- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.161
Bende artık öğlene doğru bir şeyler yerim.Öğlen sadece çorba ve az pilav yiyeceğim mecbur.
sevmediğim yemek var bugün
Sabahları hiç bir şey yememek benim için kötü oluyor ya. Mide bulantısı, baş dönmesi yapıyor bana çalışamıyorum :)Bende artık öğlene doğru bir şeyler yerim.
Tadilat var iş yerimde bugün .
Sabahtan beri sadece kahve içtim .
Afiyet ve şifa olsun :))
Ooo super
Ne kadar güzel süslemişsin öyle ağzım sulandı
Çok iyi gidiyorsun benceIyi geceler
Saat 6 30 :sütlü kahve
Saat 9 ; bir muz
Saat 12 :menemen cay domates salatalik 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir
Saat 3 :yogurt icine cilek koydum
Saat 5 :balik salata
Aksam cayin yaninda bikac kuruüzüm badem sam fistigi
Spor: 11 500 adim uzun uzun yürüdüm
Su :1 litre anca
Bende coktan birakmistim canim normal de hic istikrar yok ama buraya yaziyorum diye devam ediyorum alistimda sanki biraz yasam sekline getirmeyi basarirsam en büyük basarim olurcÇok iyi gidiyorsun bencebende 12deki gibi bir kahvaltı ve 5tekine benzer bir akşam yemeği var başka bir şey yok ona rağmen kilo veremezsem isyan edeceğim özellikle yürüyüş kısmı çok iyi ben yürüyemiyorum son zamanlarda bebisi bırakamadığım için
Bende alıştım böyle beslenmeye , diğer türlüsu aslında ağırlık bile yapıyordu.Bende coktan birakmistim canim normal de hic istikrar yok ama buraya yaziyorum diye devam ediyorum alistimda sanki biraz yasam sekline getirmeyi basarirsam en büyük basarim olurc
Vereceksinnnn ,merak etmeÇok iyi gidiyorsun bencebende 12deki gibi bir kahvaltı ve 5tekine benzer bir akşam yemeği var başka bir şey yok ona rağmen kilo veremezsem isyan edeceğim özellikle yürüyüş kısmı çok iyi ben yürüyemiyorum son zamanlarda bebisi bırakamadığım için
Ne kadar güzel süslemişsin öyle ağzım sulandı
Iyi geceler
Saat 6 30 :sütlü kahve
Saat 9 ; bir muz
Saat 12 :menemen cay domates salatalik 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir
Saat 3 :yogurt icine cilek koydum
Saat 5 :balik salata
Aksam cayin yaninda bikac kuruüzüm badem sam fistigi
Spor: 11 500 adim uzun uzun yürüdüm
Su :1 litre anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?