- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerSu tarihte evlenelim dedik evlendik.
Tanıştıktan 3 ay 20 gün sonra:)
Acaba sorun bizde mi diye düşüncem artıkBiz tanistik evlenelim dedik 6 ayda evlendik![]()
Çok teşekkür ederim ♡Tebriklerçok netmişsiniz ve hızlı
![]()
Biz de 4 yıldır birlikteyiz artik uzatmayalim diyoruz ama somut bir şey olmadı henüz . Karar verdikten sonra hemen aile tanışması mı oldu ?1,5 yıl iş arkadaşı, +5 yıl sevgili.
6. Yılda evlilik.
Ama biz keyfi olarak evlenmedik gezdik tozduk
23 yaşında çıkmaya başladık 28 yaşında evlendim. Bir 5 yıl sonra da çocuk yaptık bu kısım maddiyat falan filan
sorsan bu kadar uzatır mıydım? Asla
Bizim de 4 yil . Tebrikler bu arada4 sene sevgililik hayatı yaşadık eşimle 4 buçuk Sene Üstüne evlendik![]()
Evet ya ben de çok çekiniyorum aileye açma konusunu. Mesela biz evlenmeyi düşünüyoruz deyip tanışırdınız mı nasıl oldu ?3 yıl sevgili kaldık evlilik konusu hep uzaktı bize çünkü yanyanaydik filan. Bir gün yaşadığımız şehirden ayrıldık o başka şehre ben başka şehre bir ay sonra hadi evlenelim dedik aileye açmak konuyu zor oluyor hele babaya. Istediler 3 ay sonra evlendik.
Anneme söyledim önce evlenmek istiyoruz biz diye. Anneler zaten böyle şeylerin mimarı babayı önce neyle karsilasacagina hazırlıyor. Benim ki de öyle yaptı sonra ben söyledim. Tabi kız babası tepki verdi olmaz filan diye kararlı olduğumu görünce yumuşadı. Uzak şehirler olduğu için direk isteme söz oldu benim. Yakın olsalardı önce tanistirirdimEvet ya ben de çok çekiniyorum aileye açma konusunu. Mesela biz evlenmeyi düşünüyoruz deyip tanışırdınız mı nasıl oldu ?
Evet ben de ilk anneme söylerimAnneme söyledim önce evlenmek istiyoruz biz diye. Anneler zaten böyle şeylerin mimarı babayı önce neyle karsilasacagina hazırlıyor. Benim ki de öyle yaptı sonra ben söyledim. Tabi kız babası tepki verdi olmaz filan diye kararlı olduğumu görünce yumuşadı. Uzak şehirler olduğu için direk isteme söz oldu benim. Yakın olsalardı önce tanistirirdim
Ben de o belirsizlikten kurtulmak istiyorum bakalim hayirlisiHayatımda netlik istediğim dönemde tabıştım eşimle evlenmiceksek beni yorma demiştim sonrada evlendik shsjsj şimdi diyorum iyiki sündürmemişiz ilişkiyi benim problemim oymuş belirsizlik beni boğuyor hep ve karşımda net bir erkek görmek
Tanissalar iyi olur tabi. Hem hiçbir baba arastirmadigi insana kız vermek istemez benimkide araştırmış sonradan söylediEvet ben de ilk anneme söylerimbizimkiler uzak değil ben isti yorum tanıştırmayı bakalim benim de annemin aklinda soru işaretleri var hem onlar gitmis olur diye düşünüyorum