insanlara iftira atanlara dayanamıyorum

iftira çok çirkin birşey Allah atandan uzak tutsun dilleri biyerlerine bağlansın inşallah

Sen çirkin güzel karar mercisi misin?

su cümlenden bile dimağının ne kadar düşük olduğu belli
ne dediğinin farkında bile değilsin . sorduğun soruya bak allahım ya
insanlara bulaşmak için baska yolalr izleyin içinizdeki öfkeyi birilerine kusmayın siz ve sizin gibi diğerleri.

bende dayanamam..
Allah kuru iftiradan saklasın diyorum.
bu arada albümlerdeki resimlerle kişilerin cinsiyetini anlamanız mümkün değil.
nedenmi,ben kadın olduğunu çok iyi bildiğim kkdaki üyelerin bazılarının bu tarz resimler koyduklarını görüyorum. motive etmek yada beğendikleri vucutların resimlerimni koymak amacıyla. kaldıki bu tarz konular açanlardan biriyim imaj herşeydir bölümünde. buda benim erkek olmamı göstermez.

Son düzenleme:

koyduğum resimde abes birşey yok plajda tv de heryerde normal karşılarken yada çoğu kadın nette bunlara bakarken erkek olduğunu düşünmek baya bi sığ düşünce ama bunu ispat zorunda değilim sanırım heralde kulak asmamak lazım :)

Son düzenleme:
hanımefendi siz arapmısınız ? avatarınızda sarı bir kız var bellki sarısun seversiniz .boşuna tartışma yaratmayın ...

Aman Allah im saka gibi evet hanimefendi avatradaki ben deilim ama sarışın ve ela gözlüyum bu kökenimin arap olmadığı anlamina mi geliyor cidden araplari kara mi saniyorsunuz..yarattigim tartisma yok bu benim mezhebimse Arap ta olsa lafi beni üzer ve bunu dile getiririm

şaka olan sizsiniz bayan barbie yas kaç sanırım 12-13 .. sabah sabah saldırmayın...

ayrıca araplık mezhep değil ırktır

severim sevmem yani bundan kime ne burdada her konuyu eski kuyruk acılarından çıkarmaya çalışan dolu
zorla değil ya sevmem sevmem size ne ki ?
ne biçim özgür bir ülke burası

şaka olan sizsiniz bayan barbie yas kaç sanırım 12-13 .. sabah sabah saldırmayın...

Yukardaki Allah şahit dedigime var mi otesi. Ya da baska bir kanit mi gerekli konuşma sekliniz cidden cok kırıcı ve agir oldu..mezhebim ya da ne oldugum hakkinda yalan soylemek bana ne kazandırır sizce..ki her seyden once RAbbim den korkarım..neyse dicek birsey yok

ya hanımefendi arap olsa beğenir dedim araplar nasıl bilirsiniz .arap turistlerin tarzı vs
alevisiniz de hakaret mi ettim ne alaka mezhep din vs
ben asla öyle birşey demem

arapların kara olduğu fikrine nereden kapıldınız:26:
kaç tane arap tanıdığım var,esmer gurubuna bile girmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…