- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 83
Annemle aramda öyle güzel bir bağ vardı ki.. Canım sıkkınken yüzünü görsem ferahlardım. Çok genç bir yaştaydı annem, babam öldüğünde. Biz birbirimize tutunduk, yoldaş olduk. Onunla başbaşa içtiğim kahvenin tadını almadım hiçbir dost meclisinde.Ben ona zor zamanında da mutluyken de iyi geldim biliyorum. Benimde böyle bir yoldaşım, arkadaşım, sırdaşım olsun istedim. Rabbim de nasip etti. 7 yıldır yüzüne baktığımda ferhaladığım bir evladım var. İsteyen herkese nasip olsun
Babanın rolü vurgunuza hayran kaldım. Ne yazık ki forumda bile okuyoruz "kayınvalide bebeğe bakmadı" benzeri cümleler. Babalar ne işe yarıyor değil mi? Biz kızımızı (4 yaşında) eşimle nöbetleşe büyüttük. Benim mesaisi rahat bir işim var. Eşimin de kendi işyeri var. Sabah ya da bazen öğleye doğru gidip aşağı yukarı 2, 3 civarı eve geliyordum. Eşim de kendi işine gidiyordu. İşlerim çok yoğunlaştığı zaman cagirdim annemi o da yılda toplam 2 hafta. Eşimin işleri oturana dek (yeni kurmuştu) çok iş kaçırdığı oldu. Maddi olarak daha iyi olabilirdik ama hiç önemsemedik. Kızımla eşimin arasında müthiş bir bağ var. Şimdi 5 aylık bir bebegim daha var. Ona da birlikte bakacağız.
Çocuk yapma sebebine gelince de biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Sevgiliyken yıllarca bebek hayal ettik biz. Bir sebebi yoktu pek. Sadece çoğalmak, sevgimizi taçlandırmak, dostluğumuzu kuvvetlendirmek istedik. Evlenir evlenmez de yaptik. İyi ki doğmuşlar. Şimdi birbirini kollayan tatlı minik bir aile olduk :)
Amin inşaallahOyle tabi anne candir yahu
Kadini gorunce ne derdim varsa hepsi silinip gidiyor
Anneannem de keza
Allah butun annelere yavrulariyla uzun omurler versin
Bu soruya cevabımi yazıp yazıp sildim, çünkü anne olmak isteyip henüz olmamamis hemcinslerimi üzmek istemem.
Baksa hiçbir şeyde bulunamayacak bir güzellik diyeyim kısaca.
Teşekkür ederim.Ne zarif bir yorum. Ah böyle düşünceli insanlar olsa çevremizde de keşke. Sizi tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim.
Çok hassas bir konu..
Ballandıra ballandıra anlattığımız olayı, yaşayabilmek için gözyaşı döken arkadaşlarım da burayi okuyacaksa onların açısına tuz basmak gibi oluyor biraz da.
Allahım evladı olanlara, acısını gostermesin.
İsteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben bir insan yetiştirmek için istedim.
Ona bildiklerimi öğretmek ve bilmediklerimi beraber öğrenmek için.
Başka bir sebebi yok benim açımdan
Ben anne olduğum için annenizi anlıyorum. 30 olsada o hep sizi ilk kucağına aldığı gibi görüyordur. Benim ki 7 yaşında hala kucağımda taşıyorum30luk bir kuzuyum
İnsanda fıtraten beka arzusu vardır. Bu arzuyu gerçekleştirmenin tek yolu kendinden bir parçayı dünyaya getirmektir. İnsanoğlu bu şekilde iz bırakabildiğini düşünür.Başlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Cevaplarınızı bekliyorum ve almadan da gitmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?