- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Olsun kuzum bugün pazarGünaydin kizlarrr
Biz kahvaltıya geldik ailece. Ben neler yediğimi yazmayım ,yerken sizi hatırladım merak etmeyinAma birazcik ödül verdim kendime bugün napayım
Evett kuzum. Pazar diye yedim bende vallaOlsun kuzum bugün pazar
Birazcık abartabiliriz
Afiyetlerr olsunnn canımKızlar şimdi yazabildim sabah oy kullandım geldim tam buğday ekmeğinin arasına beyaz peynir domates ve hindi füme ile tost yaptım yanında yeşil çay ile şimdide bir Türk kahvesi içtim akşam yemeğine salata ve tavuk kanat ile günü bitiririm şimdi bi yürüyüşe gidiyorum hava çok güzel
Evet heyecan doruktaEvett kuzum. Pazar diye yedim bende valla
Akşamüstü de kısır yiyecem halama davetliyim.
Seçim sonuçlarını birlikte takip edeceğiz
Ton baligi bende aliyim bu hafta brokolili salatasini seviyorumLeslie 2 mile yaptım.
2 kol antrenmanı
1 karın antrenmanı yaptım bugün iyi çalıştım güzeldi
Bugün pazar günü bakım günü evden çıkmıcam maske vs yapıcam birazdan haftaya hazırlık .
Akşam ton Balıklı salata yicem öyle karar verdim.
Birazdan türk kahvesi içicem yanında 2-3 hurma
Programin süper aşko, iyi yapmışsın.Leslie 2 mile yaptım.
2 kol antrenmanı
1 karın antrenmanı yaptım bugün iyi çalıştım güzeldi
Bugün pazar günü bakım günü evden çıkmıcam maske vs yapıcam birazdan haftaya hazırlık .
Akşam ton Balıklı salata yicem öyle karar verdim.
Birazdan türk kahvesi içicem yanında 2-3 hurma
Brokoli bende alayım bu hafta.Ton baligi bende aliyim bu hafta brokolili salatasini seviyorum
Bugün tatil yap kuzu sen.Programin süper aşko, iyi yapmışsın.
Ben daha yeni oy kullanabildim. Sabah yetişemedik. Katılım çok yüksekti ,sıra bekledik.
Akşamüstü dışarıda olacağım. Eve gelince de seçim takibi.
Bugün sanırım yapamam. Yarın telafi ederim
Merhaba canım evet biz aktif kullanıyoruz.Merhaba burası aktif kullaniliyo herhaldeaktif kullanılan bir konuda bulunmak istiyorum zayıflama konusunda bazı yerler pek aktif değil. Beni de aranıza alır mısınız enerjiniz güzel gorunuyor motive de olmaya teşvik edici hem
Hosgeldiniz aktif burasi kac kilosunuz ne kadar vermek istiyosunuzMerhaba burası aktif kullaniliyo herhaldeaktif kullanılan bir konuda bulunmak istiyorum zayıflama konusunda bazı yerler pek aktif değil. Beni de aranıza alır mısınız enerjiniz güzel gorunuyor motive de olmaya teşvik edici hem
HoşbuldumMerhaba canım evet biz aktif kullanıyoruz.
Hoşgeldin
Yediğimiz içtiğimiz gün içinde bildirim yapıyoruz.
Yaptığımız sporu vs.
Amaç sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Şok diyetler uygulamıyoruz sağlıklı besleniyoruz..
Ben sekersiz beslenme yapiyorum bugün 15.günüm 1 kilo 700 gram vermisim ayrica spor ve yürüyüs yapmaya calisiyorum güncel kilom 75 hedefim önce 68 sonra 64 inşallahHoşbuldumEvet bende aynı kanaatteyim zaten. Sağlıklı dengeli ve düzenli beslenip kalıcı kilo verebilmek amacim. Şok diyetlere sicak bakmıyorum elimden geldigince aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum yapabilirsen bir iki uygulamadan egzersizlerim var gün içinde onları yapmaya çalışıyorum iki çocuğun var bir tanesi 1.sinifa gidiyor diğeri 2.5 yaşına gidiyor. Gün içinde yoğunluğum fazla kısacası. Yediklerimi içtiklerimi de müsait oldukça buraya yazmaya çalışcam bende iradeli bırakmayacak gaza getirecek arkadaşlar arıyorum burası da bana iyi gelecek inanıyorum. Bır yerde daha bulunuyorum ne kadar şahım solum diyet konulu olursa o kadar iyi olur ins hepimiZ hedef kilomuza kısa sürede ulaşırız. Peki belirli bir tartilma günümüz var mı ben geçen çarşamba tartıldım 68.800 Gr çıkmıştım boyum da 1.61 aralıklı oruçla devam ediyorum diyete 1 Mayıs'ta başladım
Ne güzel ya maşallahBen sekersiz beslenme yapiyorum bugün 15.günüm 1 kilo 700 gram vermisim ayrica spor ve yürüyüs yapmaya calisiyorum güncel kilom 75 hedefim önce 68 sonra 64 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?