İlişkinizi nasıl evliliğe taşıdınız ?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )

1,5 yıl iş arkadaşı, +5 yıl sevgili.
6. Yılda evlilik.
Ama biz keyfi olarak evlenmedik gezdik tozduk

23 yaşında çıkmaya başladık 28 yaşında evlendim. Bir 5 yıl sonra da çocuk yaptık bu kısım maddiyat falan filan

sorsan bu kadar uzatır mıydım? Asla
Biz de 4 yıldır birlikteyiz artik uzatmayalim diyoruz ama somut bir şey olmadı henüz . Karar verdikten sonra hemen aile tanışması mı oldu ?

3 yıl sevgili kaldık evlilik konusu hep uzaktı bize çünkü yanyanaydik filan. Bir gün yaşadığımız şehirden ayrıldık o başka şehre ben başka şehre bir ay sonra hadi evlenelim dedik aileye açmak konuyu zor oluyor hele babaya. Istediler 3 ay sonra evlendik.

3 yıl sevgili kaldık evlilik konusu hep uzaktı bize çünkü yanyanaydik filan. Bir gün yaşadığımız şehirden ayrıldık o başka şehre ben başka şehre bir ay sonra hadi evlenelim dedik aileye açmak konuyu zor oluyor hele babaya. Istediler 3 ay sonra evlendik.
Evet ya ben de çok çekiniyorum aileye açma konusunu. Mesela biz evlenmeyi düşünüyoruz deyip tanışırdınız mı nasıl oldu ?

Tanıştığımız ilk aydan beri evlilikten bahsediyor adam evlilik için yaratılmış ben ağırdan alıyorum bakalım.

Hayatımda netlik istediğim dönemde tabıştım eşimle evlenmiceksek beni yorma demiştim sonrada evlendik shsjsj şimdi diyorum iyiki sündürmemişiz ilişkiyi benim problemim oymuş belirsizlik beni boğuyor hep ve karşımda net bir erkek görmek

Evet ya ben de çok çekiniyorum aileye açma konusunu. Mesela biz evlenmeyi düşünüyoruz deyip tanışırdınız mı nasıl oldu ?
Anneme söyledim önce evlenmek istiyoruz biz diye. Anneler zaten böyle şeylerin mimarı babayı önce neyle karsilasacagina hazırlıyor. Benim ki de öyle yaptı sonra ben söyledim. Tabi kız babası tepki verdi olmaz filan diye kararlı olduğumu görünce yumuşadı. Uzak şehirler olduğu için direk isteme söz oldu benim. Yakın olsalardı önce tanistirirdim

Anneme söyledim önce evlenmek istiyoruz biz diye. Anneler zaten böyle şeylerin mimarı babayı önce neyle karsilasacagina hazırlıyor. Benim ki de öyle yaptı sonra ben söyledim. Tabi kız babası tepki verdi olmaz filan diye kararlı olduğumu görünce yumuşadı. Uzak şehirler olduğu için direk isteme söz oldu benim. Yakın olsalardı önce tanistirirdim
Evet ben de ilk anneme söylerim 😊 bizimkiler uzak değil ben isti yorum tanıştırmayı bakalim benim de annemin aklinda soru işaretleri var hem onlar gitmis olur diye düşünüyorum

Hayatımda netlik istediğim dönemde tabıştım eşimle evlenmiceksek beni yorma demiştim sonrada evlendik shsjsj şimdi diyorum iyiki sündürmemişiz ilişkiyi benim problemim oymuş belirsizlik beni boğuyor hep ve karşımda net bir erkek görmek
Ben de o belirsizlikten kurtulmak istiyorum bakalim hayirlisi 😊

Evet ben de ilk anneme söylerim 😊 bizimkiler uzak değil ben isti yorum tanıştırmayı bakalim benim de annemin aklinda soru işaretleri var hem onlar gitmis olur diye düşünüyorum
Tanissalar iyi olur tabi. Hem hiçbir baba arastirmadigi insana kız vermek istemez benimkide araştırmış sonradan söyledi 😃 hem onun için de vakit olur. Sende onun tarafını tanırsın. Mesela aile içinde nasıl davranıyor sana diğerlerine bunlar da önemli

Biz ilk görüştük, sordu ne düşünüyorsun kafanda bisey oluştu mu dedi hayır dedim peki ya senin, dedi ki evlencem senle. Tam 1 ay sonra nişan, 1 ay sonra resmi nikah ve 6 sonra da düğün oldu 😄

Bizimde 8.yılımız bu yıl kasımda düğün olcak diye karar verdik , daha yeni ailelerimizle konuştuk herşeyi. tanışma bile olmıcak haziranda isteme bir hafta sonrada nişan olcak öyle hızlı gelişcek herşey hatta bu süre zarfında ailesiyle bile tanışmadım istemede görcekler diyebilirim . Adım atınca devamı geliyo bir şekilde :)

Back
X