İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

slm hanımlar :)
gayet istikrarlıyız ya ben diyete başlayalı 2 ay oldu :)
7kilo 300 gr verdim şimdiye kadar :) daha ne olsun

telefonuma adımsayar programı yükledim
aktif bir insanın (sağlıklı) günde 10000 adım atması gerekiyormuş
ben ortalama 6000 adım atıyorum günde 40dk yürüyüş dahil
daha fazla hareket lazım ya yürüyüş süresini uzun tutucam
okulda da gevşedi iyice
kuru kayısıları cevizleri götürmeye başladım neyime yetmiyosa bir elma

neyse

kahvaltı
salatalık
beyaz peynir 2kk
2 dilim tam buğday

ara yapmadım öğlene kadar her tenefüs atıştırdım toplam
6 kayısı 4 ceviz
1 avuç beyaz leblebi

akşam 4 gibi
haşlanmış karnabahar havuç kabak bir tabak
1 kase yoğurt
bir kase barbunya

ara
3 kaşık müsli (çerez gibi yiyorum tatlı niyetine)

sassy su yaptım şimdi bir film açıcam
koşu bandında yürüyüş yapıcam bir saati geçsem diyorum :) toplam 1200 kalori civarı

olsun canım uzun süredir diyettesin arada bir olur yarın yine normale dönersin :)

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim ve 2 kuru erik yedim.

Kahvaltımda ise;

2 dilim tost ekmeği arasına 2 ince dilim kaşar peyniri ile tost yaptım.

Bir kupa da yeşil çay...

Ara öğün olarak sade bir türk kahvesi içtim..

Yarın diyetisyen randevum var o yüzden bugün dünkü kısırı telafi etmem gerekiyor. Hadi bakalım.. Bugünü de atlatırsam yarın kilo bildirimimiz var.. Rast gele herkese...

slm arkadaslar nasılız bakalım
sitede gezerken bu yazıyı buldum

Kalça ve göbek bölgesindeki yağları eritme kürü

Kalça ve göbek bölgesindeki yağlarınız için basit bir öneri: “Geceden bir bardak suya bir adet ceviz koyun ve sabah suyunu için, cevizini yiyin; kolesterolünüz düşsün cümlesini eminim çok duydunuz…” Şimdi size sıra dışı bir öneri sunacağım: O suyu kuru kuru içmeyin! cevizi yiyin, suyun içine bir tatlı kaşığı kadar acı biber salçası koyun; iyice karıştırın ya bir anda ya da sabahtan öğlene kadar yavaş yavaş tüketin… Vücut hızınız artsın, hızlanan metabolizmanız sayesinde yağlarınız yanmaya başlasın… acı biber salçasındaki kapsaisin maddesi bağırsaklardan emilip kana karıştığı anda metabolizma hızını arttırır. doğal, kolay ve ulaşılabilir yöntem… Deneyin 1 ay içinde farkı göreceksiniz…

denemeye ne dersiniz

Öğle yemeği menüm;

1 Porsiyon (orta) Sebze Yemeği (Etli)
3 Çorba kaşığı Zeytinyağlı Barbunya Pilaki
1 Porsiyon (orta) Yoğurt Tam Yağlı
2 Adet (küçük) Mandalina

Ara öğün olarak sade Türk kahvesi içmeyi planlıyorum.

Valla ben yapamam diye düşünüyorum. Salça falan var ya o yüzden

selam kızlar, geciktim bugün sabah bir yoğunluk vardı daha sabahtan...

dün akşam yediklerimi yazayım önce,

akşam düğün vardı işten çıkınca oraya yetişicem diye acele ettim biraz.
kendime bi tost yaptım bir bardakta ayran,

eve gelincede ligth kola içtim bir bardak,
bide kaçamağım oldu maalesef akşam üstü bir ufak ekler yedim yaa (( 1200 kaloriyi rahat bulmuşumdur sanırım...

bu sabah bir dilim ekmek, bir parça peynir, 3 zeytin, çay

arada kellogsun krakerleri çıkmış görmemiştim hiç yarım paket onlardan 55 kalori:)

bende yapabileceğimi düşünmüyorum, salçalı su içilir mi ki? denersen bizi de bilgilendir tadı nasıl falan diye....

