slm kızlar bende yeniden başladım bugün :) gayette istikrarlıydım
ayşecim senin iki haftalık detoksa başladım bugün bu hafta hayvansal gıda yok bugün tartıda 57.8 çıktım bi bozdum diyeti iki kilo eklendi hemenneyse aynen devam edicem diyete kurtulana kadar :)
Dün akşam benim berbat geçti... Tatlıya saldırdım yaaa... Bende neden böyleyim diyordum kiii malum özel gündeyim.. Neyse olur arada böyle ne yapayım yaa.. Aşırı tatlı istiyo canım...
bende size katılabilir miyim
bende katılmak istiyorum kilolu olmak istemiyorum artık
selam arkadaşlar,
akşam herşey iyiydi aslında amayenildim...
yemekte 1 kase tarhana çorbası, 4 adet köfte yedim...
ama sonra kızımla beraber çikolataları ve aşureyi götürdüm...
offf nolcak böyle tam başladım diyorum, niye böyle oluyoruz anlamıyorum yaa( ne kadar iradesizim ben artık bıktım başla bıraklardan...
Bende bu aralar aynı durumdayım yaa.. Ne yapacağım bilmiyorum...
bu moddan çıkmamız lazım ama
bence napalım biliyormusun bi gün belirliyelim o güne kadar kendimizi toparlayıp o günü milad kabul edelim... ama tam manasıyla yani ben öyle düşünüyorum.. birlikte hareket edersek daha farklı olur, daha motive oluruz belki...
Bence de pazartesi olur mu ne dersin?
pazartesi olur tam zamanıo zaman o güne kadar hazırlayalım kendimizi o günden sonrada tam anlamıyla başlayıp kurtulalım şu kilolardan.. miladımız pazartesi :13:
Tamam da nasıl bir diyet uygulayalım?? Aynı diyeti mi uygulasak?? Birde egzersiz ekleyelim bence.. Azar azar başlayalım. Mesela akşam 500 adım yürüyüşle başlayabiliriz. Her akşam 500 adım yürüyelim bir hafta boyunca.. Yapmayana ceza da olsun.. akşam belli bir saatten sonra bir şey yemeyelim. Olmazsa olmazlarımız olsun yani.. Ne dersin.. Kendimize günlük yapmamız gerekenler listesi yapalım ve onları tam anlamıyla yapalım.. Ne diyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?