İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

ayşecim çok zor değil aslında yapılabilir bu detoks
sen bir dene bakalım ilk haftan sonuç verince başlayabilirim bende annemde diyet yapıyo artık benimle :) onada yaptırırım :))

Evet zor değil gerçekten.. İlk hafta kolay ama sonraki hafta sıkıntı olabilir sadece protein yemek... İlk haftayı atlatayım da bakalım sonucu bildiririm size de..

Günaydın kızlar..

Bu sabahki menüm

1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
10 yeşil zeytin..
Yeşil çay

Ara öğünde ise;

1 mandalina
1 su bardağı detoks içeceği..

Yapılabilir bi liste canım detox içeceğini yapıp işemi götürüyorsun yoksa öğünlerde mi hazırlıyorsun

hayırlı olsun ilk günün bu arada inşallah iki hafta çabucak geçer kilolarda uçup gider

Yeme düzenimi değiştirince ne kadar çok ekmek yediğimi farkettim bugün diyetimde 7. Günün 2 kg kaybım var

Detoks içeceğini yatmadan önce hazırlıyorum. Kavanoza koyup iş yerime getiriyorum. Ama tadı kötü değil.. İçilebilir yani.. Bugün 2. günüm.. İnşallah başarıyla bitiririm:):)

Ben 26 yaşındayım. 87 kilo ile diyete başladım. 11 kg verdim ve şu an 76 kiloyum.. 2. hedefim olan 10 kg vermeye başladım.. Masa başı bir işte çalışıyorum ve kilo vermem yavaşladı diyebilirim..

Canım, hiç kendini demotive etme. Kilo vermek zor ve uzun vadeli bir süreç. Ben Herbalife Formul-1 kullanıyorum. Özellikle kilo kontrolü için çok faydalanıyorum. Sana da tavsiye ederim.

Canım, hiç kendini demotive etme. Kilo vermek zor ve uzun vadeli bir süreç. Ben Herbalife Formul-1 kullanıyorum. Özellikle kilo kontrolü için çok faydalanıyorum. Sana da tavsiye ederim.

bence en önemli olan sağlıklı zayıflamak içerisinde ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri tüketerek değil

herbalife ürünleri ile ilgili SAĞLIK BAKANLIĞINA yazdığım bilgi alma isteğimde geri dönen cevap bü tür ürünlerin sağlık bakanlığı tarafından onayının olmadığı

Sana katılıyorum cnm. Bende bu tarz ürünler kullanmaya karşıyım.. Az az sık sık ye sağlıklı kilo ver yani..

Öğle yemeği menüm;

1 tabak kuru fasulye

Bolca salata..

1 dilim kepek ekmeği..

Şu an yeşil çayımı içiyorum...

Ara öğün olarak da;

1 armut

1 su bardağı detoks içeceği..

slm kızlar bende takviye ürünleri pek doğru bulmuyorum annemle onu tartışıyoruz ben hızlı vermek istiyorum diyo ilaç yazdırayım şu hapı alayım falan...
direk böbreklere zarar ya. allah korusun iki kilo vercem diye hastalanmak var. yada zaten bünyede olan bir hastalığı tetiklemek var işin ucunda. nasıl yiyerek aldıysak bu kiloları yemeyerek vercez yani takviyeye gerek yok. bitki çayının bile fazlası zarar bide kimyasal alıcaz vucuda...
neyse benim diyet fena değil. tatlı çekiyo canım bi kahve fincanına müsli koyuyorum tatlı niyetine çayın kahvenin yanında yiyorum. spor desen allahlık yani. bıraktım gitti. bayramdan sonra bi türlü toplayamadım kendimi. hala aynıyım. eskiden spor yapasım geliyodu şimdi içimdende gelmiyo kendimi yormak okulda yeterince yoruluyorum zaten. öyle işte şekerler. ay ne içimi döktüm ben :))

bugünkü menüm

kahvaltı
1 dilim börek lor peynirli

ara
form bisküvi 1 paket

öğle 15:30 gibi
kabak yemeği 3 kaşık
mantar sote 2 kaşık
çorba küçük kase
yoğurt küçük kase

ara niyetine yemekten hemen sonra
müsli 1 kahve fincanı
kahve

akşama meyve yerim spor konusunda kararsızım başım çok ağrıyor...

bu arada çok konuştum farkındayım ama bir şey tavsiye edeceim
android telefonunuz varsa eğer instagram da diyetlerini paylaşan insanlar var fitness için yada sağlıklı yaşam için yönlendirme yapanlar ve blog sayfalarının sahipleri var
arada bu sayfaları takip etmek onların diyete devam ettiklerini görmek iyi motive ediyor insanı
bunun dışında bikiniprojesi adlı bir internet sitesi var buradaki arkadaşta diyet boyunca yaptıklarını anlatıyo zaten giriyoruz internete bi göz atın derim :)

bu cadaloz victoria secret mankenleride motivasyon olsun bize
hele ki şu güzeller güzeli miranda
çok hoş hatun yahuu :)

ah bi azim gelse bana şu detoksa başlasam 2 haftada kurtulsam son kilolarımdan

Bu detoks çok kolay cidden yapabilirsin cnm. Benim ilk iki günüm çok güzel geçti yani.. Regl olmama rağmen canım tatlı bir şeyler istemiyor. Demek ki işe yarıyor.. Bugün 3. günüm bugünü de atlatırsam hafta sonu daha kolay olacak benim için.. Denemeni tavsiye ederim yani..

Bu sabahki kahvaltı menüm;

1 dilim çavdar ekmeği

1 salatalık

10 yeşil zeytin

1 kupa yeşil çay..

Ara öğün olarak ;

1 elma

1 su bardağı detoks içeceği

Ayy bu detoks sayesinde midem küçüldü galiba:):) Ara öğündeki elmayı zorla yedim resmen:):) Birde detoks içeceği var yani onu nasıl içeceğim bilmem:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…