Çok haklısın bilmiyorum ne yapacağımı vazgeçmiyor pavyondan bunaltinca daha çok gidiyor kavga etcemizi bile bile cnmPavyona mi gidiyor?
Ee bu nasıl iliski o zaman anlamak mümkün değil.
Bir de savunma gizli mi gideyim diye.
Denilecek bişey yok gibi siz sevdigini soylememesine takilmissitakilmissiniz ama sanki daha büyük sorun var gibi.
Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim
aslında çok karşıyım bu pavyon içki ortamına büyük konuştum heralde gizli gizli gitmesinden bilmem daha iyi heralde herkes gidiyor kimse söylemiyor eşine dostuna diyor senin beni alnımdan öpmem lazım bak herşeyimi söylüyorum efendi efendi oturuyorum diyorsaygısızlığa bak. 6 yıldır buna katlanıyosanız evlenirsiniz de. şikayet etmeyin.
aslında çok karşıyım bu pavyon içki ortamına büyük konuştum heralde gizli gizli gitmesinden bilmem daha iyi heralde herkes gidiyor kimse söylemiyor eşine dostuna diyor senin beni alnımdan öpmem lazım bak herşeyimi söylüyorum efendi efendi oturuyorum diyor
Bekarken de böyleydim sen beni böyle kabullendin şimdi niye karşı çıkıyorsun der evlenince.Zaten evlenmiş olsak o kadar rahat olamaz sevdiğim için herşeyi kabulleniyorum o olsunda ister yar olsun ister yara o kadar çok seviyorum anlican cnm
Evet çok haklısın cnm bilmiyorum biraz daha mantıklı düşünmek için çaba sarfedicemMalesef sevgi hic biseye yetmiyo hem nerden biliyosun evlenince böyle olmayacagını lütfen bu konuya göz yumma ayy pavyon ne ya bi olayın ciddiyetinin farkına varmalısın.
Bak sonradan üzülen hep biz kadınlar oluyoruz 6 yılın gitmis bi 30 yılın daha gitmesin aman diyimmmm.Evet çok haklısın cnm bilmiyorum biraz daha mantıklı düşünmek için çaba sarfedicem
Evlilik gibi düşüncesi yok aileside ondan beter zaten o yüzden bende düşünmüyorum zaten her tarafı sıkıntı ben aleviyim onlar Sünni herşey sorun anlicanizBekarken de böyleydim sen beni böyle kabullendin şimdi niye karşı çıkıyorsun der evlenince.
Sağol canım ya nasipBak sonradan üzülen hep biz kadınlar oluyoruz 6 yılın gitmis bi 30 yılın daha gitmesin aman diyimmmm.
Böyle mutluysanız sıkıntı yok ne diyimEvlilik gibi düşüncesi yok aileside ondan beter zaten o yüzden bende düşünmüyorum zaten her tarafı sıkıntı ben aleviyim onlar Sünni herşey sorun anlicaniz
Mutlu olmaya çalışıyoruz cnmBöyle mutluysanız sıkıntı yok ne diyim
Alıyor çocuk ama genelde isteyince duygularını dile getiren biri değil cnm bende sevdiğim için 6 yılımı verdimSeni seviyorum demiyor, çiçek istiyosun almıyor, pavyona gidiyor, evlenmeyi düşünyüyor ve hala sevgilin ?
Zaten 6 yılın vermiş olduğu laçkalıklık..
PES
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?