- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Basmati pilav güzel mi ne farkı varİyi hafta sonları kızlarnormal kahvaltı yaptım bugun yumurta zeytin peynir domates klasik, aksama dünden kalan barbunya yanına az basmati pilav +cacık
Afiyet olsun bu hafta balik benimde aklimda yesil fasulye aldim bugün yogurdumuda yaptim yeni haftaya hazirimKızlar bende dışarda yedim .
Balık ve salata ama bozmadım diyeti
Canım nişasta ve gluten yok içinde şeker oranı da çok düşük, normal pirinç benim uykumu getiriyorBasmati pilav güzel mi ne farkı var
Bir avuç fıstık yedim dayanamadım
Evime dönince sıkı tutucam ama kızlar öpüyorum herkesi iyi geceleerr
Diyette bira zararlı mıOff bu haftasonları çok tahrik ediyor insanı, ben bir tane bira içtim kızlar yanında biraz fıstık….((((
Bikac gün zorlayip yapsan alisirsin aslinda egzersizeGünaydın kızlar hayırlı haftasonlari hepinize
Dun aksam gelemedim akşam yemeginde çorba çıtır tavuk çok az yağlı birkaç tane patates salata yoğurt vardı şekersiz türk kahvesi içtim çok az farkla suyumu bitirdim sayilir 2.5 litreyi
Henüz kahvaltımı yapmadım yaptıktan sonra yazarım kahvaltı menum belli değil henüz
Yanlizca şuna canım sıkılıyor ki birkaç gündür yoğunluktan egzersizimi yapamadım çocuklar da uyurken kalkıp yapsam iyi olacak yatakta keyif yapıyorumdun yorulmusum akşamüstü dışarı da çıkmıştım
Aslında yapiyodum düzenli de gidiyordum ama ipin ucu bir kaçtı pir kactiBikac gün zorlayip yapsan alisirsin aslinda egzersize
Bende 2 gündür yapamadım kuzu evde değilim.Aslında yapiyodum düzenli de gidiyordum ama ipin ucu bir kaçtı pir kactiegzersiz konusunda yani. Toparlamaliyim, toparlicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?