- 5 Temmuz 2019
- 300
- 339
- 18
- 34
Çocuk sahibi olmaya hazır değilsiniz kesinlikle düşünmeyin . Başkalarının cesaretlendirmesiyle bu yola girilince sonrası meşakkat gelir. O zaman da ben neden başkalarının aklına uydum diye kizarsinjz. O istek içinizde olduğunda çocuk düşünün. Biz evlendigimizde 3 yıl sonra demiştik ikimizde istemedik ama bir buçuk yılı devirdikten sonra bi melegimiz olmalı dedik. Ki bu süreçte bizi cesaretlendirme çalışan çok kişi öldü ama ikimizde istemedik şuan hamileyim nasipse Ekim'de kucağıma alacağım. Hiç pişman olmadım keşke daha erken yapsaydık demedim ama keşke seni daha erken tanisaydim çok dedimBaşlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Cevaplarınızı bekliyorum ve almadan da gitmeyeceğim
Nasıl mantıklı bir yanı yok? İnsan nesli nasıl devam edecek?Cocugum yok. Cocuk sahibi olmanin mantikli bir yani yok bana gore ama gülüşü, anne demesi dunyaya bedelmiş oyle diyorlar o yuzden yapabilirsin mesela.
Nasıl mantıklı bir yanı yok? İnsan nesli nasıl devam edecek?
Okuduğum en güzel cevaptı ben de o şekilde düşünüyorum Rabbim nasip eder inşallahBen bir insan yetiştirmek için istedim.
Ona bildiklerimi öğretmek ve bilmediklerimi beraber öğrenmek için.
Başka bir sebebi yok benim açımdan
Başka kimsenin terle ıslanmış saçları, ensesi, ayakları bu kadar tatlı kokamaz bence de. Yani objektif bakınca diyorsun ki keçi gibi kokuyor bu çocuk ya, nesini seviyorsun. Sonra yine de burnuna dolan o kesif kokunun şirinliğiyle mest oluyorsun. Lütfen herkes böyle hissediyor olsun da, biz kafayı yememiş olalım.O kokmuş parmak aralarını koklayıp ohhhh miisss diyebilmek
Ha ha çok kolay bişeymiş gibi anlatmışsınızBana göre mantıklı hiçbir yanı yok
Bazen düşünüyorum cocugun evlilige ne gibi artısı var ama gercekten bulamıyorum
Benimki içten gelen bişeydi,bi anda bebek görünce aglamaya baslıyordum benim neden yok diye,evin içinde pıtır pıtır dolaşan bi bebek hep hayal ediyordum.o sebeple yapıverdim
Ha ha çok kolay bişeymiş gibi anlatmışsınız
''yapıverdim'' deyişinize güldüm çok hoşsunuz
kesinlikle katılıyorum. Biri bitiyor baska bir sey cıkıyor. Gazıydı, uykusuydu, beslenmesiydi derken biraz daha büyüyor bakıyorsun yürümesi konusması tuvaleti baslıyor, ömür boyu devam.. çook uzun zor ama cookgüzel. Her şeye bedel. Çok şükür Rabbim isteyen hic kimseye aratmasınCoooookkkk uzun bi yolculuk ve hep sırtında olacak emin ol, ay bi yuruse rahatim, ay bi konussa, ay bi tuvaletini soylese.... Derken bitmiyor eminki 40 yasinada gelse o hep benimle olacak ... Bu yüzden tamamen hazir olmayla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?