Canım konunu daha derin anlatınca herkes sana hak verir elbette biraz örneğin spesifik olmuş baştaki tepkim onaydı kusura bakma :) hep sen yapıp karşında hiç bişey görmemek insanın tabiiki zoruna gider.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Evet ya ahmaklık resmen bunu şimdi şimdi anlıyorum. Aslında çok ilişki tecrübem yok. Daha doğrusu "düzenli ilişki" tecrübem yoktu. Hep bölük börçüktü. Ondan böyle saçmaladım ben galiba...
Bu arada kendini bana siper etmeni yeeerimmm yaaaa
Buluyorlar valla benim babam bu konuda bana en büyük örnek :)
Gururuma edeyim cidden ...
Yok yok o kadar da değildir bee diyor bir yanım , bir yanımda "haklı kadın müstahak erkeklere" diyor.
İnan o telefonunu satıp de seni mutlu eden adam gibi bir adam benim de karşıma çıksa gram "acaba" diye düşünmem. Aminnnnnn :))))
Haklısın çok.... Benim aptallığım ya başka hiçbir şey değil cidden. Dilerim gönlünce ilerlesin ilişkin. Çok mutlu olun inşallah. :)
Çok teşekkür ederim...Anlaşmamıza çok sevindim
Evet çok geç ben de onu fark ediyorum artık. Zaten bu ilişkinin bitmekten başka bir çaresi kalmadı. Çünkü evlilikte de demek ki hep ben bir adım önde olucam...
Bence de en mantıklısı sizin dediğiniz... Alman usulü beni de itiyor. Ama bir o bir ben yaptığımızda o kendi sırasını unutuyo yani rahat davranıyor.. Hoş sırayla da değil de, yani ne bileyim önemsemiyor diyelim..
Samimiyet,içtenlikte top sın yemin ederim !!! :)
Bayıldım sana
Haklısın gerçekten.Ben de artık senin gibi düşünmeye başladım sanki...
Benim babam da öyle... Ben babama kıyamam bir şey istemem ama kardeşim 300liralık ayakkabı aldırır filan.
Babamsa kötü bir laf mı söylücek ? Bana söyleyebilir ama kardeşime söyleyemez...
Benim babam da şey de: Totosuna güvenmeyen erkek sevgili yapmasın. Doğru cidden insan azıcık kendine güvenmeli. Ya evet şu sıra kadın parası yiyen erkekler moda cidden. Ben onlara da denk geldim, ben ısmarlıyordum onunkini bile. Ondan sonra işte bu sevgilim çıkınca karşıma "en azından kendi hesabını ödüyor" diye şükrettim resmen ve bırakmadım. Evet bu ilişkiye devam etmeyeceğim çünkü başka sebepler de var...
Çok net bir yorum oldu :) Ama bana iyi geldi teşekkür ederim.. :)
Evet ben de aynı şekilde düşündüğüm için acabalar'a düşüyorum...
İşte "elinde 3 kuruş olsa bana harcamak isterdi" cümlesini gönül rahatlığıyla söyleyebilmek bilmek isterdim. Bana "üç kuruş harcıyor sadece" diye üzülmez daha fazlasını istemezdim. Sadece bazı şeylerden emin olmak isterdim ben de böyle:)
ahaha bayıldım.... Almanlara benzetiyorlar beni belki ondan biraz kimlik karmaşası yaşadımsa demek
Sen de eminim öylesin. Çooook teşekkür ederim kendimi çok iyi hissetmemi sağladın şu sözünle inan...
Ben de artık bu hissettiğim şeylerden tiksiniyorum gerçektennn...
Canım konunu daha derin anlatınca herkes sana hak verir elbette biraz örneğin spesifik olmuş baştaki tepkim onaydı kusura bakma :) hep sen yapıp karşında hiç bişey görmemek insanın tabiiki zoruna gider.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Tuhafmis cidden.. Ben esim askerdeyken sözlüydük o zaman carsi izninde bulusurduk o asker diye ben odemek isterdim kiyameti kopartirdi.. Asla odetmezdi.. Garip yani eline parayi koyunca alip gitmesi hos degil..
Kimse kimseyi sahiplenmesin, herkes kendi yendiğini içtiğini ödesin , yeri gelir sizin için ödediği hesaplar aklına gelir ‘sahiplenmeyi ‘ hak olarak görür kendinde o elbiseyi giyme, onunla konuşma vs başlar o zaman işte anlarsınız o ödediği hesaplar neden ödenmiş..
Ben cok eli acik bir kiz oldugum icin, bu tarz sorunlarla basbasa kaldigim erkekle isim olmazdi.
Zaten beni bilen ve bu verici yonumu kullanmayan sevgili veya arkadaslar bana jest yapmak veya birseyler odemek icin kapisir benimle.
Kapismayan umursamayan ve bu yonumu kullanan kisiden de uzaklasirim zaman icerisinde.
Kisaca senin sevgili olmamis.
Zaten ince dusunmeye bile gerek yok normal sartlarda ortada guven, sevgi saygi varsa bunlar sorun olmuyor.
Aynen öyle. Demek ki başka eksiklikler de var. Demek ki hissettiğim eksikliklerde haklıyım
Sevgililerin alman usulu odemesi ne ya? Biz arkadaslarla vs bile cikinca biri oder yani, alman usulu ne? Biz alman miyiz:) hep erkek odesin demem ama alman usulu odeyecek kdr uzaksa o sevgili ayrilirim ondan.
