- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
ne çirkin bir uslubunuz var sizin.?
bayan resmi bikinli paylaşınca ayıp mı olmuş
siz bir insana böyle konuşamazsınız hanımefendi..
Sen çirkin güzel karar mercisi misin?
Nasıl neyi tuhaf?
Aynı dünyayı paylaşıyoruz dimi
Ananıza babanıza gösterin onlar anlatır neyin tuhaf olduğunu
heralde arap da beğenirler yani eminim farketmez açık popo ve gögüs kocaman olsun
Arap da begenir derken?? Buarada zit renk falan oldugu yok ayrica olsaydı bile bunu bu sekilde dile getirmeniz hos deil
bende dayanamam..
Allah kuru iftiradan saklasın diyorum.
bu arada albümlerdeki resimlerle kişilerin cinsiyetini anlamanız mümkün değil.
nedenmi,ben kadın olduğunu çok iyi bildiğim kkdaki üyelerin bazılarının bu tarz resimler koyduklarını görüyorum. motive etmek yada beğendikleri vucutların resimlerimni koymak amacıyla. kaldıki bu tarz konular açanlardan biriyim imaj herşeydir bölümünde. buda benim erkek olmamı göstermez.
hanımefendi siz arapmısınız ? avatarınızda sarı bir kız var bellki sarısun seversiniz .boşuna tartışma yaratmayın ...
Aman Allah im saka gibi evet hanimefendi avatradaki ben deilim ama sarışın ve ela gözlüyum bu kökenimin arap olmadığı anlamina mi geliyor cidden araplari kara mi saniyorsunuz..yarattigim tartisma yok bu benim mezhebimse Arap ta olsa lafi beni üzer ve bunu dile getiririm
Aman Allah im saka gibi evet hanimefendi avatradaki ben deilim ama sarışın ve ela gözlüyum bu kökenimin arap olmadığı anlamina mi geliyor cidden araplari kara mi saniyorsunuz..yarattigim tartisma yok bu benim mezhebimse Arap ta olsa lafi beni üzer ve bunu dile getiririm
şaka olan sizsiniz bayan barbieyas kaç sanırım 12-13 .. sabah sabah saldırmayın...
Yukardaki Allah şahit dedigime var mi otesi. Ya da baska bir kanit mi gerekli konuşma sekliniz cidden cok kırıcı ve agir oldu..mezhebim ya da ne oldugum hakkinda yalan soylemek bana ne kazandırır sizce..ki her seyden once RAbbim den korkarım..neyse dicek birsey yok
ben insanlara iftira atanlara dayanamıyorum
görmedikleri şeyi bile iddia eden dalga geçenler özellikle hepsini Allaha havale ettim...
siz napıyorsunuz ?
bu iş hafife alınacak bir iş değil çok dikkat etmek lazım
arapların kara olduğu fikrine nereden kapıldınız:26:
kaç tane arap tanıdığım var,esmer gurubuna bile girmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?