günaydın
kilo bildirimi 70.70
herkese kolay gele
teşekkürler arkadaşım, malesef bu evde kalma durumu benim diyetide mahvetti
aslında evde daha kolay olur diyodum ama öyle değilmiş, valla hiç iyi gitmiyo benim bu hafta kilo almazsam iyi yani o kadar kötü gidiyo 2 gündür gelsin kekler, gitsin börekler hayırlısı bakalım... hepinize kolay gelsin...
whuuu :)) 6lı sayılara çok az kaldı elekon :)
öyle diyeceğim artık napayım olan oldu kaldığımız yerden devam :)
kızlar diyetle ilğili konu nasıl açılıyor bulamadım yardımcı olurmusunz
benim hedefimde 10 kg canım. bugun diyetimin 5.günü. perşembe sabah tartılıcam yazarım buraya gelişmeleri :)
katılmak isterim, sende kabul edersen
sen neler yaptın? nasıl verdin ve ne kadar sürede :)
Günaydın kızlar,
Bende cuma gününden beri hastayım. Sadece 3 adet serum yedim yaniBugün işe gelmeye başladım. Bu arada kaç kilo oldum bilmiyorum ama serumlardan sonra korkuyorum tartılmaya.. Bir düzne sokayım kendimi biraz serumun şişliği gitsin öyle tartılmayı düşünüyorum.. Sizler neler yaptınız? Nerelerdesiniz??
gecmiş olsun arkadasım
kendine dikkat et
sorun etme bence nasılsa gider aldığın kilolar
senin sağlığın yerinde olsunda
günaydın kızlar,
bende cuma gününden beri hastayım. Sadece 3 adet serum yedim yanibugün işe gelmeye başladım. Bu arada kaç kilo oldum bilmiyorum ama serumlardan sonra korkuyorum tartılmaya.. Bir düzne sokayım kendimi biraz serumun şişliği gitsin öyle tartılmayı düşünüyorum.. Sizler neler yaptınız? Nerelerdesiniz??
Bende araniza katilmak isterdim fakat 9haftalik hamileyim simdiden stres yapmaya basladim suan 62 kiloyum ve hamileligimde sonra sanirim bi 15 20 kg benimde vermem gerekicek cok korkuyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?