Isabellanın dıyet gunlugu

Allah şifa versin inşallah, sizlere de bolca sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnşallah çok güzel mucizeler olur ve her şey yoluna girer

Ahh çok geçmiş olsun. allah şifa, iyilik versin canım annene inşallah.
dua ediyorum inan şuan.
o hastalığın süreci çok çok zor iyi biliyorum..
Allah yardımcınız olsun.
Bir şeye ihtiyaç duyduğunda lütfen bizlere belirt, her zaman destek olmaya çalışırım.

allah şifa versin. ben annemi kaybettim 2 sene oluyor. ne zaman istersen destek olurum inşallah annen bir an önce eski sağlığına kavuşur.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin tez zamanda inşallah, mucizeler bitmez neler duyuyoruz , size de güç moral sabır diliyorum

Cok gecmis olsun benim annemde kanser o 4 senedir mücadele ediyo allahim sifa versin tüm hastalara

Cok gecmis olsun benim annemde kanser o 4 senedir mücadele ediyo allahim sifa versin tüm hastalara
Allah şifa versin inşallah. bu hastalıkla mücadele eden herkese bugün mucizeler diliyorum.
bugün bu hastalık haberlerinden sonra modum düştü benimde
Tez zaman da iyileşsinler inşallah..

Allah şifa versin inşallah. bu hastalıkla mücadele eden herkese bugün mucizeler diliyorum.
bugün bu hastalık haberlerinden sonra modum düştü benimde
Tez zaman da iyileşsinler inşallah..
Düsürmeyelim modumuzu kizlar biz iyi olalimki moral verebilelim

Bu aksam spor için niyet edip hazırlanıp çıkıyordum ki , erkek kardeşim kızıni bize getirdi, sürpriz yapmışlar
Halacim gitme diye yalvardı ,gidemedim
Kuzu bende 3 gündür spora ara verdim valla hiç halim yok zorlamıcam .
Ama yediklerini dikkat ediyorum

Iyi akşamlar
Sabah sütlü kahve 1 muz biraz kuruyemis
Saat 12 eynir zeytin bol yesillik bir dilim ekmek cay domates salatalik
Saat 1 :türk kahvesi
Saat 3 :sütlü kahve
Saat 6 :1 tabak yogurt corbasi 2 kasik sulu köfte 4 kasik yesil fasulye yemegi yesil salata
Su ;1 ,5 litre
Spor :7000 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…