İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

mutlu bir güne merhaba
günaydın arkadaslar
bugün aşure günü
yapıldımı bakalım asureler,
neyse biz asure mevzusuna giriş yapmayalım diyete devam edelim
sabah
tam buğday ekmek arası kasarlı yağsız tost
yesilcay ve koca bi bardak limonlu su

hepnize kolay gelsin
iyi günler

Öğle yemeği menüm;

2 adet fırında köfte
Yarım porsiyon haşlanmış karnabahar
Yeşil salata

Yeşil çay ve 2 küçük mandalina..

NOT : 17 gün diyetinde günde 2 adet meyve yeme hakkın var ve bunları da 14:00'a kadar yemeniz gerekiyor.

selam arkadaşlar,
2 3 gündür pek giremiyorum,
10 gün raporluyum evdeyim tam anlamıyla yapamıyorum 2 gündür ama abartılı bişey yemiyorum evde olunca ne zormuş diyet yapmak.
fiziğe falan gidiyorum geliyorum sanırım bi kaç gün daha leslie falan yapamıycam malum sağlık önce geliyo... yarından itibaren tam olarak yazmaya başlıycam tekrar hepinize kolay gelsin..

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. leslie bende iki gün yaptım bugün çok yoğundum geç geldim artık gücüm yoktu.

menüm kepek ekmeği domatesli peynirli tost
öğlen çorba
ara kayısı kurusu bir adet bir kare bitter
akşam midem yanıyor bir küçük kurabiye

iyi geceler herkese malum bugün aşure günü bende diyet yaparken aşuresiz kalmayalım diye size sadece 146 kcal olan bi diyet asure buldum

Diyet Aşure yemek tarifi
yemek kaç kişilik x 8
1 porsiyon 146 kcal

Hazırlık Süresi (Pişirme Hariç) 20 dk.
Pişirme Süresi 60 dk.

Diyet Aşure Malzemeler
Buğday (Aşurelik)1 Su bardağı (200 ml lik)
Kuru Nohut (Pişmiş)1 Çay bardağı (büyük)
Kuru Fasulye (beyaz) (Pişmiş)1 Çay bardağı (büyük)
Beyaz Pirinç (Pişmiş)1 Çay bardağı (normal)
Kuru Kayısı (Pişmiş)10 Adet (orta/normal)
Kuru Üzüm2 Çorba kaşığı
Fındık (Bütün)30 Adet
Tatlandırıcı Çeşitleri3 Adet (orta/normal)
Tarçın3 Tatlı kaşığı
Su7 Su bardağı (200 ml lik)
Diyet Aşure Nasıl Yapılır?

Diyet aşure yapmak için; önce buğdayı 20 dakika düdüklü tencerede pişirn. Bir gece önceden ıslattığınız nohut ve fasulyeleri ıslatma suyu ile beraber buğdaya ilave ederek 20 dakika daha pişirin. Daha sonra prinçleri, küçük küçük doğradığınız kuru kayısı ve kuru üzümleride karışıma ilave ederek bir süre daha pişirin. En son tarçını ve tatlandırıcıyıda ilave ederek biraz daha pişirn. Servis etmeden önce son olarak fındık içlerini ile süsleyerek diyet aşurenizi servis edebilirsiniz.

canı isteyen yapsın derim

Günaydın arkadaşlar,

Ya bana bişe oldu diyet motivasyonum gitti galiba yaa... Dün çikolata krizine girdim resmen yedim çikolataları ohhh... Bu d-sabah da simit yedim.. Ya bana dur deyin ne olur?? Nasıl motivasyonumu geri getirebilirim. Off yaa.. Diyetten sıkıldım sanırım artık... Ne yapmalıyım??

Bende aynı dertten muzdaribim ama benimki çikolatan değil tartıya çıktım kendimi aynı gördüm bütün enerji pısss söndü Adet dönemindeyim sanırım bu sebeple aynı gözüktüm ama yine de canımı sıkmaya yetti bugün sporu astım

Günaydınnn kızlarr ..

Kahvaltım; 2 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim salam
5ad. yeşil zeytin
peynir
taze sıkılmış greyfurt,portakal,mandalina karışımı

aynen yahu
bende şu arkadaşlarım yüzünden bozdum sonrada toparlayamadım

dün istanbula gittik akşam saatlerinde
tabi balık ekmekçiler dizi dizi
bizimkiler tutturdular buraya geldik yemeden gidilmez diye
yarım ekmek yedim bende
sonra istiklalde bir dondurmacı var orda oturduk bende yedim tabi hemde seve seve

bu sabah okula aşure getirmiş veliler
1 kase yedim bol şekerliydi
çikolata ikram ettiler 2 parça yedim
adımın yazdığı kola almış öğrenciler bir bardak içtim ondanda

yedim yedim yedim yedimmmmmmmm
hep aklımda cumartesi tartılcaksın napıyosun geçiyo napcam ben yaa ( yarın tartılırım ama verdiğimi hiç sanmıyorum aynıyım inş fazlam olmaz

ayşecimmm nolcak bu halimiz
aklımızı başımıza alalım şekercimmm çok iyi gidiyoduk biz

Merhaba kızzlarrr pes etmek yok bir gün fazla kaçırdıysak bir sonraki gün kalorisi düşük şeyler tüketelim böylece üstüne eklememiş oluruz dengeleriz Kahvaltımı yazmıştım bu rapor da kahvaltıdan sonrası;

Spor sonrası ara öğün ; 1 bardak süt

Öğle ; Tonbalıklı mısırlı salata (sadece 270 kalori) Bu sırada bir bilgi paylaşmak isterim ara öğünlerimiz 100-150 kalori civarında olup 150 kaloriyi geçmez ise ana öğünlerimizde 400-450 kalori olup 500 kaloriyi geçmez ise kilo vermemiz çok kolay buna dikkat ederek 17 gündür diyet + sporumu sürdürüyorum bakalım neler olacak Sürekli motivasyon amaçlı makaleler okurum bu bilgi oradan kızlar

Ara öğün; 1 elma 2 mandalinadan oluşan meyve tabağı

Akşam ; Bir kepçe kuskus

Ara öğün ; Yeşilçay içeceğim henüz saatim gelmedi

Kendini karartma arkadaşım yarın daha hafif beslenirsin hiiç bişeycik olmaz sen bugünü ödül günün say bu hafta içinde tekrar bu şekilde beslenme o seni kurtarır

Son düzenleme:

Kendini karartma arkadaşım yarın daha hafif beslenirsin hiiç bişeycik olmaz sen bugünü ödül günün say bu hafta içinde tekrar bu şekilde beslenme o seni kurtarır

teşekkürler arkadaşım, malesef bu evde kalma durumu benim diyetide mahvetti
aslında evde daha kolay olur diyodum ama öyle değilmiş, valla hiç iyi gitmiyo benim bu hafta kilo almazsam iyi yani o kadar kötü gidiyo 2 gündür gelsin kekler, gitsin börekler hayırlısı bakalım... hepinize kolay gelsin...

günaydın kızlar
geçen hafta 55.8dim bu hafta 56.3 çıktım
biraz daha dikkat etmek ve sporu arttrmak lazım
neyse kalktım plates yaptım ebru şallı ile kalça günü
yürüyüş veya koşu yapıcam gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…