OhaBen hep eşitlikten yanaydım alman usulu bile seçmem hep öderim aman ya önemli mi kafasındaydım.
5 senelik ilişkim oldu allahımm kaç kaç.. ikimizinde durumu iyi ama adam 3’ün 5’in lafını yap onu yap bunu yap burama geldi.
Tatile gittik yemek yiyoruz her gün 3 ana öğün yemeklere 6 gün kaç tl ödediğimi hatırlamıyorum.
Okulum dolasıyla beraber ev tuttuk tutarken bu ev nasıl geçinecek markete para mı yetecek bilmem ne.. dedim olmuyor sen çık git evimden ben yalnız yaşayacağım gitti.
En sonunda onun yaşadığı şehire gittim otelde kalıcam sonra aradı diyor ki ev kiralıcam sana (sandım ki kendi halledecek) dedi parayı gelince verirsin.. bozuntuya vermedim tamam zaten ben vericem dedim.
Gittim ödedim ertesi gün birşeyler sipariş edicem kendime. Etme dışarıda yiyelim dedi tamam dedim galiba birşeyler ısmarlıcak.
Gittik paşa paşa yemekleri yedik hesap çağırdı yemeye devam ediyor bozuntuya vermeden ödedim.
Allahım nasıl bozuldum anlatamam. Çok özür dilerim ama hiç parasında değilim yıllardır hiçbir şeyin lafını yapmadım ödedim ödedim ama bıçak kemiğe dayanınca midem bulandı. İnsan hiç mi birşey yapmaz bir adım jest yapmaz ya? Felaket soğudum memlekete döndüm ve ayrılma kararı aldım. Bunu aradım dedim ki.
Yanıma gelir misin? Konuşmak istiyorum.
Ne dese beğenirsiniz?
Otel fiyatları baya pahalıymış önemli birşey yoksa gelmeyim.
Bu ne demek be?
Kaç konu sahibi kaç......
Buna karar verecek sensin ki bunla ayrilirsin ztn.. belle er belle gec..ben erkegin biraz olsun kiz arkadasini sahiplenmesinden yanayim..ama bunlar resmen cimriOf . Şu sıra işsizim ve 1 yıllık alışkanlık var ya. Ya çok boşluğa düşersem ? Korkum ondan.
Ben hep eşitlikten yanaydım alman usulu bile seçmem hep öderim aman ya önemli mi kafasındaydım.
5 senelik ilişkim oldu allahımm kaç kaç.. ikimizinde durumu iyi ama adam 3’ün 5’in lafını yap onu yap bunu yap burama geldi.
Tatile gittik yemek yiyoruz her gün 3 ana öğün yemeklere 6 gün kaç tl ödediğimi hatırlamıyorum.
Okulum dolasıyla beraber ev tuttuk tutarken bu ev nasıl geçinecek markete para mı yetecek bilmem ne.. dedim olmuyor sen çık git evimden ben yalnız yaşayacağım gitti.
En sonunda onun yaşadığı şehire gittim otelde kalıcam sonra aradı diyor ki ev kiralıcam sana (sandım ki kendi halledecek) dedi parayı gelince verirsin.. bozuntuya vermedim tamam zaten ben vericem dedim.
Gittim ödedim ertesi gün birşeyler sipariş edicem kendime. Etme dışarıda yiyelim dedi tamam dedim galiba birşeyler ısmarlıcak.
Gittik paşa paşa yemekleri yedik hesap çağırdı yemeye devam ediyor bozuntuya vermeden ödedim.
Allahım nasıl bozuldum anlatamam. Çok özür dilerim ama hiç parasında değilim yıllardır hiçbir şeyin lafını yapmadım ödedim ödedim ama bıçak kemiğe dayanınca midem bulandı. İnsan hiç mi birşey yapmaz bir adım jest yapmaz ya? Felaket soğudum memlekete döndüm ve ayrılma kararı aldım. Bunu aradım dedim ki.
Yanıma gelir misin? Konuşmak istiyorum.
Ne dese beğenirsiniz?
Otel fiyatları baya pahalıymış önemli birşey yoksa gelmeyim.
Bu ne demek be?
Kaç konu sahibi kaç......
Buna karar verecek sensin ki bunla ayrilirsin ztn.. belle er belle gec..ben erkegin biraz olsun kiz arkadasini sahiplenmesinden yanayim..ama bunlar resmen cimri
Şok geçirdim yalnız şuan.
O nasıl bir tipmiş ya ?
İşte benim de daha öncekiler böyle benim paramı yiyodu.
Ben de şuankini bulunca : Hiç değilse kendi hesabını ödüyor diye düşündüm.
Yani ondan dayandım bu kadar.
Evet ben gıdım gıdım kaçma çabalarındayım zaten.
O da fark etti. Az görüştüğüm, soğuk davrandığım için...
Bizi hep iyi niyetimizden vuruyorlar ya .... Sonra da "kadınlar paracı" derler.
Yav he he
Simdi bise derdimde munecik beni banlar ozelden yazayim sana :)Hepsinden önce sahiplenildiğimi hissedemiyordum açıkçası. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Hesap kitap işlerini ben yapıyorum. Arabayı ben kullanıyorum. Uçağa binecek cüzdanımdan izinsiz kuruşu kapıyor “niye alıyorsun ulan izinsiz” diyemiyordum da.
Ağa babası gibi birşey olup çıktım ya anlatırken bile soğudum.
Simdi bise derdimde munecik beni banlar ozelden yazayim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?