selam arkadaşlar,
2 3 gündür pek giremiyorum,
10 gün raporluyum evdeyim tam anlamıyla yapamıyorum 2 gündür ama abartılı bişey yemiyorum evde olunca ne zormuş diyet yapmak.
fiziğe falan gidiyorum geliyorum sanırım bi kaç gün daha leslie falan yapamıycam malum sağlık önce geliyo... yarından itibaren tam olarak yazmaya başlıycam tekrar hepinize kolay gelsin..
Günaydın arkadaşlar,
Ya bana bişe oldu diyet motivasyonum gitti galiba yaa... Dün çikolata krizine girdim resmen yedim çikolataları ohhh... Bu d-sabah da simit yedim.. Ya bana dur deyin ne olur?? Nasıl motivasyonumu geri getirebilirim. Off yaa.. Diyetten sıkıldım sanırım artık... Ne yapmalıyım??
Günaydın arkadaşlar,
Ya bana bişe oldu diyet motivasyonum gitti galiba yaa... Dün çikolata krizine girdim resmen yedim çikolataları ohhh... Bu d-sabah da simit yedim.. Ya bana dur deyin ne olur?? Nasıl motivasyonumu geri getirebilirim. Off yaa.. Diyetten sıkıldım sanırım artık... Ne yapmalıyım??
aynen yahu
bende şu arkadaşlarım yüzünden bozdum sonrada toparlayamadım
dün istanbula gittik akşam saatlerinde
tabi balık ekmekçiler dizi dizi
bizimkiler tutturdular buraya geldik yemeden gidilmez diye
yarım ekmek yedim bende
sonra istiklalde bir dondurmacı var orda oturduk bende yedim tabi hemde seve seve
bu sabah okula aşure getirmiş veliler
1 kase yedim bol şekerliydi
çikolata ikram ettiler 2 parça yedim
adımın yazdığı kola almış öğrenciler bir bardak içtim ondanda
yedim yedim yedim yedimmmmmmmm
hep aklımda cumartesi tartılcaksın napıyosun geçiyo napcam ben yaa( yarın tartılırım ama verdiğimi hiç sanmıyorum aynıyım inş fazlam olmaz
ayşecimmm nolcak bu halimiz
aklımızı başımıza alalım şekercimmm çok iyi gidiyoduk biz
aynen yahu
bende şu arkadaşlarım yüzünden bozdum sonrada toparlayamadım
dün istanbula gittik akşam saatlerinde
tabi balık ekmekçiler dizi dizi
bizimkiler tutturdular buraya geldik yemeden gidilmez diye
yarım ekmek yedim bende
sonra istiklalde bir dondurmacı var orda oturduk bende yedim tabi hemde seve seve
bu sabah okula aşure getirmiş veliler
1 kase yedim bol şekerliydi
çikolata ikram ettiler 2 parça yedim
adımın yazdığı kola almış öğrenciler bir bardak içtim ondanda
yedim yedim yedim yedimmmmmmmm
hep aklımda cumartesi tartılcaksın napıyosun geçiyo napcam ben yaa( yarın tartılırım ama verdiğimi hiç sanmıyorum aynıyım inş fazlam olmaz
ayşecimmm nolcak bu halimiz
aklımızı başımıza alalım şekercimmm çok iyi gidiyoduk biz
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. leslie bende iki gün yaptım bugün çok yoğundum geç geldim artık gücüm yoktu.
menüm kepek ekmeği domatesli peynirli tost
öğlen çorba
ara kayısı kurusu bir adet bir kare bitter
akşam midem yanıyor bir küçük kurabiye
Kendini karartma arkadaşım yarın daha hafif beslenirsin hiiç bişeycik olmaz sen bugünü ödül günün say bu hafta içinde tekrar bu şekilde beslenme o seni kurtarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?