- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.201
Ben regl olamadım aşko gecikti baya , çok gerginlik yapıyor üzerimde.Evet aşko.
Ama bugün çalışkanım sıkı bir antrenman yaptım bacak kalça .
Şımdi duşumu alıp kahvaltı hazırlayacağım.
Bir kaç gün reglden dolayı bir moralsızlık enerji dusukluğu vardı ama kendime geldim
Evet kuzu rahat ol.Ben regl olamadım aşko gecikti baya , çok gerginlik yapıyor üzerimde.
antibiotik , diyet, stres gibi şeyler beni çok etkiliyor böyle.
gerçi aklıma getirmek istemiyorum, aklımda oldukça daha çok takıcam , taktıkça gecikecek.
hafiflediğimi hissediyorum sıkamam şimdi canımı, yarın ödül günü yapıyor muyuz ?
Benimde tost ve yesilcay kahvaltimKahvaltımı yapıyorum .
Avakadolu yumurtalı tost .
Domates salatalık
Ve yeşil çay
Bende yapmıcam sanırım çok hak etmedimCheet day yapamam 21 gün sekersiz devam ediyorum
Bende çok severim ya ama artık abartmamak lazım sıkıntı çıkıyorAyy sorma ya, hamur işi falan çok da severim.
Güzel geliyor o an, sonrasında kilo artışı, göbek olarak dönüyor.
kasım ayına kadar güzel gitti formumu korudum ama sonra saldım , kilo almaya başladım kış döneminde.
her sene nisan ve mayıs ayları böyle diyet eziyetinle geçiyor benim alıştım artık
şu yiyip yiyip kilo alamayan insanlar var ya, çok özeniyorum onlara
Ben regl olamadım aşko gecikti baya , çok gerginlik yapıyor üzerimde.
antibiotik , diyet, stres gibi şeyler beni çok etkiliyor böyle.
gerçi aklıma getirmek istemiyorum, aklımda oldukça daha çok takıcam , taktıkça gecikecek.
hafiflediğimi hissediyorum sıkamam şimdi canımı, yarın ödül günü yapıyor muyuz ?
Kac yasindasinTünaydın güzel kızlar
off benimde reglim gecikti yine, yıllardır ilk kez böyle oluyor. Aralıkta uzun süren bir grip için antibiyotik kullandım ilk o ay regl olmadım, ocakta da olmayınca kadın doguma gittim, smeardı ultrasondu vajinal muayene vs. Hersey normal yumurtalıklar güzel, Sadece bi tane minik kistin var bu da engellemez ztn herkeste var dedi, rahim duvarı kalınlaşmış regl olamadıkca söktürücü yazdı reglin ikinci günü gel dedi, regl oldum gittim duvar incelmiş okey, sonraki ay zamanında oldum, bu ay dişim iltihap yaptı yine antibiyotik kullandım ve yine regl olmadım bu ay nerdeyse 20 gün geciktibaya stresli aylar gecirdim o mu etkiliyor erken menopoza mı giriyorum yoksa
Bende seviyorum da böyle hamur işi yiyince agırlık oluyor o hıssi hıc sevmiyorum.Bende çok severim ya ama artık abartmamak lazım sıkıntı çıkıyorben şu 4 aya kadar öyleydim dünyaları yerdim kilo almazdım artık alıyorum
Kuzum öyle bir şey yoktur bozma moralini.Tünaydın güzel kızlar
off benimde reglim gecikti yine, yıllardır ilk kez böyle oluyor. Aralıkta uzun süren bir grip için antibiyotik kullandım ilk o ay regl olmadım, ocakta da olmayınca kadın doguma gittim, smeardı ultrasondu vajinal muayene vs. Hersey normal yumurtalıklar güzel, Sadece bi tane minik kistin var bu da engellemez ztn herkeste var dedi, rahim duvarı kalınlaşmış regl olamadıkca söktürücü yazdı reglin ikinci günü gel dedi, regl oldum gittim duvar incelmiş okey, sonraki ay zamanında oldum, bu ay dişim iltihap yaptı yine antibiyotik kullandım ve yine regl olmadım bu ay nerdeyse 20 gün geciktibaya stresli aylar gecirdim o mu etkiliyor erken menopoza mı giriyorum yoksa
Tamam yapmayalım o zaman bu hafta , size uyarımEvet kuzu rahat ol.
Bilemedim cheat yapsam mı ben arada kaçırdığım oldu bu hafta sporu da aksattım.
Cheat çok da hak etmedim
Ben ekmeği tamamen kesmedim .Tamam yapmayalım o zaman bu hafta , size uyarım
Ama yarın kahvaltımda 2 dilim ekmek yiyim ben , hasret çekiyorum şuan
Hayır canım ne menopuzu sende getirme aklına böyle şeyler.Tünaydın güzel kızlar
Valla çok canım istiyor kuzu , yarın tatil günüm kahvaltıyi özledimBen ekmeği tamamen kesmedim .
Ama tavsiye etmiyorum tabi o ayrı
Tam buğday yiyorum UNO nun .
Bugün avakadolu yumurtalı tost yaptım.
Ama her zaman yemiyorum tabi.
Akşam yemem sabah yediysem.
Beyaz ekmek zaten yok.
Akşam ne yapsam diye düşünüyorum.
Bir Türk kahvesi yapayım bare şöyle içeyim .
Hayır canım ne menopuzu sende getirme aklına böyle şeyler.
30 lu yaşlarda tabi ki bazı hormon dengeleri değişiyor ama bu demek değil ki menepoz.
zaten çok erken daha, rahat ol.
Antibiyotikten geciktiğine eminim, bende de aynı durum oldu maalesef.
doktor antibiyotiklerin yapacağını söyledi zaten, sadece o da değil bir sürü etken etkiliyor.
önceden hep çok düzenliydim, ama bu yıl dengelerim çok şaştı benimde.
şuan 15 günlük gecikmeyle , ikimizde bekleyeceğiz dört gözle gelmesini başka çare yok
Cok gencsin menopoz degil muhtemelen34 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?