Son düzenleme:
Sabah 3 kuru kayısı 2 bardak ılık su saat 9 da iki dilim tam bugday ekmeği kibrit kutusu peynır domates salata yeşillikler 11 de bir meyve 1 de sandıviç salata (tavuklu ) saat 3 de 12 badem 4 de meyve akşam salata 6 kaşık sebze yemeği 9 da yoğurt 3 kaşık gece yatarken tarcınlı sut dr verdiği liste bazı şeylerı değiştırerek yapabilir sin dedı bakalım ne kadar verıcem ama bana bıraz cesaret ve gazverin l,tfen

gaz vermeyelim :) burada başaran bir sürü arkadaş var onlar gibi bizde bir an önce hedefimize ulaşalım inşallah, biraz dikkat edip düzgün beslenmeyi öğrenirsek çok rahat kurtulucaz ve geri almıycaz inşallah canım..

Uyanınca: Elma Sirkeli su
Sabah: kepek ekmeği ile peynir,domates,marul,salatalık tost şekersiz çay
Öğlen: Tavuk ızgara-salata-ayran.
İkindi: İş yoğunluğundan sadece kiraz sapı poşet çay içebildim.
Akşam: 4-5 kaşık sebze yemeği-1 dilim kepek ekmeği-Küçük kase yoğurt.(Yemedim Henüz)
Gece boyunca şekersiz çay-su-yeşilçay,mate,funda yaprağı,biberiye,limon,kekik,papatya)karışımından yaptığım çayımı 2 bardak içiyorum.

Bu arada sadece gözümün önünde olsun motive etsin diye bugün karatay diyet kitaplarından aldım. Belki okurum daha da etkilenirim diye. Bilgilerden paylaşabilirim dileyen olursa.

aynen biraz sabır birde alışkanlığı değiştirmek :)
bugün toplantımız vardı okulda çayla beraber baklava ikram etti müdür bey
ben payımı yanımdaki erkek öğretmene verdim oda mahçup oldu güya yok yiyemem bu kadar dedi.
hadi hadi dedim eskiden olsa ben iki porsiyon yerdim bundan :))

menün çok güzel olmuş :)

bende bunu seviyorum açta kalmıyorum. sadece tek sorum tatlı düşünmemeye çalışıyorum elma yiyorum onun yerine ya da bitki çayı içiyorum.

slm herkese :)

bugün diyet açısından fena değildi :)
kahvaltı
salatalık
2 kk peynir
bir dilim tam buğday ekmeği

ara
5-6 kaşık civarı aşure

öğle yemeği yiyemedim toplantı vardı
sağolsun velim erik getirmiş ondan yedim bir sürü 10-15 tane

akşam
bir kase barbunya
bir kase mısırr çorbası
bir dilim tam buğday

spor yok bugün çünkü vakit yok
akşam okulun maçı var ordan arkadaşlarla müzik dinlemeye gitcez kalorisiz bir akşam olsun inş
bu arada ben bu hafta hiç kilo veremedim aslında dikkat ettim tartıda azalma yok gibi
sabah ol hayrola :)

bende bunu seviyorum açta kalmıyorum. sadece tek sorum tatlı düşünmemeye çalışıyorum elma yiyorum onun yerine ya da bitki çayı içiyorum.

çok kötü alıştırmışım kendimi çayın yanında hep tatlı bişeyler arıyorum bende :)
kuru kayısı işimi görüyo benimde :)

Benim şu sıra spor yapma şansım bir haftadır olmadı ,sadece küçük egzersizler oturduk yerde filan benim çok yol gitmem gerekiyor:)
Benim de tek yediğim kayısı elma normalde meyve hiç yemem bu yüzden işim çok zor oluyor.
Hepimize başarılar valla. Öğlen hassas tartı siparişi vermiştim gideyim de onu alayım.Evdeki hassas olmadığından küçüküte olsa oynalamarı göremiyorum:)Elimden geleni yapıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…