- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Şimdi de mesaj atıyor arkadaşım nasılsın diye.Rabbim en iyisini nasip edecektir, sen sabret, dua et.. Bi de sukret adamin yuzunh en basindan gordugun icin..
Bosandigin icin daha kolay inciniyorsun anliyorum ama umutsuz olma asla..
Sırf yanlız kalmamak için ikinci bir mutsuzluğu kaldırabilirmisin . Elinde kıymetini bilmem gereken Şeyler var . Gerisi için de dua et . Sabırla . Ben öyle yapıyorum . Olmayacaksada vardır bir hayır diyorum . Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer . Bende sizinle aynı durumdayım ancak tamamen Allah'a teslim oldum . Biliyorumki zamanı geldiğinde en güzelini verecek . Vermezsede o da kabulüm . Herseyimiz tam olacak hali yok . Bişeyler geç gelecek . Yeterki inanmayı ve dilemeyi bırakmayın .Ailem var maddi gücüm yerinde ama insan hep yalnız kalınca üzülüyor
Şimdi de mesaj atıyor arkadaşım nasılsın diye.
Bence hic cevap bile yazma, kes iletisimi.. Cani isteyince bitti diye seni rencide edip cani isteyince ulasamaz..Şimdi de mesaj atıyor arkadaşım nasılsın diye.
Haklısın.Bence hic cevap bile yazma, kes iletisimi.. Cani isteyince bitti diye seni rencide edip cani isteyince ulasamaz..
Teşekkür ederim. Ben özgüvenine şaşırdım. Hem kızına bakıcam hem maaş kartımı vericem diğer bir tartışmada aramızda eve geç gelme konusunda geçti. Eve de 12 gibi gelirim diyor. Ben erken gelemem diyor.Valla benim bile arayayım geldi seni.bir arkadas ayaklı cüzdan demıs ya çok haklı .Kendi sınıfından biri çıkar elbet karşına. Kenine bu kötülüğü yapma.para için seni istemeyen ve gene para için isteyen birine bakma.senin aldığın maaşi bazı zaman olur esnaf 3 ayda kazanamaz.
Çok guzelTeşekkür ederim. Ben özgüvenine şaşırdım. Hem kızına bakıcam hem maaş kartımı vericem diğer bir tartışmada aramızda eve geç gelme konusunda geçti. Eve de 12 gibi gelirim diyor. Ben erken gelemem diyor.
Sirf bosandi diye munevver'i kendine mecbur ve muhtac saniyo galiba.. Ve kendisi de kurtarici prens(!)Valla benim bile arayayım geldi seni.bir arkadas ayaklı cüzdan demıs ya çok haklı .Kendi sınıfından biri çıkar elbet karşına. Kenine bu kötülüğü yapma.para için seni istemeyen ve gene para için isteyen birine bakma.senin aldığın maaşi bazı zaman olur esnaf 3 ayda kazanamaz.
Anneme sadece böyle biriyle tanıştığımı söyledim. Bu olanları söylemedim. O da kızım hadi işi de iyi değil neyse diyelim ama çocuğunun olması sana sıkıntı çıkarır. Ayrıca sen sadece 3 ay evli kaldın karşına çok daha iyileri çıkar diyor. Ama bu olanları anlatmadım.12 demi gelecekmiş.bunun tel. Na engel koy kardeş. BU Adamla evleneceğin öl daha iyi.Konuşma bu kişiyle. Bu adam çocuk için seni de dover.Annen biyor mu bunları merak ettim.Sen ona göre iyi bir cüzdan sin.Esnaf senin parayı 2 3 ayda kazabir ancak.
Evet malesef erkekler çok acımasız...Olmaz bu is.Adamin da kafasi baya guzelmis...cocugu alirmis uvey babaya birakamazmis ama annesi uvey anneye birakabilir o evlenirse.Hey Allah'im cocugu 9 ay karninda tasiyip dogurana soz hakki yok.Erkek evlenebilir kadin evlenirse cocugu alcak
Olmaz bu is.Adamin da kafasi baya guzelmis...cocugu alirmis uvey babaya birakamazmis ama annesi uvey anneye birakabilir o evlenirse.Hey Allah'im cocugu 9 ay karninda tasiyip dogurana soz hakki yok.Erkek evlenebilir kadin evlenirse cocugu alcak
Evet haklısınız. Bir sürü sorun var. Ben biraz etkilendim gönlüm kaydı. Yoksa mantığım her zaman yanlış olduğunu söyledi. Şimdi de unutmaya çalışıyorum. Keşke hiç karşıma çıkmasaydı. Bir de maaş kartı yüzünden bitirmesi zoruma gitti bayaBu iş olmaz bence, o lise mezunu siz doktora arada çok fark var.2. evliliğinizmiş zaten, sorun odaklı bir eclilik yapmanıza gerek yok.
Daha da önemlisi onun bir çocuğu olması ve beraber yaşayacak olmanız.
Çok büyük bir sorumluluk. Çocuk sorumluluğu+eski eşi ile olan bir bağ, ömür boyu görüşmek durumunda olacaklar.
Eğer eşi vefat etmiş bir bey olsaydı o zaman çocuğu pek problem olmazdı
Maaş kartıma el koyma meselesinde ciddi misin dedim. Evet ciddiyim dedim. Ben de ben vermem sana para veririm tabiki ama kartımı vermem diyince bitirdi. Bitti dedi
Evet anlayamadığım bir özgüven var kendinde. Çevremdeki herkes onun için piyango olduğumu söylüyor ama o sanki hiç umrunda değilmişim gibi davranıyor. Bana mesaj attı seni denedim sadece. Bir maaş kartı için ortalığı birbirine kattın diyor. Ben de benim ondan hoşlandığımı anladığı için böyle davrandığını düşünüyorum. Malesef unutamıyorum, arasa yüzüm yumuşak ona karşı. Aslında kızmam gerektiğini biliyorumBöylelikle yanıtı sizin için pratik ve kısa yoldan bir test olmuş, gözünüz aydın.
Sizin aksinize kendi istekleri/planları için onun iradeli olması da işinizi kolaylaştırmış olmalı, boşuna üzülmeyin.
sevgılı ol ama evlenmeMerhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3,5 yıl önce boşandım. Baya sıkıntı yaşadım. Yaşım 28. Şimdi karşıma biri çıktı beni tanımak istiyor ama ben kararsızım. Hem gönlüm çok yorgun ve kırgın hem de aramızda mantığıma uymayan bazı sorunlar var. Yakışıklı biri ondan hoşlandım açıkçası. Ama ben doktora yapmış biriyim o lise mezunu. Benim çocuğum yok onun var. Bir kızı var. Eşim evlenirse üvey babaya bırakamam yanıma alırım diyor. Ben bu sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Arkadaşlar benim iyi bir işim var çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama insan hayatta birimin yanında olmasını istiyor. Siz ne dersiniz? Tanımaya değer mi? Yoksa olmaz deyip kestirip atmalı mıyım? Çünkü kendimi zor toparladım artık hata yapmak istemiyorum.
Yaşlarımız aynı bu da olumlu geldi bana. Yanlış anlamayın kendimi övmek değil amacım ama ben kariyeri olan bir işte çalışıyorum ve güzel biri olduğum hep söylenir. Kafam çok karıştı. O çok ilgili. Acaba ilgisi mi hoşuma gitti bilemedim.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?