İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Aynen uygularsan çok işe yarıyor cnm. Hadi bakalım bu hafta en çok kiloyu sen vereceksin demektir :):)

günaydınlarrrrr,

akşam yediklerim

iç börülce yemeği 5-6 kaşık
2 kaşık mantı
bir kase yoğurt

gün içinde, 1,5 litre kadar su içtim
1 fincan yeşil çay
( bir bardak limonata hani şu şekersiz denilen varyaaa (
aaaa bide 2 tane ceviz, bide 5 10 tane finduk yedim...

bu sabah henüz bişey yemedim, evdende bişey getirmedim..
yarım simit,peynir ve çay olucak menüm

Dün akşam benim berbat geçti... Tatlıya saldırdım yaaa... Bende neden böyleyim diyordum kiii malum özel gündeyim.. Neyse olur arada böyle ne yapayım yaa.. Aşırı tatlı istiyo canım...

Dün akşam benim berbat geçti... Tatlıya saldırdım yaaa... Bende neden böyleyim diyordum kiii malum özel gündeyim.. Neyse olur arada böyle ne yapayım yaa.. Aşırı tatlı istiyo canım...

olsun canım napalım başka bir şekilde telafi edersin artık... oluyo arada.. önemli olan aman gitti deyip bırakmamak zararın neresinden dönersen kardır demi ?

bu arada öğle yemeğim,

1 kase mercimek çorbası,
3 4 patates kızartması,
bir kase yoğurt

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum hala evde yemekte yok zaten balık almayı düşünüyorum ama yazarım sabah

merhaba arkadaşlar bende 1 hafta oldu diyete başlayalı diyet listeme uyuyorum cok nadir kacamak oluyor ama 1 kilo vermişim sizce nasıl o kadar yemememe ramen cok az geliyor bana diyetisyen 15 güne vucut alısır demişti ondanmı kaynaklanıyor sizce

selam arkadaşlar,

akşam herşey iyiydi aslında ama yenildim...
yemekte 1 kase tarhana çorbası, 4 adet köfte yedim...
ama sonra kızımla beraber çikolataları ve aşureyi götürdüm...

offf nolcak böyle tam başladım diyorum, niye böyle oluyoruz anlamıyorum yaa ( ne kadar iradesizim ben artık bıktım başla bıraklardan...

Bende bu aralar aynı durumdayım yaa.. Ne yapacağım bilmiyorum...

Bende bu aralar aynı durumdayım yaa.. Ne yapacağım bilmiyorum...

bu moddan çıkmamız lazım ama
bence napalım biliyormusun bi gün belirliyelim o güne kadar kendimizi toparlayıp o günü milad kabul edelim... ama tam manasıyla yani ben öyle düşünüyorum.. birlikte hareket edersek daha farklı olur, daha motive oluruz belki...

slm kızlar

nasılız bakalım
sizdeki sorun bendede var
akşama kadar bişi yemek istemiyorum aksamda yemek yemeye doymuyorum valla
neden böle oluyop anlamıyorum
sizde öneri var mı acaba

Bence de pazartesi olur mu ne dersin?

pazartesi olur tam zamanı o zaman o güne kadar hazırlayalım kendimizi o günden sonrada tam anlamıyla başlayıp kurtulalım şu kilolardan.. miladımız pazartesi :13:

Tamam da nasıl bir diyet uygulayalım?? Aynı diyeti mi uygulasak?? Birde egzersiz ekleyelim bence.. Azar azar başlayalım. Mesela akşam 500 adım yürüyüşle başlayabiliriz. Her akşam 500 adım yürüyelim bir hafta boyunca.. Yapmayana ceza da olsun.. akşam belli bir saatten sonra bir şey yemeyelim. Olmazsa olmazlarımız olsun yani.. Ne dersin.. Kendimize günlük yapmamız gerekenler listesi yapalım ve onları tam anlamıyla yapalım.. Ne diyorsun??

Ben belli bir listeye uymakta zorlanıyorum. Ama biraz kalori takibi ve biraz dikkatle birlikte olursa daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Ama dersen ki liste olsun ona da uyarım belki daha etkili olur.. yürüyüş olayı dışarı çıkma imkanım yok ama leslie 1 mille başlıycam çok yüklenmeden. Olmazsa olmazlarımıza gelince su ve yeşil çay senin de bildiğin gibi şart olsun, birde şu elma sirkesi olayı ona ne dersin ? Sabah suyla içiyorlarmış sence etkili olur mu ? benim ilk etapta aklıma gelenler bunlar. birde hergün sebze, protein dengesine dikkat edersen iyi olur yani her gün sebzeyle birlikte protein de alalım derim ben.. sende yaz düşündüklerini yarın ona göre kurallarımızı koyalım... Bu arada adım Deniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…