalışıyorum. Keşke hiç karşıma çıkmasaydı. Bir de maaş kartı yüzünden bitirmesi zoruma gitti baya

Maaş kartıma el koyma meselesinde ciddi misin dedim. Evet ciddiyim dedim. Ben de ben vermem sana para veririm tabiki ama kartımı vermem diyince bitirdi. Bitti dedi

Böylelikle yanıtı sizin için pratik ve kısa yoldan bir test olmuş, gözünüz aydın.

Sizin aksinize kendi istekleri/planları için onun iradeli olması da işinizi kolaylaştırmış olmalı, boşuna üzülmeyin.

Evet anlayamadığım bir özgüven var kendinde. Çevremdeki herkes onun için piyango olduğumu söylüyor ama o sanki hiç umrunda değilmişim gibi davranıyor. Bana mesaj attı seni denedim sadece. Bir maaş kartı için ortalığı birbirine kattın diyor. Ben de benim ondan hoşlandığımı anladığı için böyle davrandığını düşünüyorum. Malesef unutamıyorum, arasa yüzüm yumuşak ona karşı. Aslında kızmam gerektiğini biliyorum

sevgılı ol ama evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…