Isabellanın dıyet gunlugu

Bende artık öğlene doğru bir şeyler yerim.
Tadilat var iş yerimde bugün .
Sabahtan beri sadece kahve içtim .
Sabahları hiç bir şey yememek benim için kötü oluyor ya. Mide bulantısı, baş dönmesi yapıyor bana çalışamıyorum :)
Şu aç kalmalarımızın karşılığını çok güzel alalım inşallah

Iyi geceler
Saat 6 30 :sütlü kahve
Saat 9 ; bir muz
Saat 12 :menemen cay domates salatalik 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir
Saat 3 :yogurt icine cilek koydum
Saat 5 :balik salata
Aksam cayin yaninda bikac kuruüzüm badem sam fistigi
Spor: 11 500 adim uzun uzun yürüdüm
Su :1 litre anca

Çok iyi gidiyorsun bence bende 12deki gibi bir kahvaltı ve 5tekine benzer bir akşam yemeği var başka bir şey yok ona rağmen kilo veremezsem isyan edeceğim özellikle yürüyüş kısmı çok iyi ben yürüyemiyorum son zamanlarda bebisi bırakamadığım için

Bende coktan birakmistim canim normal de hic istikrar yok ama buraya yaziyorum diye devam ediyorum alistimda sanki biraz yasam sekline getirmeyi basarirsam en büyük basarim olurc

Bende coktan birakmistim canim normal de hic istikrar yok ama buraya yaziyorum diye devam ediyorum alistimda sanki biraz yasam sekline getirmeyi basarirsam en büyük basarim olurc
Bende alıştım böyle beslenmeye , diğer türlüsu aslında ağırlık bile yapıyordu.
Sağlıklı besleniyoruz.

Vereceksinnnn ,merak etme

İyi geceler kızlar, bu aksam yarım porsiyon kıymalı makarna yedim yanında salata, bugun de yürüyüş yapamadım yogundum, yarın inşallah

Tartılıyor musun değişimi merak ettimimreniyorum vallahi çok disiplinli gidiyorsun ben bu kadar uyamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…