- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.101
Afiyet olsun canım, iyi tarafından bak metabolizma hızlandırır
Eski fanıyımdır Ebru'nunEbru salli ile pilates bakalim nasil olacak
Evet banada kisa geldi ebru karaduman da severim bide ona bakiyimEski fanıyımdır Ebru'nun
Eskiden TV de programı vardı her sabah pilates yapardım onla ah ah ne güzel günlerdi.
YouTube kanalı var artık kısa videolar yapıyor hala onu özleyip bazen yaparım .
Hatta bak şimdi aklıma getirdin canım eve gidip ebruyla pilates yapayım.
Ama keşke videoları uzun olsa ya çok kısa yapıyor .
Lily Sabri yapıyorum ben ona da bakabilirsin.Evet banada kisa geldi ebru karaduman da severim bide ona bakiyim
Selam canımselam kızlar ben de diyet sürecindeyim, spor yaparken nasıl bir yol izliyorsunuz kardiyo ve pilatesle mi gidiyorsunuz, her gün farklı bir bölgemi çalışıyorsunuz karışık mı
Tünaydın diyeyim benkızlar bu arada günaydın bi defa yazdım bi kayboldum
bütün mesajları okuyorum kendi kendime cevap yazısı da yazıyorum ama sonra kalıyor:)
burayı seviyorum burdakileri okumayı falan enerjiniz güzel maşallah
Bende kendimi aç bırakıyorum ya, hiç memnun değilim bu durumdan.Ben hala kahvaltımı yapamadım ve çok acıktımoğlum kucağımda uyuyor eşim de çok geç geldiği için uyanmadı henüz. Umarım yağ yakımı falan oluyordur vücudumda yoksa aç kaldığıma yanarım
Bende bendeeeeTünaydın diyeyim ben
Takıl bize hayatını yaşa, biz burada asla motivasyonu, modu düşürmüyoruz.
Harikayız, çok seviyorum burayı
Bende kendimi aç bırakıyorum ya, hiç memnun değilim bu durumdan.
acıkınca bir şeyler az da olsa yemek zorunda kalıyorum bazen , sonra emeğim çöp oluyormuş gibi oluyor.
zaten tartıldığımda hala kendimi aynı kiloda görürsem, o tartıyı parçalayabilirim, o hale geldim
Gidecekkkk zaman ve sabır kızlarBende bendeeeeo kadar aç kaldığımız halde niye gitmez ki bu kilo illeti
leslie 2 mil olan var canım youtubedan açıp yapıyorum benim bünyem çok ağır spora alışkın değil şimdilik bunu yapıyorum sadece çok hareketsizim ama vücut hafifledikçe artacak sporum inşallahyaa o leslie aşkından bana da atıver lütfen
Akşam yemeğim tekrar zeytinyağlı semizotu yemeği ve tavuk haşlama.
Ayy pek sağlıklı oldu bu hafta
Cok severim semizotuAkşam yemeğim tekrar zeytinyağlı semizotu yemeği ve tavuk haşlama.
Ayy pek sağlıklı oldu bu hafta
Pogacalar inş küçüktüAy kızlar sağlıklı bir şeyler yiyecem dedim ama annem poğaça yapmış 3 tane yedim valla çok pişmanım
Peynirli poğaça ve eski kaşar yedim kötü örnek olmasın diye yazmak istemedim ama yalan da söylemek istemiyorum
Bugünde böyle olsun artık ne yapalım yarın kaldığım yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?