- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
E siz de kardeşinizin sevdiği kadına "sanki kendisi çok güzel" diyebiliyorsunuz ama
Konuştuğunda ne dedi peki? Sorun neymiş?Onu da yaptım canım benim..
Hatta bir keresinde anası da denk geldi
'' Benim kız düşünemez öyle şeyleri'' dedi çıktı.
İlk zamanlar içimde büyüttüm çünkü garip gelmişti bana ve sonra mesafeli durdum.
Ama bu sadece bana değil herkese karşı öyle, tuhaf bir yapısı var.
Annem de diyor '' Düşünmeden hareket ediyor çok kez'' diye
ı
Ikı eltı arasınada soğukluk sokmus oldu..şimdi ikincisi kasım kasım kasılıp bırıncıyı ezecek hareketlerıyle..cunku bırı sevılıyor..dıgerı dıslanıyor
konuştutuğum daKonuştuğunda ne dedi peki? Sorun neymiş?
Bu güzellik/yakışıklılıkla ilgili her daim altı çizilmesi gereken birşeyler var zaten konularda
Merak ettiğimden, kıskandığımdan valla değil de konu sahibi, hakkaten ailecek bir içim su musunuz?
Odun dizilecekti sadece ağır işleri kardeşlerim yapıyordu.
Tutacak adam bulmak zor orda.
Canım mesela sen yapmasaydın bile
Yemek yapsan, acıktık. dense
Onu da yapmayıp kv. eşini o şekil de bırakıp,
Ablama gideceğim mi derdin?
konuyu saptırmayın..miss turkey kampından gidip seçeydiler keşke gelinleri onların aileyi ondan aşağısı kesmez
miss turkey kampından gidip seçeydiler keşke gelinleri onların aileyi ondan aşağısı kesmez
Ben zaten ona yakın değilim ki..Yalan yok, ben yemek hazırlardım. Ama asla elimi oduna sürmem. Kendim kullanacak olsam da farketmez.
Ama şu var. Bende görümce olcam. Ama sadece bir tane erkek kardeşim var. Eğer 2 ya da 3 olsaydı mesela, asla takı konusunda haksızlık yapmazdım. İyi de olsa, kötü de olsa birine ne alıyorsam diğerine de onu alırdım. Kardeşlerim arasında dengeyi korurdum.
Anlaşamadığımız bir gelinimiz olsaydı da annemle onun hakkında konuşmazdım. Annemi de konuşturmazdım. Ve mesafe koyardım. Bazı ilişkileri zamana bırakmak gerek, daha yeni evliler. Siz geri durun, o size gelsin.
Ayrıca gelininizin annesinden anası diye bahsediyorsun, gelin aldık diye anlatıyorsun, annesi dolduruyor diyorsun. Tamam çok hataları olabilir de, senin de üslubundan az çok nasıl bir beklenti içinde olduğunu anlayabiliyorum.
Kusura bakma ama beklentilerinde haksızsın. Siz gelin melin almadınız, kardeşiniz evlendi sadece. Bence bu ayrımı iyi yapın.
Ondan sonra laf edildi olmasın :) bir özellik 3-4 den fazla terkarlanınca aklımda kalıyor. Hee, bu o üye, hee bu şu üye diyorum doğal olarak. Konu sahibininki de çevresinde çok güzel olarak bilinen üye işte, napabiliriz?
Ben zaten ona yakın değilim ki..
Evlerine bile 1 kere gittim.
Annemlere defalarca gittim ama yeni evliler diye rahatsızlık vermedim.
Uzakta olmama rağmen gitmedim.
Ben mesafeyi açtım zaten bir takım şeylerden sonra
Maalesef herkes birbirini biliyor zatenKardeşini düşünerek aynı takıyı tak, ilerde bak öz ablan bile ayırıyor diye kardeşini doldurup soğutmasın sizden ilk gelin. Hem de dur bakalım evlendikten sonra belli olur ne olacağı.şimdiden gelinleri birbirine kötülemeyin ki ilerde biri bunları ortaya döküp de iyice karıştırmasın aileyi. Kardeş çok önemli!
görümceyim şu lafı ağabeyimin eşine diyemem. denmez.. demedim.Merhaba arkadaşlar...
