İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Seni anlıyorum cnm. Ama şimdiden bunu kafana takıp stres yapma bence.. Hamileliğinin tadını çıkar. Sağlıklı beslenirsen 15 - 20 kg almazsın yani.. Sadece dikkat et..

Insallah oyle olur canim ama ne bilim yinede endise ediyorum hicbizaman zayif olmadim ama 60 uzerinede cikmamistim simdiden 3 kg aldim boyle olunca Insan ister istemez tedirginlesiyo

Seni anlıyorum cnm. Ama şimdiden bunu kafana takıp stres yapma bence.. Hamileliğinin tadını çıkar. Sağlıklı beslenirsen 15 - 20 kg almazsın yani.. Sadece dikkat et..

Insallah oyle olur canim ama ne bilim yinede endise ediyorum hicbizaman zayif olmadim ama 60 uzerinede cikmamistim simdiden 3 kg aldim boyle olunca Insan ister istemez tedirginlesiyo

kızıma hamileyken 65 kiloydum ve doğum yaptığımda 85 kilo oldum doğumdan sonra kiloları verdim ve 65 k,ilo tekrar oldum
kızım 9 yasında 8 senedir 65 kilo olarak hayatımı sürdürürken gecen seneden bu yana 74 kiloya cıktım
ve simdi azmettim 70 kilo oldum dahada inicem allah nasip ederse

yani anlayacağım arkadasım kiloyu fazla takma bence
kontrola gittiğin doktordan sağlıklı beslenme listesi iste
canın ne isterse ye ama abartma tabi

sonuçta kendi sağlığın kadar bebeğinide düşünmelisin
herkese kolay gele arkadaslar

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, ben geldim 10 günlük zorunlu bir ara ve yatak istirahatinden sonra 84,7 olarak ayrıldım aranızdan 85,4 ile geri geldim. bugün işe başladım... yarından itibaren (malum cumartesi :))) tekrar buradayım detyalı olarak... herkese kolay gelsin...

Hoş geldin cnm.. HAdi bakalım bende uzun bir aradan sonra diyete yarın tekrar uymaya başlayacağım.. Diyeti bırakmadım ama sıkı da tutmadım yani.. Yarından itibaren daha dikkatli olacağım.

günaydın kızlar :)
bu hafta spor yürüyüş hep vardı ama diyetti mahvettimm diyebilirim
psikolojik olarak aç yada tok olmak önemli değil kalorili ne varsa saldırasım geliyor resmen aklımla değil iç güdülerimle hareket ediyorum
bugün müsade ama pazartesi eskisi gibi devam edicem inş :)

Bende 1 haftadır senin gibiyim. Bu ne yaa.. Diyet yapa yapa mahvolduk resmen:):) Ama bugün tekrar düzgün diyete başladım. İnşallah böyle devam ederim..

İyi haftalar arkadaşlar;

Bu haftaya bomba gibi başlıyorum.. Diyete sil baştan başladım bakalım..

Bu sabahki menüm;

1 büyük domates
2 dilim beyaz peynir
1 büyük kupa yeşil çay...

Hayırlı olsun arkadaşım... son sil baştanımız olur inşallah...

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar, bugünden itibaren bende yeni baştan başlamış bulunmaktayım. İnşallah daha dikkatle ve özenli bir şekilde sürdürp kurtuluruz şu kilolardan, diyetlerden...

sabah
2 kepekli tost ekmeği arasına yapılmış peynirli tost,
1 fincan çay

Ara öğün olarak;

1 büyük fincan sade Türk kahvesi...

Öğle yemeğine kadar 1 lt su bitmiş olacak:):):)

Anammm suuu, ben suyu unutuyorum yaa... dur ben su alıp geleyim.. cumartesi tartılacağız inşallah bu hafta ve bundan sonraki haftalarda vazgeçmek yoookkk..

Anammm suuu, ben suyu unutuyorum yaa... dur ben su alıp geleyim.. cumartesi tartılacağız inşallah bu hafta ve bundan sonraki haftalarda vazgeçmek yoookkk..

Aynen öyle.. Vazgeçmek yok.. Ben sabah uyanır uyanmaz iki büyük bardak su içiyorum. Saat 09:00 - 11:30 arası 1 lt su bitiriyorum. Öğle yemeğinden 1 saat sonra yani 14:00 - 18:00 arası da 1 lt içiyorum. Gün içinde içmem gereken suyun çoğu bitmiş oluyor. Evde akşam 2 -3 bardak ancak içiyorum yani..

Sende suyu unutma sakın.. Su içince şişlik kalmıyor. Bir de yeşil çay kesinlikle içmek gerek.

Her gün mutlaka 2-3 kupa yeşil çay içiyorum.
Arada bir de Isırgan çayı içiyorum. O da şişkinliğe çok iyi geliyor.

Öğle yemeği menüm;

1 adet fırında tavuk but.
Bol yeşil salata
1 küçük kase yoğurt
2 küçük mandalina..

İkindi ara öğünü olarak;

2 küçük mandalina yiyeceğim..

ara yapmadım bugün, haftaya yoğun başladık...

öğle yemeğim

bir kase kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 bardak ayran

ara yapmadım bugün, haftaya yoğun başladık...

öğle yemeğim

bir kase kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 bardak ayran

Sabah ve öğle arasındaki ara öğün olmasa da sorun değil ama öğle akşam yemeği arasında ara öğün yemediğin zaman akşam yemeğine fazla yükleniyor insan.. O yüzden mutlaka o arada bir şey yemeye çalış.. Ben öle yapıyorum. Yoksa akşam eve gittiğim zaman yemeklere saldırıyorum resmen:):)

slm kızlar bende yeniden başladım bugün :) gayette istikrarlıydım

ayşecim senin iki haftalık detoksa başladım bugün bu hafta hayvansal gıda yok bugün tartıda 57.8 çıktım bi bozdum diyeti iki kilo eklendi hemen neyse aynen devam edicem diyete kurtulana kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…