Aynısını yaşadım ama dedim ki bak ben hassasım kendimi değersiz hissediyorum sen tarafından lütfen dikkat et dedim tamama bağlandı olay ama arada bir yapmaya devam etti ediyor yani ben hala söyleniyorum kötü hissettiriyor görmüş mü görmüş sonuçta
Uykusunun icinde gorup sersemlikle belki yazamamistir.Bana da oluyor hayalmis gibi hatirliyorum kalktigimda ama buradaki asil onemli nokta su ; genelde ilk yatan iyi geceler der :) yani Cok buyutulecek mesele de degil sonucta insanlik hali bazen daliyor insan.kirici olan nokta tepkiler :)aslında olay şöyle*
iyi geceler ben yatıyorum yazdım, bi saat sonra fln gördü cevap yazmadı. Sonra ben "iyi geceler dmek bu kadar mı zor dedim"
1 saat sonra fln "iyi geceler" yazdı. Ben de açtım telefonu dalga mı geçiosun, okuyosun yazmıyosun, benim sitemime iyi geceler yazıosun insan bi kusura bakma fln der dedim, sonrası tufan
Ay şu erkek milletinin de nazlı halleri hemen hazırda bekliyor ha, dışardan baksan hepsi taş fırın simiti
Evliliklerinde hiç kavga etmemeleri kafama takıldı benimde. Hiç kavgasız yada tartışmasız bir ilişki olur mu? Oluyorsa da sağlıklı olur mu bilemedim. Tabi çok fazla tartışmada iyi değil ama mesela sizinki gibi ufak tripler kaprisler her ilişkide olur bence. Yada yanlış düşünüyorumboşanmış bir çocugu var. evliliğinde bir kere bile kavga etmediklerinden bahsetmişti hep.genel olarak cok sakin ve yapıcıydı.
Evet diyorum ya bakıs açıları çok farklı maalesefyaa inanılmaz güzel anlattınız, tam olarak kendisi de kendisini böyle tanımlıyor. Zaten kavgadaki bana söyeleyebildiği tek arguman buydu. Herseyi sıcagı sıcagına söylüyorsun, hiç bi durup düşüneyim belki birdaha yapmaz kendiliğğinden demiyorsun, bana böyle bir toleransın yok"
ya ben sıcagı sıcagına söyleyip halledip iyilik yapıyorum, kinlenmiyorum dolmuyorum ama o bunu bnm ona tahammülsüzlüğüm olarak görüyormuş.
Evet diyorum ya bakıs açıları çok farklı maalesef
Eşimde öyle der... Hemen elestrildiğini, begenilmediğini, önemsenmediğini, saygı duyulmadığını, değer verilmediğini hatta sevilmediğini düşünüyor
Bende sizin gibiyim... İçim dışım bir neyse onu derim içimde tutamam söylerim... Hemen konu hallolsun isterim ama o öyle değil
Hatta inan bak ben trip atayım gelir onu halleder hemen.. Ama kendisi böle bşr seye taktı mı imkanı yok gönlünü alamam yne kendisi halledip gelecekbakarım bir süre sonra halletmiş o gelip konusuyor sırnasıyor filan.. Sinir oluyorm
Evet bence öyle... Siz biraz bekleyinyani bu durumda onu aramam bişey farkettirmez hatta daha kötü olur sanırım.
Ikinizde cocuk degilsiniz ki. Bence bu adamdan sana yar olmaz. Ufak bir kavgadan lagi ayriliga tasiyip tatile gitmek de ne biliyim
3 gün tatil dediz, 3 gün bir adamın aramaması sizi yıkıyor mu?tatil epey önceden planlıydı, hiç öyle antin kuntin işleri yoktur, evimizin anahtarları fln hep vardı birbirimizde.Diyorum ya en küçük bi şüphem olsa ulan bahane ediyor diye, daha dik dururum. Şimdi sanki iyi giden ilişkiyi ben kötü yapmışım gibi hissediyorum. zaten nasılsa görüşeceğiz gelince. Ama ozamana kdr aramaması beni yıkar.
Bitmez.
Acaba iliskiniz dusundugunuz gibi mukemmel mi degildi?
3 gün tatil dediz, 3 gün bir adamın aramaması sizi yıkıyor mu?
Siz başka dram, adam başka dram. Böyle duyguları abartı yaşayan çiftlerin ilişkileri çok sağlam olmuyor sanki.
Arkadaşların da bahsettiği gibi bu kadar basit bir mevzuyu ayrılırsak söylemine taşıması asıl sorun.insanlar tartışırlar bikaç gün aramazlar birbirlerini fln, ama ben cok tezcanlıyımdır hayatta bekleyemem. Karşımdakini öyle sandığım için 3 gün aramamak sanki sevmemekle eş anlamlı. haksız mıyım?
Nereye kadar hiç kavga olmamasini bekliyordunuz ki?
Oyle bir dunya yok illa ki ufak tefek tartişmalar yasayacaktiniz. İlk kucuk ve gereksiz tartismada "ayrilirsak" muhabbeti yapan biriyle yillar geçer mi? Sizin ilişkinin sonu yok bence.
Ayrica niye bu kadar korkuyorsun? Seni boyle boyle korkutup herseye susmani saglamaya calisiyor bence. İki insanin tum ilişki boyunca hiç tartişmamasi çok olası bir durum değil, nasil her konuda ayni fikirde, ayni dusuncede olacaksiniz devamli? Tartişma olmamasi mukemmel ilişki anlamina gelmiyor herzaman. Genelde taraflardan biri fazla pasifse olur, bu da saglikli bir durum gibi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?