- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.121
Fazla büyük değildi reglim ya dengem şaştıPogacalar inş küçüktü
Olsun kuzum dayanamamışsin yapacak bir şey yok. Bu anneleri tembihlemek lazım bu aralar yapmasınlar evde bu tarz şeyleri, bizimki de yapıyor, yee diye yalvarıyor birdeAy kızlar sağlıklı bir şeyler yiyecem dedim ama annem poğaça yapmış 3 tane yedim valla çok pişmanım
Peynirli poğaça ve eski kaşar yedim kötü örnek olmasın diye yazmak istemedim ama yalan da söylemek istemiyorum
Bugünde böyle olsun artık ne yapalım yarın kaldığım yerden devam
Bende çok severim ,gel beraber olsunCok severim semizotu
Dengelerim evet reglim ne yapayım halsiz kaldım ay bu ay çok sancılı bir garip geçti zaten.Bu akşam spor falan yok , uzattım ayaklarımı valla çay içicemdinlenmem lazım bu akşam , çok yordum kendimi.
Downton abbeyi dizimi izleyim bari 2 bölümcük,
İzleyemedim günlerdir
İnşallah canım ya valla gramda olsa gittiğini görmek istiyorumGidecekkkk zaman ve sabır kızlar
Bir kaç günde almadık bu kiloları .
Gram gram da olsa gidecek kilolar
Ahahaha sesli güldümDengelerim evet reglim ne yapayım halsiz kaldım ay bu ay çok sancılı bir garip geçti zaten.
Yarın anneme söyledim şimdiden dolaptaki tavuğu çıkar dedim
Ahhh döner.. ödül günümde yiyebilirim aklıma geldiAksam yemeginde döner yedim azcık lavaş yürüyemedim bugun ya, yarın daha motive olucm inşallah
Ayyy çok iyi bir gün gecirmissin bence canım yaIyi geceler
Sabah 6:30 sütlü kahve ve kuruyemis
Saat 10:yulaf lapasi muzlu
Saat 2 :yogurt salatalik dogradim icine
Saat 5 :sulu köfte salata
Aksam cayin yaninda 2 kurudutlu kurabiye
Su :2 litreye yakin
Spor:7500 adim ebru salliyla 20 dakika plates
Bisey olmaz bence kontrollü oldugun müddetceKızlar akşam gelemedim buraya ya eve geçtim yulaf ezmesi yedim canım yemek yemek istemedi. Leslie yaptım sonra erkenden uyumuşum dünün yorgunluğu ile. Bu sabah bir yumurta biraz peynir ve çay ile güne başladım. Birde dün akşam biraz uyuklayıp uyanınca aşırı bir acıkma geldi ve çiğlöfte aldım. 2 parça yedim marulun içine koyup. Çok zararı olur mu sizce
Günaydın canımKızlar akşam gelemedim buraya ya eve geçtim yulaf ezmesi yedim canım yemek yemek istemedi. Leslie yaptım sonra erkenden uyumuşum dünün yorgunluğu ile. Bu sabah bir yumurta biraz peynir ve çay ile güne başladım. Birde dün akşam biraz uyuklayıp uyanınca aşırı bir acıkma geldi ve çiğlöfte aldım. 2 parça yedim marulun içine koyup. Çok zararı olur mu sizce
Canım benim Allah şifa versin anneciğine.Günaydın kızlar dun benim için çok zor günlerden biriydi.
Annem çok hasta ve doktorlardan iyi şeyler duymuyoruz ömür biciyolar annemeDoktordan anneniz şu kadar yaşar cumlesini bir yıl arayla ikinci kez duymuş bulundum annem kanser hastası ve son evreye geçmiş sizi de üzmek istemem kisacasi cok kötü bir dündü Dağıldık kardeşlerimle yine yıkıldık umudumuz vardı iyi şeyler duyacaktik oysaki .
Gelemedim buraya. Diyete devam etmeye çalışıyorum canım da pek bişey istemiyor zaten. Bildirim yapamazsam kusura bakmayın açıkçası pek yazasim da konuşasim da yok bugün kendimde o gücü hissedersem gelirim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?