İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bencede doğru bir karar hassas tartıda 100 gr bile versen moral oluyor :)

Günaydın arkadaşlar;

Bu gün kilo bildirim günü.. Herkes geçen haftaki ve bu haftaki kilolarını yazarsa sevinirim. Bakalım 1. kim??

bende bunu seviyorum açta kalmıyorum. sadece tek sorum tatlı düşünmemeye çalışıyorum elma yiyorum onun yerine ya da bitki çayı içiyorum.

Hoş geldin aramıza cnm...

Bugün kilo bildirim günümüz sayfamızı takip etmeye devam edeceksen listeye ekleriz seni de..

selam büyük gün bugün

ayyy ayyy ayyy önce ne yediğimi mi yazsam kilomumu yazsam,

pazartesi sabah 86,5 86,4 arasında gidip gelen bennnnn bu sabah 84,7 yiii gördüüüümmmm tabi bu ilk hafta olduğu için böyle haftaya ve bundan sonra böyle olmıycak belki ama olsun bu bile süper bi başlangıç... ( dukanla daha hızlı gidiyodu ama önemli olan sağlıklı olması dimi ) neyse arkadaşlar birde su içebilsem...
akşam yediklerime gelince
2 kaşık bakla yemeği
4 kaşık mantı (annemin ısrarlarına dayanamadım kızım kilo aldın diye beni yiyen annem, olsun canım ekmek yemiyosun yeeee sanki önceden mantıyla ekmek mi yiyodum )

ve bu sabah kahvaltımı işyerinde yaptım,

çeyrek simit,
1 bardak çay,

ama kötü bir durum var bugün işyerinde ablamızın doğum günüydü az önce kutladık, ve ben ince bir dilim pasta yedim (( olsın telafi ederimkiii

bu arada leslie yapıyorum iki akşamdır 1 mille başladım, ilk gün 75 dünde 20 mekik çektim

işte böyle asıl bundan sonradesteğinze ihtiyacım var arkadaşlar....

Hoş geldin aramıza cnm...

Bugün kilo bildirim günümüz sayfamızı takip etmeye devam edeceksen listeye ekleriz seni de..

hoşbuldum çok teşekkürler.Kesinlikle devam edeceğim.Biraz Yardım isteyeceğim çalışıyorum vaktim olmadığından formu tamamen gezemiyorum.Başlıklarınza abone oldum sadece burayı takip ediyorum. Başka bir konudan mı devam ediliyor bu konuda yardım isterim sadece.Şimdiden Teşekkürler.
Geçen Hafta 98 kg bu hafta 97 kg kilom:13::13:

Bende kaçamak yapınca o kaçamak kadar bir sonraki öğünümü azaltıyorum. Bu şekilde dengeliyorum yediklerimi.. Sende o şekilde yapabilirsin.

günaydın kızlar :)
geçen hafta 56.2ydim yanlış hatırlamıyosam
bu sabah 55.8 çıktım
400 gr hiç yoktan iyidir
demek ki kaçamak yapınca kilo verimi yavaşlıyormuş sporu da ihmal edince böyle oldu b hafta :)
sabah sporumu yaptım 3,5 km koşu sonrasında yürüyüş
sağlıklı gün için 10000 adım tamamlandı :)

Süpersin valla.. Kilo vermene gerek kalmadı artık zaten:):) O yüzden bu kilo senin için iyi bence..

slm kızlar bugünkü menüm
kahvaltı
sebzeli sucuklu omlet
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
domates salatalık biber maydonoz

ara yok öğle yemeği yok

akşam
ızgara tavuk göğsu
brokoli mantar mısır biber karışık sebze sote
1 dilim ekmek
bir kaşık kısır

ara
türk kahvesi
4 albeni topu

ne yemişim yahu :) yazınca çok geldi gözüme :)

bol bol su :) 2lt geçtim galiba :)

günaydın kızlar :)
ben bugün erkenciyim
erkenden kalktım kahvaltımı yaptım hazırlandım
tören vardı okulda 8 gibi okula gittm atamızı andık görevimizi tamamladık
eve geldim 10.30 gibi arkadaşımla spora gittim 4 km koştum sahada
sonrada yürüyüş yaptım dokuzbin küsür adım atmışım :) süper oldu :)

hadi kızlar hareketli bigün olsun bugün :)

ben armut tipi vücuda sahibim
3. şekildeyken 63 kiloydum
şuan 2.deyim 55.8 kiloyum
52 kilo falan olmayı planlıyorum
o zaman 1. resimdeki sıska kız gibi olucam inş :))

slm arkadaşlar
nasılız bakalım
ben iyim valla
bugün kendimi sımartıp sabah kahvaltısını mükemmel hazırladım
cocuklar olduğu için ama az az yedim herseyden
herkese kolay gele
ya ben sporu iyice bıraktım lessliye baslasam iyi olcak

Uyanınca: Elma sirkeli su
Sabah ve öğle geç kalkınca bir arada oldu Küçük Kase çorba ve bir dilim kepek ekmek
Akşam: bol yeşillikli domatesli peynirli kepek ekmeği ile bir adet tost ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…