Isabellanın dıyet gunlugu

Zayıflarken eğlendiririm işim bu
Eskisinden de iyi olucaz merak etme sen yeter ki bırakma .
Ben aslında şu an belki de hayatımın en zor dönemini geçiriyorum ama ne yaptım hoop bir topik açtım dedim kızım Isabel sen daha ölmedin küllerinden doğmaya programlısın sen kendine gel tozunu attır ortalığın
Motivasyon çok çok önemli işte .ilham aldığım kadınlar var onları izliyorum Semiramis bu ara favorim onu izleyince gaza geliyorum fena
İnstadan da takip ediyorum yaptığımız bütün yorumları like lıyor takip ediyor yazılanları bu kadar da mütevazi bir kadın kraliçem o benim
Bir tatlı kaşığı Nutella ama fazlası değil.
Geçen ay Nutella kavanozu alıp elime kaşık kaşık yiyerek romantik filmler izleyip ağlıyordum
Bu ay yenilendim Nutella yine vazgeçilmezim tabi bir süre daha geçsin eve alırım 1 tatlı kaşığı o kadar ama
Ben çikolata canavarıyım zaten çikolatasız bir günüm geçmezdi 1 haftadır ağzıma sürmedim .
Çikolatasız yapamayanlar iki kare bitter yiyebilir kahvesinin yanında ama o kadar yani.
Biraz mutluluk iyi gelir .
Dediğim gibi bu beslenme şeklinde asla pasta yok çikolata yok değil hepsi var ama az.
Yaz geliyor 2 top sade dondurma tabi yiyecez.
Önemli olan porsiyon her zaman

Kesinlikle burada çok eğleniyorum :))

gün içerisinde pc'de açık burası , musait oldukça okuyup dönüş yapabiliyorum.
benim cuma günleri genelde işlerim yoğun olur.
enerjimiz çok güzell

şu kilo olayını hallederken, kaşlarımı yaptırmayı da düşünüyorum. gerçi ben bunu senelerdir düşünüyorum da bir türlü kararını veremedim çevremdekiler bıktı benim bu kararsız hallerimden
doğum haritam da terazi etkisi de var benim. ölümüne kararsız bir insanım :))

keşke yakın olsan isabella , izmir de falan olsak hepimiz şöyle bi buluşurduk bir gün

Sabah aç karnına yeşilliklerden detox suyu hazırladım, şuan kahvaltımı yapıyorum bugun yine yulaf yiyorum, ayy bende fotoğraf cekmek istiyorum kameramda sıkıntı var şuan sizin yemek fotoları da motivasyonumu arttırıyor

Kilolarımız için bir gün belirlesek o gün herkes tartılsa yazsak sonra haftalık yada 10 günlük güncellesek ne dersiniz? Daha heyecanlı olmaz mı

Benim çok az kaşım var ve lise dönemlerimizdeki gibi ince hatırlayın çok istiyorum kaşlarıma işlem yaptırmak ama kapkara kalın olur ibrahim tatlısese dönerim diye de korkuyorum :))))

Benimde erken sayılır ya öğle molamda yapıyorum normalde 12 gibi bugün erken acıktım 11 oldu
Ben çok erken geliyorum işe acıkıyorum.
10 gibi yapıyorum kahvaltıyı.
Aslında 11 e çeksem iyi olucak .
Bugün dışarda işlerim var eve gidişim de geç olucak zaten.
Artık yapıcak bir şey yok.
1 kahve 3-4 badem 2 hurma yedim demin.
Belki yoğurt falsn yerim sonra ara öğün yaparım yine yada ayran.
Acıkıcam gibi akşama kadar

kızlar sizin kahvaltılarınız ne güzel, ben iş yerinde bunu pek uygulayamıyorum.

sabahları galeta kepekli 3 tane ondan yiyorum, peynir ve zeytin ile birlikte.
daha sonrasında öğlen ve akşam yemekleri sıfır ekmek.
zaten şeker hiç kullanmıyorum yıllardır.

iyi değil mi ? yanlış yapıyor muyum acaba ?

Benim çok az kaşım var ve lise dönemlerimizdeki gibi ince hatırlayın çok istiyorum kaşlarıma işlem yaptırmak ama kapkara kalın olur ibrahim tatlısese dönerim diye de korkuyorum :))))
sorma, işte benden bundan korkuma yıllardır erteledim yaptıramadım bir türlü
kalın ve çok koyu olmama şartına, kesin güven duymam lazım.

Tabi tabi ben cumartesi tartilacam zaten bildirimi cumartesi yapariz hem bakariz eksiklerimiz neler filan

Ah İzmir ya .
Keşke İzmir'de yaşasam çok severim .
Ama belli mi olur İsabel bu bir gün gelir İzmir'e
Kaşımı yaptırdım ben ama benimki kötü olmuştu pudralama tekniği yapıldı kaşıma.
Soyuldu falan yapan yer önemli.
Kısa oldu kaşım hiç beğenmedim geçen sene yaptırdım tekrar yaptırıcam biraz bekleyip.
Yaptıracağın yer çok çok önemli kuzum.
İyi araştır

Benim iş yerimde mutfağım var yapıyorım ama olmasaydı evden getirirdim.
Eskiden şey yapardım yulaf lapamı evde yapıp kavanoza koyup getirirdim.
Kahvemi termosa koyup falan.
Öyle şeylet yapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…