İlgisiz erkek...

Bu adama karsi hislerin var mi Munevver?
Yok ise, mantikla bakacak isen 14 yaş büyük ve 2 çocuklu biri sana denk değil, daha 31 yasindasin, sırf bosandin diye seni kimsenin istemeyecegini dusunuyorsun muhtemelen..
İşin gücün kariyerin yerinde.. Hem dengin olmayıp hem de gönlünü kazanmak icin caba göstermeyen biriyle neden ugrasiyorsun ki?

Haklısın. Evet hoşlanıyorum ama bana uygun olmadığını düşünüyorum. Bu konuda ben de kendime çok kızıyorum. Ama sanırım bir boşlukta tutunacak dal arıyorum.

Maymun iştahlı galiba.. Sen biraz ona bakınca konuşunca cazibesini yitirmiştir. Bazıları öyle oluyor. Sen kesinlikle olmaz deseydin üstüne düşerdi. Gerçekten de daha sana uygun biriyle görüşebilirsin..

Mune argo kullandım sanıp nazikçe şutlayacak beni iş alanı baaaabinda dedim çaktırma

Sektore yeni arkadaslar alalim.

Mune beni onlar ayartti.

Arkadas bi de adamdaki rahatligi anlamiyorum. 14 yas buyuk, iki cocuk sahibi hala naz yapiyor.

Ben anladım, anladım tabii iş alanından bahsettiğinizi, açık ve net olarak anlaşılıyor, kurumsal mı özel sektör mü diye tartışıyorsunuz, buradan bakınca görülüyor zaten de lütfen kelimelerimize dikkat edelim, gidersiniz arkanızdan el sallamak durumunda kalırız.

Yalnız konularda geyik yapmıyoruz, sonra geyik yapılıyor deriz konu dışı uyarısı veririz, nereden çıktı ban, mune de pat pat bizi buluyor dersiniz falan aman diyeyim, kurallar diyor ki özellikle BDV için geyik, konu dışı yasak.
Anlaştık sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…