- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Allah'a havale ederim, bu dünyanın bir de ahireti olduğunu düşünüp bu yapılanın cezasız kalmayacağını düşünür rahatlarım. Herkes yaptığını öder, unutmayın.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=35523 o zaman neden yarışıplak kadın fotoları yüklüyorsun? benzemek için buraya yazmak yerine benze ve burada kendi fotonu paylaş ozaman..bu arada bu fotolar arkadaşın eklediği fotolar
rus hollandalı kızlara benzemek istiytorum adlı konumda bana erkek falan demişlerdi ya herkes beni sapık sandı
sende demiştin sanırım diye hatırladım
Haaa hatrladım.:)ama sende öyle türk milletini aşaglarsan tabiki bunları duyarsn.bende dkkatimi çekti bizde rusa laf diyince savunuydun:)))
yarı çıplak dediğiniz bikinili kız
siz plajdakileri görmüyrosunuz yada mankenleri sanırım hiç. ben sporcuyum ve spor yapıyorum motivasyon fotosu onlar zaten .. hiçte ayıp değil açıkta bişi yok
Ayıp diyen yok.. tuhaf diyorum..
aşağıladım ki kızlar gaza gelsin totoları diksin
Çakala bak hele:) her milletten var öyle.ruslar sandgnz gbi dgl.zaten ruslara 3.5 ergen takılıq.is totoda degl.2 resim koy kalçalı yada dümdüz emin ol kalçaya bkarlar.
Suratıma karşı ne iftira atanlar beddua edenler oldu ben Allah a havale ediyorum zaten düşününce pek ciddiye alıncak insanlar olmuyor böyleleri. Ezikler işte
heralde arap da beğenirler yani eminim farketmez açık popo ve gögüs kocaman olsun
Arap çirkin mi?peki.
yoo değil o anlamda demedim ben sarısınları övdüm ya hep ondan arap zıttı bir ırk diye
neyi tuhaf hanımefendi anlamaıdm ki ben foto beğendiğim fizikler anlamadım amacınızı çözemedim ama sizinle tartışmıcam beni banlatmaya çalışmayın
Nasıl neyi tuhaf?
Aynı dünyayı paylaşıyoruz dimi
Ananıza babanıza gösterin onlar anlatır neyin tuhaf olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?