Seni anlıyorum cnm. Ama şimdiden bunu kafana takıp stres yapma bence.. Hamileliğinin tadını çıkar. Sağlıklı beslenirsen 15 - 20 kg almazsın yani.. Sadece dikkat et..
Seni anlıyorum cnm. Ama şimdiden bunu kafana takıp stres yapma bence.. Hamileliğinin tadını çıkar. Sağlıklı beslenirsen 15 - 20 kg almazsın yani.. Sadece dikkat et..
Insallah oyle olur canim ama ne bilim yinede endise ediyorum hicbizaman zayif olmadim ama 60 uzerinede cikmamistim simdiden 3 kg aldim boyle olunca Insan ister istemez tedirginlesiyo
selam arkadaşlar, ben geldim 10 günlük zorunlu bir ara ve yatak istirahatinden sonra 84,7 olarak ayrıldım aranızdan 85,4 ile geri geldim. bugün işe başladım... yarından itibaren (malum cumartesi :))) tekrar buradayım detyalı olarak... herkese kolay gelsin...
günaydın kızlar :)
bu hafta spor yürüyüş hep vardı ama diyetti mahvettimm diyebilirim
psikolojik olarak aç yada tok olmak önemli değil kalorili ne varsa saldırasım geliyor resmen aklımla değil iç güdülerimle hareket ediyorum
bugün müsade ama pazartesi eskisi gibi devam edicem inş :)
Hayırlı olsun arkadaşım... son sil baştanımız olur inşallah...
Ara öğün olarak;
1 büyük fincan sade Türk kahvesi...
Öğle yemeğine kadar 1 lt su bitmiş olacak:):):)
Anammm suuu, ben suyu unutuyorum yaa... dur ben su alıp geleyim.. cumartesi tartılacağız inşallah bu hafta ve bundan sonraki haftalarda vazgeçmek yoookkk..
ara yapmadım bugün, haftaya yoğun başladık...
öğle yemeğim
bir kase kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?