İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

Gel bizim kasımda anne olacaklar grubuna bak oradaki yaş ortalamasina.. sonra tekrar cocuk icin uzul

Artik insanlar gec evleniyor.. hayatin tum tadini yasayip sonra coluk cocuga kavusuyorar

Hic bir şeye gec falan kalmadın sen kendini böyle ezersen, herkes daha çok üstüne gelir..

Ağlamana üzüldüm şimdiki aklım olsa 35 e kadar beklerdim kendini sev toparlan özgüvenini zedeleme abuk sabuk söylemlere takılma yapıştır azarı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kırılmışsın belli ama bunu yen birçok arkadaşın yazdığı gibi bekleyip doğru insanla karşılaşanlar çok çevremde

Ben 26 yaşındayım ben de bekarım evlenip cocuk sahibi olmayi cok isterdim ama allahin dedigi oluyor canim benim. Olmuyor ise bi hayir var demektir keske olmasinda hayir olsaydi ama biz bilemeyiz iste.

Bende 30 yaşındayım cok takiyorum. Bana devamlı senin fizyolojik ve biyolojik olarak yasin gelmis diyenler, biz birini bulduk sende aday bile yok diyenler. Ama napalim. Olmayinca olmuyo. Üzülmeyin bu kadar yapacak bisey yok hepimiz yalniziz

Sende sıkıntı yok inan. Sadece kismet. Kismette nedense bekleyince gelmez, hic beklemedigin zaman gelir seni bulur.
Evlenmek icin belirli bir ozellik tasimak gerekmiyor. Yani evlenenlerde belirli bir ozellik yok. Kendinde kusur arama lutfen.
Cok mutlu olmani dilerim. Sevdiginle ama en onemlisi seni seven biriyle...Sadece sevmek yetmiyormus gordum cunku...opuyorum.

Çok saçma ben de 30 yaşında evlendim bir kızım var ne varki 40 yaşında evlenen tanıdıklarım var çok mutlular üzülmeyin Allah hayırlısını versin

Kız konu sahibi valla bak kendi adıma söylüyorum evlenmek evlilik hiç de öyle matah bi olay değil , yani iyi güzel hoş olsaydı ismi koca değil gonca olurdu . Ben çok pişmanım evliliğim boyunca keşkekelerim hiç bitmedi ama zaman geri gelmiyorki .
hmyraa_

Arkadaşım 46 yaşında ilk bebeğini doğurdu geçen ay. Saçma sozlere canını sıkma.

Kadinlar meslek yapmali ama annelik cok onemli bir gorev ve kolay degil cennet analarin ayaklari altinda madalya da neymis.
Bu devirde saglikli cocuk yetistirmek basari bakiniz sonra psikopat insanlar yetisiyor.
Ben size iyi niyetli seyler yazdim.
Anneligin kolay olmadigini cok emek gereken bir sey oldugunu ve saygi duyulmasi gerektigini ama siz nasil anlamissiniz...
Ne diyeyim Allah biliyor niyetimi...

J
Çok teşekkür ediyorum

Çokkk teşekkür ederim bazı yorumlar gözümden kaçabiliyor geç cevap yazıyorum ne güzel içten yazmişsiniz çok sağolun

31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Kim dedi onu kimlerden eş anne oluyorda senden neden olmasın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah böyle şeyleri takmayı kafaniza nasip.

Allah evlatlarınızla huzur ve mutluluk versin her daim.... çok tatlısınız

34 yaşında anne oldum bana ne desinler kendinizi mutlu edicem derken bir ökz ile hayatınızı birleştirip mutsuzluğun doruklarında yaşamak daha mı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…