İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

ah o kekler börekler :) neşe kaynağım vallahi :) arada lazım onlarda ama bu ara değil :)

huhuuuu kızlar herkes diyeti bozup firar etti heralde :)
neyse iyi tarafından bakayım 100 gr'da versem haftanın birincisi ben olucam
şaka şaka :) sizsiz buraların keyfi yok şekerler dönün bir an önce :)

benim hedefimde 10 kg canım. bugun diyetimin 5.günü. perşembe sabah tartılıcam yazarım buraya gelişmeleri :)
katılmak isterim, sende kabul edersen
sen neler yaptın? nasıl verdin ve ne kadar sürede :)

canım ben de 4 ğünde 2 kilo verdim yeni ve devam etmek istiorum 73 tüm 60 olmak istiorum bakalım bende kahvaltımı 2 yumurda omlet yada haşlama peksimet yada esmer ekmek2 dilim öğlen yeşil çay tarçn karışık içiorum akşamada bol acılı çorba bu kadarcık yiyorum meyve falan da yerim gece az. ama tarhana yersen çorba olarak onun içinde herşey olduğuiçin besin değeri daha güzel tavsie ederm

Günaydın kızlar,

Bende cuma gününden beri hastayım. Sadece 3 adet serum yedim yani Bugün işe gelmeye başladım. Bu arada kaç kilo oldum bilmiyorum ama serumlardan sonra korkuyorum tartılmaya.. Bir düzne sokayım kendimi biraz serumun şişliği gitsin öyle tartılmayı düşünüyorum.. Sizler neler yaptınız? Nerelerdesiniz??

gecmiş olsun arkadasım
kendine dikkat et
sorun etme bence nasılsa gider aldığın kilolar
senin sağlığın yerinde olsunda

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi akşamlar

Kızlar 1 haftadır benim küçük cadıyı memeden kestim ve yatağını ayırdık allah a şükür bilmiyorum ama depresyonda gibiyiym malum gününmde yakın diyet miyet hakgetire acayip bi şişkinlik var kilo almadım ama 18 gün düzenli yediklerime çok dikkat ettim arada ebru şallı ile plates yaptım 3.5 kilo gitti aynı motivasyonum tekrar bi gelse muhteşem olacak

Bende araniza katilmak isterdim fakat 9haftalik hamileyim simdiden stres yapmaya basladim suan 62 kiloyum ve hamileligimde sonra sanirim bi 15 20 kg benimde vermem gerekicek cok korkuyorummmmmmm

Bende araniza katilmak isterdim fakat 9haftalik hamileyim simdiden stres yapmaya basladim suan 62 kiloyum ve hamileligimde sonra sanirim bi 15 20 kg benimde vermem gerekicek cok korkuyorummmmmmm

Seni anlıyorum cnm. Ama şimdiden bunu kafana takıp stres yapma bence.. Hamileliğinin tadını çıkar. Sağlıklı beslenirsen 15 - 20 kg almazsın yani.. Sadece dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…