Benim şu sıra spor yapma şansım bir haftadır olmadı ,sadece küçük egzersizler oturduk yerde filan benim çok yol gitmem gerekiyor:)
Benim de tek yediğim kayısı elma normalde meyve hiç yemem bu yüzden işim çok zor oluyor.
Hepimize başarılar valla. Öğlen hassas tartı siparişi vermiştim gideyim de onu alayım.Evdeki hassas olmadığından küçüküte olsa oynalamarı göremiyorum:)Elimden geleni yapıyorum bakalım
Günaydın arkadaşlar;
Bu gün kilo bildirim günü.. Herkes geçen haftaki ve bu haftaki kilolarını yazarsa sevinirim. Bakalım 1. kim??
bende bunu seviyorum açta kalmıyorum. sadece tek sorum tatlı düşünmemeye çalışıyorum elma yiyorum onun yerine ya da bitki çayı içiyorum.
Hoş geldin aramıza cnm...
Bugün kilo bildirim günümüz sayfamızı takip etmeye devam edeceksen listeye ekleriz seni de..
selam büyük gün bugün
ayyy ayyy ayyy önce ne yediğimi mi yazsam kilomumu yazsam,
pazartesi sabah 86,5 86,4 arasında gidip gelen bennnnn bu sabah 84,7 yiii gördüüüümmmmtabi bu ilk hafta olduğu için böyle haftaya ve bundan sonra böyle olmıycak belki ama olsun bu bile süper bi başlangıç... ( dukanla daha hızlı gidiyodu ama önemli olan sağlıklı olması dimi ) neyse arkadaşlar birde su içebilsem...
akşam yediklerime gelince
2 kaşık bakla yemeği
4 kaşık mantı (annemin ısrarlarına dayanamadım kızım kilo aldın diye beni yiyen annem, olsun canım ekmek yemiyosun yeeee sanki önceden mantıyla ekmek mi yiyodum )
ve bu sabah kahvaltımı işyerinde yaptım,
çeyrek simit,
1 bardak çay,
ama kötü bir durum var bugün işyerinde ablamızın doğum günüydü az önce kutladık, ve ben ince bir dilim pasta yedim(( olsın telafi ederimkiii
bu arada leslie yapıyorum iki akşamdır 1 mille başladım, ilk gün 75 dünde 20 mekik çektim
işte böyle asıl bundan sonradesteğinze ihtiyacım var arkadaşlar....
günaydın kızlar :)
geçen hafta 56.2ydim yanlış hatırlamıyosam
bu sabah 55.8 çıktım
400 gr hiç yoktan iyidir
demek ki kaçamak yapınca kilo verimi yavaşlıyormuş sporu da ihmal edince böyle oldu b hafta :)
sabah sporumu yaptım 3,5 km koşu sonrasında yürüyüş
sağlıklı gün için 10000 adım tamamlandı :)
Bende kaçamak yapınca o kaçamak kadar bir sonraki öğünümü azaltıyorum. Bu şekilde dengeliyorum yediklerimi.. Sende o şekilde yapabilirsin.
Bende 10 kilo hedefi olan biriyim aranıza beni de alın
cumartesi günleri tartılıyoruz :) katılmanın tam zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?