- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #2.021
Birde her yerim et kırdı spordan dolayı iyi miMecbur canım, çalışmak zorundayız
Benimde kas ağrılarım var ya, bugün de pilates seansım var inşallah zor geçmezBirde her yerim et kırdı spordan dolayı iyi mi
İnşallah güzel geçer kuzuBenimde kas ağrılarım var ya, bugün de pilates seansım var inşallah zor geçmez
Günaydın aşko :)Günaydın aşkolar
Bende kalktım kahve yapucam şimdi
Valla dökülüyorum resmen ama mecbur gideceğizİnşallah güzel geçer kuzu
Çok kötü oluyor, böyle dayak yemiş hissi gibi
Günaydın aşko :)
Günümüz aydın olsun inşallah.
Nasılsın , iyi misin ?
Şikayet ede ede geldim bugün işe
Ne olsun kuzum aynı.İnşallah güzel geçer kuzu
Çok kötü oluyor, böyle dayak yemiş hissi gibi
Günaydın aşko :)
Günümüz aydın olsun inşallah.
Nasılsın , iyi misin ?
Şikayet ede ede geldim bugün işe
Bende aynı şekilde, onun sendromları da var.Valla dökülüyorum resmen ama mecbur gideceğizbir de regl oldum dün, onunda vermiş olduğu ağrılar var ama vazgecmiyorum sonra ipin ucu kaçıyor
Evet tam gün maalesef kuzum , tam bir saçmalık.Ne olsun kuzum aynı.
Kalktım kahvemi içiyorum.
Spora başlarım birazdan .
Verimli geçsin bugün hepimiz için.
Kıyamam ya tam gün mü
Günaydın canımcım, bende çalışıyorum bugün , hiç istekli değilimGünaydın kızlar günümüz güzel geçsin benim tatilim birleşmedi çalışıyorum maalesef
Kolay gelsin kuzu :)Günaydın herkese kahvalti yaptim isden gelince simdi ev temizligi
Saka şaka afiyet olsun bende 2 catal pasta yedim kahvemin yanindaKızlar bugün kaçamak yaptım valla yazmak istemiyorum börek yedim annem yapmış .
Ama az yedim.
Yarın telafi edicem mutlaka çok yemedim ama yine de pişmanım tabi.
Yarın sıkı tutucam
Valla pişman oldum .Saka şaka afiyet olsun bende 2 catal pasta yedim kahvemin yaninda
Olsun kuzucum yaa ,o kadar olur tabi arada ,bizimkine de can diyorlar yani ,patlıcan değil , çekiyor. Bende birazcık yedim bir şeylerKızlar bugün kaçamak yaptım valla yazmak istemiyorum börek yedim annem yapmış .
Ama az yedim.
Yarın sıkı tutucam
Valla çok iyisin ,benim çoğu zaman 10 bini geçemiyor yorgunluktan. Çok disiplinlisin maşallah10.560 adim 20 dakika kardiyo
Afiyet olsun canım o kadar olur ya, telafi edersinKızlar bugün kaçamak yaptım valla yazmak istemiyorum börek yedim annem yapmış .
Ama az yedim.
Yarın sıkı tutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?