- Konu Sahibi Isabella_7
-
olur, olur her şey zamanla. düşmek yokAynen bende aynaya bi bakiyorum göbegimde bana bakiyo olmaz artik diyorum sonra burayi okuyorum olacak diyorum
Ne güzell , devamGünaydıın ah ne kadar güzel şeyler yazmışsınız full motivasyon doldum yine
Zayıflarken eğlendiririm işim buEvett kaçak kat çıktık, çözeceğiz o işi
güldürdün beni sabah sabah isabella :)
disiplinli insanlar hayatta her şeyi başarıyorlar valla. gerçekten istikrarlı olunursa insanın aşamayacağı , yapamayacağı hiç bir şey yok.
düzenli disiplin zor oluyor yalan yok ama böyle burada birbirimizden güç ala ala , bu yaz eski şaşalı dönemlerimize geri döneceğiz diye umut ediyorum.
bende abur cuburu çok severim. tamam öyle her zaman yemiyorum ama bazen canım gerçekten istiyor.
nutellayı aşırı severim mesela, olmadı şimdi bu farkındayım ama napayım aklıma geldi :)))
bazen böyle tatlı çikolata krizim tutar , gider bir kaşık daldırır kendime gelirim.
haftada bir yeme ödülümüz olsun tabi, mesela ben bu pazar günü anneler günü sebebiyle kahvaltı piknik organize ettik kardeşimle, abartıya kaçmadan ekmek kullanabilirim.
şu ekmekte öyle bir şey ki, onu yemeyince hep eksik , doymuyorsun anasını satayım yaa, offf.
Aynen benimde böyle yesilcayimi iciyorum ütü var bugün yapayim kurtulayimSabah kahvaltısı.
1 çırpılmış yumurta avakodo birazcık labne peyniri wasa üzerine.
Ve yeşil çayımm
Afiyetleer olsun .Bugün kahvaltım
Eki Görüntüle 3246355
Ütüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremiyorum bi öğrenemedim ütü işiniAynen benimde böyle yesilcayimi iciyorum ütü var bugün yapayim kurtulayim
Benimde erken sayılır ya öğle molamda yapıyorum normalde 12 gibi bugün erken acıktım 11 olduAfiyetleer olsun .
Ben erken yapmışım kahvaltıyı biraz geçe çeksem iyi olucak aslında
Kesinlikle burada çok eğleniyorum :))Zayıflarken eğlendiririm işim bu
Eskisinden de iyi olucaz merak etme sen yeter ki bırakma .
Ben aslında şu an belki de hayatımın en zor dönemini geçiriyorum ama ne yaptım hoop bir topik açtım dedim kızım Isabel sen daha ölmedin küllerinden doğmaya programlısın sen kendine gel tozunu attır ortalığın
Motivasyon çok çok önemli işte .ilham aldığım kadınlar var onları izliyorum Semiramis bu ara favorim onu izleyince gaza geliyorum fena
İnstadan da takip ediyorum yaptığımız bütün yorumları like lıyor takip ediyor yazılanları bu kadar da mütevazi bir kadın kraliçem o benim
Bir tatlı kaşığı Nutella ama fazlası değil.
Geçen ay Nutella kavanozu alıp elime kaşık kaşık yiyerek romantik filmler izleyip ağlıyordum
Bu ay yenilendim Nutella yine vazgeçilmezim tabi bir süre daha geçsin eve alırım 1 tatlı kaşığı o kadar ama
Ben çikolata canavarıyım zaten çikolatasız bir günüm geçmezdi 1 haftadır ağzıma sürmedim .
Çikolatasız yapamayanlar iki kare bitter yiyebilir kahvesinin yanında ama o kadar yani.
Biraz mutluluk iyi gelir .
Dediğim gibi bu beslenme şeklinde asla pasta yok çikolata yok değil hepsi var ama az.
Yaz geliyor 2 top sade dondurma tabi yiyecez.
Önemli olan porsiyon her zaman
Kesinlikle burada çok eğleniyorum :))
gün içerisinde pc'de açık burası , musait oldukça okuyup dönüş yapabiliyorum.
benim cuma günleri genelde işlerim yoğun olur.
enerjimiz çok güzell
şu kilo olayını hallederken, kaşlarımı yaptırmayı da düşünüyorum. gerçi ben bunu senelerdir düşünüyorum da bir türlü kararını veremedim çevremdekiler bıktı benim bu kararsız hallerimden
doğum haritam da terazi etkisi de var benim. ölümüne kararsız bir insanım :))
keşke yakın olsan isabella , izmir de falan olsak hepimiz şöyle bi buluşurduk bir gün
Ben çok erken geliyorum işe acıkıyorum.Benimde erken sayılır ya öğle molamda yapıyorum normalde 12 gibi bugün erken acıktım 11 oldu
sorma, işte benden bundan korkuma yıllardır erteledim yaptıramadım bir türlüBenim çok az kaşım var ve lise dönemlerimizdeki gibi ince hatırlayınçok istiyorum kaşlarıma işlem yaptırmak ama kapkara kalın olur ibrahim tatlısese dönerim diye de korkuyorum :))))
Hic sevmem Ama mecbur iste yaptim kurtuldumÜtüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremiyorum bi öğrenemedim ütü işini
Tabi tabi ben cumartesi tartilacam zaten bildirimi cumartesi yapariz hem bakariz eksiklerimiz neler filanSabah aç karnına yeşilliklerden detox suyu hazırladım, şuan kahvaltımı yapıyorum bugun yine yulaf yiyorum, ayy bende fotoğraf cekmek istiyorum kameramda sıkıntı var şuan sizin yemek fotoları da motivasyonumu arttırıyor
Kilolarımız için bir gün belirlesek o gün herkes tartılsa yazsak sonra haftalık yada 10 günlük güncellesek ne dersiniz? Daha heyecanlı olmaz mı
Ah İzmir ya .Kesinlikle burada çok eğleniyorum :))
gün içerisinde pc'de açık burası , musait oldukça okuyup dönüş yapabiliyorum.
benim cuma günleri genelde işlerim yoğun olur.
enerjimiz çok güzell
şu kilo olayını hallederken, kaşlarımı yaptırmayı da düşünüyorum. gerçi ben bunu senelerdir düşünüyorum da bir türlü kararını veremedim çevremdekiler bıktı benim bu kararsız hallerimden
doğum haritam da terazi etkisi de var benim. ölümüne kararsız bir insanım :))
keşke yakın olsan isabella , izmir de falan olsak hepimiz şöyle bi buluşurduk bir gün
AAA evet o bir göründü kayboldu ortadan.I Isabella_7 topik acan arkadas yok galiba demi hani bdv deki bize sebep oldu bi tesekkür ederdik
Benim iş yerimde mutfağım var yapıyorım ama olmasaydı evden getirirdim.kızlar sizin kahvaltılarınız ne güzel, ben iş yerinde bunu pek uygulayamıyorum.
sabahları galeta kepekli 3 tane ondan yiyorum, peynir ve zeytin ile birlikte.
daha sonrasında öğlen ve akşam yemekleri sıfır ekmek.
zaten şeker hiç kullanmıyorum yıllardır.
iyi değil mi ? yanlış yapıyor muyum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?