- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Çok ağır bir sebep aslına bakarsak. Ben de öyle düşünürdüm hep, çocuğunuz ne kadarlık bilemiyorum ama ben bazen bu çocuk olmadı ya diyorum :))
Çok hareketli ve hareketli çocuğa birşeyler ogretebilmek çok ayrı bir çaba istiyor. Biz beceremiyoruz galiba...
Boşversene. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ben 4 yıldır evliyim. Bunca zaman hazır olmadığım için erteledim. Yeni yeni hazır hissetmeye başladım. Bu zamana kadar eşim de dahil çocuk baskısı yapan herkese ağzımı ayırıp yüzüne yüzüne "yapmıyyyycammm" diye bağırdım büyük zevkle.Umrumda değil kimsenin baskısı kusura bakma ama çocukla %90 anne ilgileniyor. Kimse benim adıma karar veremez. Verdirtmem.
İçimden bir an saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız diye isyan eden Erol Büyükburç fırladı
Hahaha iltifat gibi iltifatSizin profil fotonuzu gorunce okudugum konuyu unutuyorum
Evin neşesi... Öpüyorsun kokluyorsun gülüyor evin neşe kaynağı... İyi ki varlar..kafamı dağıtıyorlar farklı enerji leri var.. Allah herkese versin.. Cok güzel bi duygu..Onlar için yaşıyosunBaşlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Cevaplarınızı bekliyorum ve almadan da gitmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?