İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

aynen de öyle,
kendiler bir arada yaşayamazlar bıraksan,

evet aynı evde olsak şu an belki yaşamıyor bile olabilirdim..aynı evde değilim ama 3 4 saat uzak bir mesafedeyim kafasına estikçe geliyor aynı evde olmamamın bir anlamı kalmıyor
Siz karar verirseniz çare bulunur. Başka yere tayin istersiniz adres degistirirsiniz vs vs

Bosanma haricinde ne taktigi bekliyorsun
Adam senin namusuna bile laf ediyormus.
Uzgunum ama bosan ailene bak

Şiddet de varmış galiba.

Edepsiz ile arsız ile ne konuşsan boş..bende bunları söyledim söylemedim mi sanıyorsunuz ama dinlemiyor konumana bile fırsat vermiyor ki...s.ktir ol git boşan diyor tama deyincede ayrı hakaretler yiyorum...karşımda sağlıklı biri yok ki sağlıklı iletişim kurayım..inanın kendimi çok sorguladım nerde hata yaptım diye insanım bende illaki benim de hatalarım olmuştur ama bu kadarını hakedecek kadar değildir heralde ya..onu sevmek ve her yaptığına eyvallah demek her defasında özürlerine kanmakta en büyük hatam sanırım..ama kaçmak istemedim elimden geleni yapmak istedim ama boşa kürek çekiyorum sanırım...beni en çok yaralayan ailem sanki paragözde boşanma mı iple çekiyorlar düşüncesine sahip olması...öyle olsa neden evlendrsinler ki..zaten atanacağım belliydi onların evinde çalıştım sınavıma onlar beni dersaneye yolladı onların evinde atandığım puanı aldım sürpriz olmadı ki atanmam...annem sırf ders çalışayım diye pastamı çayımı önüme getrdi sırf dikkatimi dağıtmamak için gürültü bile yapmadılar evde bir bardak kaldırmşlığım yoktur evde...karşılıkları bu olmamalıydı

Ailenize kufur etmesine izin vermis olmanizi anlayamadim. Okadar da uzun boylu degil.
Bende kardesime her ay duzenli bir miktar para veriyorum, ogrenci oldugu icin kiyamiyorum. Ihtiyaci var mi, hayir kesinlikle yok, ama ablasiyim, durumum buna gayet musait, daha rahat etmesini istiyorum. Esimde bunu biliyor, hic uzerine yorum yapmasina izin bile vermem zaten ama asla edecek karakterde biriside degil.

Şiddet de varmış galiba.
susmama rağmen üzerime yürüdü bacağıma kafama vurdu ama önemsemedim daha büyüğü ile karşılamadığım için lakin karşılaşmama sebebimde yine kendimdir ona o ortamı sağlamadığım için

insanın mayası iyi olmalı sizde şanslıymışsınız ki hamuru sağlam biri çıkış karşınıza..ama evlenmeden önce aileme yardım edeceğim dediğimde bana hak veren bir insandı demek herşey köprüyü geçene kadardı..inanın ki bizim durumumuz müait olmasa bilsem ki ailesininde ihtıyacı var ben kendim boğazımdan kısar yaparım ailesine...bizim elimize ciddi para geçiyor..aileme vedriğim onun daha bir gömleğinin parası bile değil beni asıl yaralayan şeyle bunlar..

siz adamı bile bile evlenmişsiniz hayatınızda hep bir pürüz olmasına rağmen evlenmişsiniz ailenize küfür etmiş sineye çekmişsiniz bacağınıza vurup üzerinize yürümüş çok önemsememişsiniz bu adam sizin ağzınızı burnunuzu afedersiniz dağırtsa çok şükür öldürmedi diyecek bir bahane potansiyeline sahipsiniz.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten adam zaten siz memur olacaksınız diye evlenmiş.Sevgiden değil ki.senin parana mı tamah ediyorum derken daha aynı eve girmediğinden paranızın yarısını hibe ediyorsunuz bir de aynı evin içine girinde görün tiyatroyu.

İş güç sahibi olmuş ama adam olamamış..

Siz zor geçinirsiniz o zaman 'önce kendi yuvanıza sahip çıkın' derdim. Kadın da olsa erkek de olsa fikrim bu..
Ama siz bol kazanırken ailenize makul şekilde yardım etmenize eşiniz bile karışamaz..

