ayşecim çok zor değil aslında yapılabilir bu detoks
sen bir dene bakalım ilk haftan sonuç verince başlayabilirim bende annemde diyet yapıyo artık benimle :) onada yaptırırım :))
Yapılabilir bi liste canım detox içeceğini yapıp işemi götürüyorsun yoksa öğünlerde mi hazırlıyorsun
hayırlı olsun ilk günün bu arada inşallah iki hafta çabucak geçer kilolarda uçup gider
Yeme düzenimi değiştirince ne kadar çok ekmek yediğimi farkettim bugün diyetimde 7. Günün 2 kg kaybım var
Ben 26 yaşındayım. 87 kilo ile diyete başladım. 11 kg verdim ve şu an 76 kiloyum.. 2. hedefim olan 10 kg vermeye başladım.. Masa başı bir işte çalışıyorum ve kilo vermem yavaşladı diyebilirim..
Eki Görüntüle 801600
bir kilo verebildiysek neden 10 kilo veremeyelim
daha sağlıklı, daha genç, daha güzel görünmek için diyete devam :)
Canım, hiç kendini demotive etme. Kilo vermek zor ve uzun vadeli bir süreç. Ben Herbalife Formul-1 kullanıyorum. Özellikle kilo kontrolü için çok faydalanıyorum. Sana da tavsiye ederim.
bence en önemli olan sağlıklı zayıflamak içerisinde ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri tüketerek değil
herbalife ürünleri ile ilgili SAĞLIK BAKANLIĞINA yazdığım bilgi alma isteğimde geri dönen cevap bü tür ürünlerin sağlık bakanlığı tarafından onayının olmadığı
ah bi azim gelse bana şu detoksa başlasam 2 haftada kurtulsam son kilolarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?