Hemen konuya gireyim...
Bizim ilk gelin soğuk, düşüncesiz, kaba ve menfaatçi birisiydi. Yani şöyle anlatayım, geçtiğimiz mayıs ayın da evlendiler daha evlerine 1 kere gittim çünkü yeni evlilerdi rahatsızlık vermek istemedim. Kendisi de davet etmedi hiç. Sonra halamlar gideceklermiş de öyle bir vesile ile gidebildim evlerine.
Bu kızı almadan önce ne kadar hevesliydim ama kızı ben uzakta olduğum için tanıma fırsatım olmamıştı. Gelin değil, bacı gibi görmek istedim ve kendi evime alamadığım şeylerin en iyisini ona hediye aldım. Harçlığını da verdim ki bir kısmını da kendi kafasına göre alsın diye. Beni arayıp sürekli talimatlar verdi '' Abla zevkine güveniyorum şunu al bunu al'' diye. Ben de olur ya yine de beğenmez diye 3G ile gösteriyordum.
Bunlar evlendiler gelin hanımın burnu bir hava da bir hava da sanki First lady. Arayıp sormaz, kaza yaparız geçmiş olsun demez ama konservesi reçeli bitince arar.
Geçenlerde annemlere gidecektim. Erkek kardeşim bir agaç kestirmiş ve bu odunun yığılması lazımken gelin hanım '' Ben anlamam, kaynımla, kv. yapsın'' demiş kardeşim de ''O zaman bir yemek hazırla acıktık'' Diyince '' Ablam çağırdı, dışardan söyleyin ben akşam gelirim'' demiş. Kardeşimle tartışmışlar anasına gitmiş gelin.
Ben geldim zavallı annem, akşam olmuş soğukta odun düzlüyorKardeşlerim de yardım ediyor. Gelini sordum bir şey demediler ama gariplik vardı annemi sıkıştırdım anlattı.
(Nerdeyse 1 tona yakın odunun ihaleside bana kalmıştı.) Ben de kötülük olmasın diye Gelini arayıp '' Ablacım napıyorsun? Gel yemek yiyelim'' dedim '' Niye burda yemek yok mu?'' dedi
Ben de kayış koptu ondan sonra... Anneme dedim '' Artık bu geline iyi niyetli olmayacağım, tepemize s**** Onu sevmemi, kabullenmemi bekleme'' dedim. Zaten öncesinde ki davranışlarından dolayı mesafeli duruyordum.
Bu olaylar dönüp dururken 2. kardeşim de aile arasın da biri ile sözlenmişti, nişanı ocak ayında. Bu kız bambaşka çok candan kendisi bana dedi '' Ablam olur musun'' diye ben de seve seve dedim
Ona '' Ben ve ailem hizmetçi aramıyoruz. Onlara kız bana da bacı olacaksın inşallah. Sen böyle candan ve saygılı olduğun sürece başımıza tacsın. Eğer ilki gibi olursa da biz eyvallah der çekiliriz kardeşimle mutlu ol yeter deriz o kadar. Ama insana aile de gerek unutma bunu, biz senin aileniz'' dedim
Kız da benle aynı fikir de kardeşimden de aynısını istiyor. Ayyy bahsederken bile aklıma geldi minnoşum
Konular böyle, İlkini sevmiyorum ama ikincisi canım gibi. İlkine tepki göstermedim ama mesafeyi çok katı koydum çünkü kendi yaklaşacak bile olsa kalbini kırarım gibi.
Sorum şu ki; İlki nişanlanırken tam altın takmıştım, evlenirken de 15 gr bilezik. Şimdi ikinci nişanlanacak ama ben hem o kardeşimi hem de o gelini daha çok seviyorum. nişanın da 15 gr bilezik evlenirken de biriktirebilirsem az daha fazla gram da yine bilezik takayım diyorum. Bir aklım da yine vicdan yapıp öbürü kıskanır mı ki acaba diyorum.. Bir yandan da kendi etti kendi buldu umrum olamaz sonuçta ektiğini her bakımdan biçti diyorum.
Benim fikrim kırılsın ya da kırılmasın 2. ye gerekeni yapmak, sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?