Bugün öğle yemeğinde biraz fazla yedim yaa
Akşam az yiyerek telafi etmeliyim...
Öğle yemeği menüm;
1 porsiyon patates oturtma
3 yk ıspanak yemeği
Yeşil salata - Kısır..
Kısırı yemeseydim iyiydi ama ne yapayım?? Canım çok istedi.. Akşam yemek yemesem iyi olur galiba.. Sadece meyve yerim en iyisi bu..
olsun canım uzun süredir diyettesin arada bir olur yarın yine normale dönersin :)
slm arkadaslar nasılız bakalım
sitede gezerken bu yazıyı buldum
Kalça ve göbek bölgesindeki yağları eritme kürü
Kalça ve göbek bölgesindeki yağlarınız için basit bir öneri: “Geceden bir bardak suya bir adet ceviz koyun ve sabah suyunu için, cevizini yiyin; kolesterolünüz düşsün cümlesini eminim çok duydunuz…” Şimdi size sıra dışı bir öneri sunacağım: O suyu kuru kuru içmeyin! cevizi yiyin, suyun içine bir tatlı kaşığı kadar acı biber salçası koyun; iyice karıştırın ya bir anda ya da sabahtan öğlene kadar yavaş yavaş tüketin… Vücut hızınız artsın, hızlanan metabolizmanız sayesinde yağlarınız yanmaya başlasın… acı biber salçasındaki kapsaisin maddesi bağırsaklardan emilip kana karıştığı anda metabolizma hızını arttırır. doğal, kolay ve ulaşılabilir yöntem… Deneyin 1 ay içinde farkı göreceksiniz…
denemeye ne dersiniz
Sabah 3 kuru kayısı 2 bardak ılık su saat 9 da iki dilim tam bugday ekmeği kibrit kutusu peynır domates salata yeşillikler 11 de bir meyve 1 de sandıviç salata (tavuklu ) saat 3 de 12 badem 4 de meyve akşam salata 6 kaşık sebze yemeği 9 da yoğurt 3 kaşık gece yatarken tarcınlı sut dr verdiği liste bazı şeylerı değiştırerek yapabilir sin dedı bakalım ne kadar verıcem ama bana bıraz cesaret ve gazverin l,tfen
Valla ben yapamam diye düşünüyorum. Salça falan var ya o yüzden
gaz vermeyelim :) burada başaran bir sürü arkadaş var onlar gibi bizde bir an önce hedefimize ulaşalım inşallah, biraz dikkat edip düzgün beslenmeyi öğrenirsek çok rahat kurtulucaz ve geri almıycaz inşallah canım..
Uyanınca: Elma Sirkeli su
Sabah: kepek ekmeği ile peynir,domates,marul,salatalık tost şekersiz çay
Öğlen: Tavuk ızgara-salata-ayran.
İkindi: İş yoğunluğundan sadece kiraz sapı poşet çay içebildim.
Akşam: 4-5 kaşık sebze yemeği-1 dilim kepek ekmeği-Küçük kase yoğurt.(Yemedim Henüz)
Gece boyunca şekersiz çay-su-yeşilçay,mate,funda yaprağı,biberiye,limon,kekik,papatya)karışımından yaptığım çayımı 2 bardak içiyorum.
Bu arada sadece gözümün önünde olsun motive etsin diye bugün karatay diyet kitaplarından aldım. Belki okurum daha da etkilenirim diye. Bilgilerden paylaşabilirim dileyen olursa.
bende bunu seviyorum açta kalmıyorum. sadece tek sorum tatlı düşünmemeye çalışıyorum elma yiyorum onun yerine ya da bitki çayı içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?