Keşke ben de kazandığımdan arttırabilsem de yardım edebilsem anne babama..

guzel tespitler. sana sadece bu evlilikten vazgecmek kalmis gibi gorunuyor. Allah yardimcin olsun, hayatinda guzelliklerle karsilasman dilegiyle.

çok üzüldüm adınıza
kazancınız iyiyse tabiki öğrenci kardeşlerinize harçlık vereceksiniz
dediğiniz gibi insan hiç tanımadıklarına bile yapar bunu
eşiniz size destek olacağına gurur duyacağına yaptıklarına bakın
hadi para vermenize kızıyor diyelim, size ve ailenize küfür etmesi, namusunuza laf söylemesi çok da katlanılır şeyler olmasa gerek. bence en acilinden ona haddini bildirmelisiniz. sizi kaybedeceğni düşünmeli. buna rağmen hiç bir telafi çabası göstermezse kaybetsin de zaten. sizi haketmiyor.

Onemsemeliydiniz. Şiddet bu da. İlla hastanelik etmesine gerek yok. Sizi de anlıyorum güvenip evlenmissiniz o hayal kırıklığını uzun süre kabul etmek istememissiniz. Ama bunların ayrilmaktan başka çözümü olur mu bilmiyorum

o kadar haklısınız ki...ama bzim önceki tartışmalarımız kıskançlık vs konuları idi..her sevgililikte olan şeyler..bana biri evlilikte bunu yaşayacağımı söylese aslaa inanmazdım..çünkü aileme kıymet veren biri idi..ne zman ki evi terk ettim küfür hakaret kovma olayında ailem arkamda durdu beni yollamadı o zmaan aileme iyice cephe aldı..allah yukarda şahit ailem onu nasıl severdi nasıl kıymet verirdi...cahil ananın cahil oğlu işte...dinleri imanları para ikisininde

yok artık ya saçmalığa bakar mısınız? kendi çalıştığımı kendi emeğimi alın terimi kardeşime veremeyecek miyim? maddi geliriniz yüksek belli ki 100-200 tl nin lafı bile olmamalı. çok değişik gerçekten karşınızda akıl sağlığı yerinde bir insan yok psikopat manyak boşayın gitsin beklemeyin. bir de çocuk olmadan kaçın gidin kurtarın kendinizi. 1 yılda bunları yapan ileride neler neler yapmaz aklım almıyor.

eşiniz olacak gereksiz kendi ailesine sorgusuz sualsiz para akıtıyor değil mi gerekmediği halde?

bu iş artık kaybetmeyi anlamalı kısmını çoktan geçti..kendiside seni istemiyorum artık bittin diyor ama boşanmayada yanaşmıyor..boşan işi ciddi binerse o zman siz seyredin olacakları o bu işi çocuk oyuncağı sanıyor...diyor ki ben ne dersem diyim sen cevap vermicen karılığını bilicen kocamdır diyip susucan cevap verdin mide terbiyesiz edepsiz bir KARI bakın kadın değil karı oluyorsunuz..karılık yapamıyorsun oluyor..ben çıldırmak üzereyim

eşiniz olacak gereksiz kendi ailesine sorgusuz sualsiz para akıtıyor değil mi gerekmediği halde?
bilemem ki kendinin ne kadar kazandığını bile bilmiyorum..kendi özelde çalışıyor iş yerini açar açmaz kardeşini yanın aldı yok yazıkmışta yok öyleymişte yok böyleymişte....ihtiyacı varmıydı tartışılır...ben bunu taktım mı aslaa..aiiesi ile arasında ki meseleler beni asla ilgilendirmez

bu nedir Allah aşkına? nasıl sindirdiniz bunca zaman hayret ettim. asla tahammül edemeyeceğim konuşmalar. kadın kimsenin hizmetçisi değildir kusura bakmayın. ‘karı’lık yapmak diye bir şey yok. adam olsaydın da ‘koca’lık yapsaydın sen de. ben bunların yaşandığı bir evde 1 dakika bile durmam ne hali varsa görsün

Su 4 senede evliliğin bana öğrettiği kadın kendi ayakları üstünde durmuyorsa kendini erkek zanneden varlığın onu rendeyle rendelemesi.erkekler ayaklari yere saglam basan başarılı kadinlardan hem korkuyor hem çamur atiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…