Isabellanın dıyet gunlugu

Olsun kuzum dayanamamışsin yapacak bir şey yok. Bu anneleri tembihlemek lazım bu aralar yapmasınlar evde bu tarz şeyleri, bizimki de yapıyor, yee diye yalvarıyor birde
Yarın dengelersin sen kendini ,korkma

Bu akşam spor falan yok , uzattım ayaklarımı valla çay içicem dinlenmem lazım bu akşam , çok yordum kendimi.
Downton abbeyi dizimi izleyim bari 2 bölümcük,
İzleyemedim günlerdir
Dengelerim evet reglim ne yapayım halsiz kaldım ay bu ay çok sancılı bir garip geçti zaten.
Yarın anneme söyledim şimdiden dolaptaki tavuğu çıkar dedim

Dengelerim evet reglim ne yapayım halsiz kaldım ay bu ay çok sancılı bir garip geçti zaten.
Yarın anneme söyledim şimdiden dolaptaki tavuğu çıkar dedim
Ahahaha sesli güldüm

Bazı aylar beni de çok zorluyor. Ağrı çok fazla yaşıyorum ve gelemiyor rahat. Birde beslenme düzenimiz degisti, egzersiz falan buda etkiliyor biraz canimcim.

Iyi geceler
Sabah 6:30 sütlü kahve ve kuruyemis
Saat 10:yulaf lapasi muzlu
Saat 2 :yogurt salatalik dogradim icine
Saat 5 :sulu köfte salata
Aksam cayin yaninda 2 kurudutlu kurabiye
Su :2 litreye yakin
Spor:7500 adim ebru salliyla 20 dakika plates

Ayyy çok iyi bir gün gecirmissin bence canım ya

Günaydın kızlarrr
Filtre kahvemi içiyorum.
Bugün daha verimli bir gün olucak buna inanıyorum
2 gündür regl dönemi beni hem duygusal hem fiziksel olarak biraz düşürdü
Ama devam motivasyon düşürmek yok .
Bugün kaldığım yerden başlıyorum.
Hafta sonuda geliyor bu 3 gün spora ağırlık vericem .
Kararlıyım

Kızlar akşam gelemedim buraya ya eve geçtim yulaf ezmesi yedim canım yemek yemek istemedi. Leslie yaptım sonra erkenden uyumuşum dünün yorgunluğu ile. Bu sabah bir yumurta biraz peynir ve çay ile güne başladım. Birde dün akşam biraz uyuklayıp uyanınca aşırı bir acıkma geldi ve çiğlöfte aldım. 2 parça yedim marulun içine koyup. Çok zararı olur mu sizce

Bisey olmaz bence kontrollü oldugun müddetce

Günaydın canım bence bir zararı olmaz aksine bu kadar kasarsak pes ederiz çok sıkmadan ilerlemek lazım diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar dun benim için çok zor günlerden biriydi.

Annem çok hasta ve doktorlardan iyi şeyler duymuyoruz ömür biciyolar anneme Doktordan anneniz şu kadar yaşar cumlesini bir yıl arayla ikinci kez duymuş bulundum annem kanser hastası ve son evreye geçmiş sizi de üzmek istemem kisacasi cok kötü bir dündü Dağıldık kardeşlerimle yine yıkıldık umudumuz vardı iyi şeyler duyacaktik oysaki .

Gelemedim buraya. Diyete devam etmeye çalışıyorum canım da pek bişey istemiyor zaten. Bildirim yapamazsam kusura bakmayın açıkçası pek yazasim da konuşasim da yok bugün kendimde o gücü hissedersem gelirim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Canım benim Allah şifa versin anneciğine.
Allah sabırlar versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…